Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu umut ve yekta hayranligi nedir aga?

Bu arada olcan sonradan oyuna girince sanki tavir yapiyor yoksa bana mi bu boyle geliyor?

Dzemaili ve pandev hazir tutulsa cok daha iyi olurdu bence

Her ne kadar amatörce hatalar yapsada bugün genel olarak doğru işler yaptı. Kabul etmek gerekir ki şuan şampiyonluğa oynuyorsak tamamen Hamza'nın Yüzünden. Fakat oyuncu değişikliklerin kötü. Takım savunmamız hala eksik. Eğer şampiyon olur ve yaz tatilinde bunları düzeltirsen başımızın üstünde yerin var. Ama yine saçma sapan değişiklikler yaparsan Avrupa'da bizi yine kara günler bekler. Böyle olursa takımda seni kimse tutamaz.

Futbol vizyonunu geliştir ve şu takıma kontratı bitmiş kaliteli adamları topla. O zaman gerçek anlamda Galatasaray'ın hocası olduğunu ispatlarsın.

Ayrıca bugün Ahmet Çakar'a verdiğin cevap beni oldukça memnun etti. Çok yumuşak görüntün var ama gerektiğinde sertte olabiliyorsun. İnşAllah başarılı olursun.

Son düzenleme:
Her ne kadar amatörce hatalar yapsada bugün genel olarak doğru işler yaptı. Kabul etmek gerekir ki şuan şampiyonluğa oynuyorsak tamamen Hamza'nın Yüzünden. Fakat oyuncu değişikliklerin kötü. Takım savunmamız hala eksik. Eğer şampiyon olur ve yaz tatilinde bunları düzeltirsen başımızın üstümde yerin var. Ama yine saçma sapan değişiklikler yaparsan Avrupa'da bizi yine kara günler bekler. Böyle olursa takımda seni kimse tutamaz.

Futbol vizyonunu geliştir ve şu takıma kontratı bitmiş kaliteli adamları topla. O zaman gerçek anlamda Galatasaray'ın hocası olduğunu ispatlarsın.

Ayrıca bugün Ahmet Çakar'a verdiğin cevap beni oldukça memnun etti. Çok yumuşak görüntün var ama gerektiğinde sertte olabiliyorsun. İnşAllah başarılı olursun.

Ne dedi Ahmet Çakar a?

Ne dedi Ahmet Çakar a?

Ahmet Çakar Akhisar'ın bize karşı oynamadığını söyledi ( şike ima etti diyelim). Bir muhabirde bunu Hamza'ya aktardı oda Ahmet Çakar bizim savunmamızın yaptığı müdaheleleri görmedi. Onun söylediklerine sadece gülüyorum diyerek atar yaptı.

Hoşuma gitti çünkü bu sıralar medya tarafından eziliyoruz. Yönetimin kendine hayrı yok.

sene sonu td olacaksa

sportid direktör lucescu ve benzeri isim olması lazım

hamza nın gerçekten oyuncu tercihleri vasat

sene sonu td olacaksa

sportid direktör lucescu ve benzeri isim olması lazım

hamza nın gerçekten oyuncu tercihleri vasat

TD'lerin potansiyelli oyuncu bulma gibi görevleri yok zaten. Oyuncuyu scoutlar bulur, hocaya videolarını izletir ve bir karar verilir.

Hamza gündemdeki adamları tanır. Santrafora 10 m euro bütce ayırsak, ya Niasse'yi yada Fernandao'yu ister, yada ikisini birden, bunlardan daha kalite 3.bir santrafor talep edemez.

Terim'de böyle yapıyordu, tanıdığı adamları alıyordu.

5 yıllık sözleşmeyi hak ediyor.

Busefer hersey dogru yapti hayret

Kendisi sahsen çok elestirdim hatta yaptiginda, ama dün yazdigi 11 ve degisikleri dogruydu ve dogru zamanda yapildi, bravo hocam. Tek istedigim, kazanan kadroyu bozma, arkasinda dur, oyuncular aralarinda alisinlar, otomatik-refleks paslar yaratsinlar, güvenleri artsin felan.

Hamza Hoca cok iyi niyetli, basindan falanda cabuk etkileniyor. Örnegin X oyuncu kötü perfonmans gösteriyor, buna ragmen hala sans veriyor. Haksizlik yapmamak icin. Umarim bundan sonra takimi mental acidan maclara iyi hazirlar. Artik rehavete yer yok. TS macina iyi hazirlansak, o macta puan kaybetmezdik.

O değilde kaza bela şampiyon olsak bu hamzayı yollamacak kadar vizyonsuz yönetim gelecek her türlü.

hamza hoca insallah sampiyon olacagiz demekle olmuyor, hafta ici ne yapiyorsunuz gün boyu? hic mi taktik calisilmiyor hic mi rakip analiz yapilmiyor, takim resmen cikin oynayin kocaman adamlarsiniz futbolu ben mi size ögretecegim havasi var.

Şu devre arası Melo ve Bruma'yı çıkarıp Emre ve Sinan'ı alma kararını verebilirsen byük hoca olabileceğine inanacağım. Umut'u alacağını bilsem de...

Bunlar varya hepsi sahtekar.Madem okadar para alıyonuz şu bruma denen hıyara pas vermeyi öğret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt