Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza hocam GS ı şampiyon yap takımı bırak . Hatta yapamasanda bırak

Yeminle ağzınla kuş tutsan bu taraftara yaranamazsın...

Şu an takımın başında yabancı bir hoca olsaydı ve şamp. son haftaya kadar tasısaydı herkes prandelliden sonra o adamı yere göğe sığdıramazdı...

Ama sen sabrili semihli yasinli brumalı gerçekten anadolu topçusu olan iyi bir ligde vasatı aşamayacak adamlarla hemde bu adamlar önüne gelenden 4 yerken alıp bu kadar maç kaznaıp özgüven getirttiğin halde sana giydiriyorlar ya yazık...

Bende arasıra eleştiriyorum kızıyorum ama bu bu tkıma nasıl sihirli değnek misali değdiğini değiştirmez..

Tartışmasız 3 büyükler arasındaki en berbat kadro bizde.

sabrisi semihi yasini bruması umutu bunlar anadolu takımı topçuları..

Bu kadar berbat bir kadroyla bu mücadeleyi sürdüosun ya helal olsun...

Şöyle gerçekten 2 tane gerçekten yetenekli kanat oyuncuları ve sağlam bir forvetle senin yapacaklarını hayal bile edemiyorum..

Bir keita sağda kewell solda sneijder göbek melo selcuk arkada drogba önde

bu örnekleri nie verdim gerçekten böyle yetenekli 2 kanat oyuncusu ve drogba stilinde sırtı dönük bir forvetimiz olsaydı bu takım kimseye top göstermezdi..

Biz anadoludan şampiyon çıkarmaya ugrasıoz resmen

Sezon sonu şampiyon hoca olacak inş.

2. Yarı yine Galatasaray'ın başında neden olmaması gerektiğini ispatladı ,,
tam akhisar td'ü olacak kafada !

Tebrikler hocam eksikliklere rağmen güzel bir galibiyet oldu inşallah bu işin sonunu göreceksin omuzlarda izleyeceğiz seni.

doğru tercihler yapınca oluyormuş en azından ilk 11 konusunda değişiklikler hala rezalet

Hocam Allah rızası için şu işe bir çare bul maç 2-0 ben 87. dakikaya kadar öldüm öldüm dirildim Vaz Te o pozisyonları atsa belki maç dönecek. Sen hala Umut'u alıyorsun, Olcan'ı alıyorsun, biraz ders çıkar önceki maçlardan.

Değişiklik yapma ve takımı geri çekme, 5 maç kaldı ve sonrasında istifia et.

Süperlig Istatistikler: (Points per Game = PPP)

Hamza Hamzaoglu = 2.33 PPP

Fatih Terim = 2.2 PPP
Roberto Mancini = 1.96 PPP
Cesare Prandelli = 1.9 PPP

Tesekkürler Hoca....

az daha saçmalasa rakibi maça ortak edecekti bundan td olmaz.

Son düzenleme:
Süperlig Istatistikler: (Points per Game = PPP)

Hamza Hamzaoglu = 2.33 PPP

Fatih Terim = 2.2 PPP
Roberto Mancini = 1.96 PPP
Cesare Prandelli = 1.9 PPP

Tesekkürler Hoca....

Terim,Mancini,Prandelli Avrupa'da da oynadıkları için ortalamaları düşük.Doğru bir ortalama değil bu.Seneye daha doğru bir karşılaştırma yapabiliriz.

edit:Süper ligmiş unut gitsin :D

Son düzenleme:
Olcan ve Umut'u alıp intihar etti yine ama Akhisar kötüydü.. Şu maçta oyuna girecek tek isim Sinan Gümüş'tü ama adam ısınmadı bile.

"bugün kazandık ama 3. sıraya geriledik üzgünüz lig daha bitmedi haftaya konyaya kaybetsek bile lig bitmeyecek"

haftaya tek degisiklik haricinde bu takimi bozma lütfen

finale geldik gözünü sevem,melo-bruma degisikligiyle bu takim sampiyon olacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt