Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inşallah sezon sonu istifa eder

şampiyonluk + hamza dan kurtulma , 2 sevincide yaşarız

Valla hiç güvenmiyorum kendisine, umarım seneye devam etmeyiz, devam edeceksekte sportif direktör getiririz Hamza hocanın başına.

Hamza'ya rağmen şampiyon olacağız. Umut sapienin 90 dakika sahada kalması skandal. Ama bunun skandallarına alıştık.

Umut'u yine oynatmasi ile geç degisikliklere ragmen sampiyonluga devam.

BJK'e karsi Emre ile Yasin'le başlar umarim.

Hamza hocayla şampiyon olacagiz.

Dünyada bunun kadar şanslı bir teknik direktör yoktur olsa zaten CL kazanırdı. Ulan şu Umut'u 90 dakika nasıl oyunda tutuyorsun, tabi sen kadroyu yapmadığın için yemiyor çıkartmak.

O değilde kazayla bizi şampiyon yaarsa bütün vizyonsuz başkan adayları hamza hocayla devam edeceklerini söyledi.Ah ah.Şampiyonlar ligine kalırsak bu sene almayın bizi falan diyelim madara olur.Sınırsız yabancı hakkı varken 7-8 Türk oyuncuyla oynar avrupada.
+ akishardan 1-2 türk aldirir.

Saol Hacam Önce Galatasaray düsmanlarina koydugun icin. Nedemis Lucescu Hocamiz Köpekler ürür Kervan yürür sen bakma burdaki nankörlere her dayim yanindayiz.

Çok geç kaldın hocam değişiiklikte,ortasahada orta sıçan oynadılar müdahele etmeliydin

azönce basın toplantısında emre ç. için baya baya atara atar gidere gider yapmıs. maç önü konusmasıyla baya farklı.

Gerçekten nankörler var. Şampiyonluğa adım kalmışken hocaya atıp tutmakta neyin nesi?

Çok bildiğinizi mi göstermek istiyosunuz?

Sezon biter, nefretler o zaman kusulur.

Bruma ve Emre ile ilgili açıklama yaptı mı maç sonu

Bruma ve Emre ile ilgili açıklama yaptı mı maç sonu

Hamza Hamzaoğlu: Emre ve Bruma'sız kazanılacağını da gösterdik. Kimse vazgeçilmez değil. Bunun farkına varsınlar. Bruma'nın sakatlığı yoktu

böyle birşey var twitter doğru mu bilmiyorum

Hamza Hamzaoğlu: Emre ve Bruma'sız kazanılacağını da gösterdik. Kimse vazgeçilmez değil. Bunun farkına varsınlar. Bruma'nın sakatlığı yoktu

Cok sert :) Neyse ağırlığını koymaya baslaması da bi baslangıc. Özür dilediği için eleştirenlere gelsin. :)

hakli olabilir ama bu adamlarin yedegi kim? sinan gümüs olsa kimse tepki vermez. ama adam bu ligin acik ara en yeteneksiz oyuncuyu oynatiyor kanatda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt