Hamza hocam GS ı şampiyon yap takımı bırak . Hatta yapamasanda bırak
Yeminle ağzınla kuş tutsan bu taraftara yaranamazsın...
Şu an takımın başında yabancı bir hoca olsaydı ve şamp. son haftaya kadar tasısaydı herkes prandelliden sonra o adamı yere göğe sığdıramazdı...
Ama sen sabrili semihli yasinli brumalı gerçekten anadolu topçusu olan iyi bir ligde vasatı aşamayacak adamlarla hemde bu adamlar önüne gelenden 4 yerken alıp bu kadar maç kaznaıp özgüven getirttiğin halde sana giydiriyorlar ya yazık...
Bende arasıra eleştiriyorum kızıyorum ama bu bu tkıma nasıl sihirli değnek misali değdiğini değiştirmez..
Tartışmasız 3 büyükler arasındaki en berbat kadro bizde.
sabrisi semihi yasini bruması umutu bunlar anadolu takımı topçuları..
Bu kadar berbat bir kadroyla bu mücadeleyi sürdüosun ya helal olsun...
Şöyle gerçekten 2 tane gerçekten yetenekli kanat oyuncuları ve sağlam bir forvetle senin yapacaklarını hayal bile edemiyorum..
Bir keita sağda kewell solda sneijder göbek melo selcuk arkada drogba önde
bu örnekleri nie verdim gerçekten böyle yetenekli 2 kanat oyuncusu ve drogba stilinde sırtı dönük bir forvetimiz olsaydı bu takım kimseye top göstermezdi..
Biz anadoludan şampiyon çıkarmaya ugrasıoz resmen
Yeminle ağzınla kuş tutsan bu taraftara yaranamazsın...
Şu an takımın başında yabancı bir hoca olsaydı ve şamp. son haftaya kadar tasısaydı herkes prandelliden sonra o adamı yere göğe sığdıramazdı...
Ama sen sabrili semihli yasinli brumalı gerçekten anadolu topçusu olan iyi bir ligde vasatı aşamayacak adamlarla hemde bu adamlar önüne gelenden 4 yerken alıp bu kadar maç kaznaıp özgüven getirttiğin halde sana giydiriyorlar ya yazık...
Bende arasıra eleştiriyorum kızıyorum ama bu bu tkıma nasıl sihirli değnek misali değdiğini değiştirmez..
Tartışmasız 3 büyükler arasındaki en berbat kadro bizde.
sabrisi semihi yasini bruması umutu bunlar anadolu takımı topçuları..
Bu kadar berbat bir kadroyla bu mücadeleyi sürdüosun ya helal olsun...
Şöyle gerçekten 2 tane gerçekten yetenekli kanat oyuncuları ve sağlam bir forvetle senin yapacaklarını hayal bile edemiyorum..
Bir keita sağda kewell solda sneijder göbek melo selcuk arkada drogba önde
bu örnekleri nie verdim gerçekten böyle yetenekli 2 kanat oyuncusu ve drogba stilinde sırtı dönük bir forvetimiz olsaydı bu takım kimseye top göstermezdi..
Biz anadoludan şampiyon çıkarmaya ugrasıoz resmen