Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsminin yanındaki sıfatı kaldırarak başlığı düzeltin !

Melo ve Selçuk'tan birini oyundan çıkaramadın, Emre'yi oyun kuruculuğa alamadın. Almadın demiyorum alamadın!

Son düzenleme:
4 maç sonra şampiyon hoca olacak inş.

Güveniyoruz.

:asd: Oyundan çıkması gerekenler Yasin ve Bruma idi. Başka da kanat oyuncusu olmadığı için bu şekilde oynamak zorunda kaldık.

O dakikada oyundan çıkması gereken isimler Melo/Selçuk ve Bruma idi. Gol olunca yoruma yapmayın. Tek dam gibi pozisyona giremeden maç bitti. Burak'ın duran toptan kaçırdığını saymazsak. Yasin fena da oynamıyordu. En azından Selçuk ve Melo'dan iyiydi o dakikada.

Başka maç izlemişim ben o zaman. Yasin ve Bruma rezil oynadı bu gibi maçlarda kanat oyuncuların önemi çok büyük. Kanatta başka alternatif olmadığı için 442'ye geçmek zorunda kaldık. Bu kötü oynadık savaşak kazandık.

birsekilde sansla gidiyoruz ama biryere kadar olur bu ,1000 kere de söylesem senden bize hoca olmaz ancak usta bir yabanci hocanin yardimcisi olur

Başka maç izlemişim ben o zaman. Yasin ve Bruma rezil oynadı bu gibi maçlarda kanat oyuncuların önemi çok büyük. Kanatta başka alternatif olmadığı için 442'ye geçmek zorunda kaldık. Bu kötü oynadık savaşak kazandık.

Onlar da kötüydü ama maç 0-0 giderken aynı derecede kötü oynayan bir kanat bir ön liberodan ön libero çıkar. Üstelik o dakikada Melo-Selçuk gerçekten Yasin'den kötüydü.

:asd: Oyundan çıkması gerekenler Yasin ve Bruma idi. Başka da kanat oyuncusu olmadığı için bu şekilde oynamak zorunda kaldık.
Bruma okey ama hayır efendim yasin gibi zorlayabilen bir oyuncuyu ki ısınmaya başlamıştı oyundan çıkaramazsın

hemde umut gibi futbolun ne olduğunu bile bilmeyen bir adama yer açmak için

Bruma hariç herkes kötüydü, Bruma rezaletti önce onu çıkarması gayet yerindeydi. Daha sonra yaptığı hamle de doğru 2. forveti oyuna alarak doğru iş yaptı değişikliğe gelince Melo,Selçuk,Yasin üçünden hangisini alırsa alsın kızmazdım ama Yasin'i alması en doğrusuydu bence Melo ve Selçuk'tan birini çıkarırsan zaten zor olan dönen topları toplama içini yapamazsın bu sefer oyunu rakip sahaya yıkamazdık ve 70 metrede git gelli bir maç olurdu iyice.

Rezillik! Adam galibiyeti engellemek için elinden geleni yapıyor. Çolak formdayken rezalet Bruma ile başlamak nedir arkadaş? Ne bir adam geçer, ne şutu var, ne orta açar. Kakaladılar bize. Balta varken k.çını kaldıramayan Olcan.. Üstüne bir de dikine oynayabilen tek adam Yasin'i çıkardı kazma Umut'u aldı. Wesley'i de sola hapsetti. Adam şut pozisyonu da bulamadı. Valla şampiyon olursak Hamza'ya rağmen olacağız. Gitsin Akhisar'a geri. Galatasaray beş beden büyük geldi. Seneye dayanılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt