Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi takımı tuttuğunun önemi yok, bazen saçmalıyor ben onu tuttuğu takıma değil kendisine bağlıyorum.

Kaldı ki fenerli de olabilir ama bu maçı satacağını göstermez bu saatten sonra bu takımın başında Rıdvan olsa satmaz şampiyonluğu Fener'e 2 maç 4 puan alırsa Şampiyon Teknik Direktörler arasına girecek kariyeri var bu işin, heyecanı var yemişim tuttuğum takımı der adam :)

Kardeşim eleştirenlere istifa diyenlere katılmasak da bir şey demiyoruz ki :)

Keşke söylediğin gibi karakterine laf eden olmasa. Fakat bir sürü o tarz insan da var. Öyle yorumlar var ki okumaya utanıyor insan. Böyle olmamalı.

İyi bir insan ona şüphe yok ama teknik direktörlük konusunda çooook ekmek yemesi lazım bu da bir gerçek.

Hamza: (Emre Çolak konusu) Onlarsız kazanılacağını da gösterdik. Kimse vazgeçilmez değil. Bunun farkına varsınlar. Bruma'nın sakatlığı yoktu. Onu da taktiksel sebeplerden ötürü tercih etmedik.

umut bulut bam bam taktigi

Brumadan maalesef bu sene cacık olmaz olmayacağını görmesi iyi oldu. Hamza Hoca kadar şans veren de olmadı lakin iyi degerlendiremedi bruma ..

Seneye takimi super sag acik UMUT BULUT uzerine kuracaktir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şu Umut tercihi nedeniyle 10 kişi oynadığımızı görmüyor.

Prandelli döneminde 16 maçta 15 gol atan Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu döneminde 32 maçta 77 gol attı.

küçükken ben de fbliydim, sonradan Galatasaray ı tutmaya başladım, bir çok kişi de vardır böyle eminim, bunu Hamza hocanın da söylemesin de bir sıkıntı olmamalı, gelelim oynattığı futbola ilk geldiğinde ki futbol iyiydi, rakibi sindirmeye yonelikti, simdi şampiyonluk a gitmemiz dolayısıyla rolanti oyuna döndü, büyük bir yanlis bence, ama kalması gerekir bence.

Bu Hamza sinani neden oynatmiyor arkadas? bunun mantikli bir aciklamasi varmi? sinanin ölüsü bu umutdan daha faydali olur, adam resmen u21 gol krali olacak ama hamza bu oyuncuyu görmüyor, hadi yasi 16-17 olsa anlarim, simarmasin diye u21 oynatirsin ama sinan 21 yasina daha neyi bekliyecek? onu bunu gectim oynatmiyacaktin neden kiralik göndermedin? ya koca bir sezonu heba oldu sinanin.

elindeki malzeme ve kendi tecrübesine oranla iyi işler çıkartıyor bence fakat avrupa için gerçekten bu eldeki kadro ile hiçbir şey yapılmaz hamza hoca kalıcak olsa bile gerçek anlamda iyi transferlere ihtiyacımız var.

Bu Hamza sinani neden oynatmiyor arkadas? bunun mantikli bir aciklamasi varmi? sinanin ölüsü bu umutdan daha faydali olur, adam resmen u21 gol krali olacak ama hamza bu oyuncuyu görmüyor, hadi yasi 16-17 olsa anlarim, simarmasin diye u21 oynatirsin ama sinan 21 yasina daha neyi bekliyecek? onu bunu gectim oynatmiyacaktin neden kiralik göndermedin? ya koca bir sezonu heba oldu sinanin.

Sampiyonluga 2 maç kala A2 yetenegi oynatmak dogru olmaz.

Sezonun ortasinda oynamaliydi, o ayri bir konu.

Bu sene sampiyon yapacak insallah, ama hedeflerine bakmak lazim, yok ben sabri ve umut gibi isimleri oynatacam felan derse gitsin acik ve net, yok benim bu takimla hedeflerim büyük, yeni sag bek, sol bek felan istiyorum derse kalsin.

Karakterine birşey denilemez,hatta Emre Çolak konusunda da hak verebilirim amma velakin dünkü Umut ısrarı hem takıma hem de Umut'un kendisine zarar veriyor. Oyunda tutarak özgüveni yerlerde olan Umut bu defa takıma da zarar veriyor. Daha da özgüven düşüklüğü yaşıyor. Bu kısır döngüden kurtulması gerek hocanın. Yoksa patlar bir yerde. 2 maç kalmış en rasyonel kadroyla çıksın artık.

Prandelli döneminde 16 maçta 15 gol atan Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu döneminde 32 maçta 77 gol attı.

Gerçekten takımı bir bütün halinde oynatmaya başladı. İnşallah seneye daha iyi oyuncularla daha iyi bir kadroyla istediklerini takıma
yaptırabilirse dahada iyi olucaz inşallah.

77 golün 33 tanesi Türkiye Kupasında atıldı, bunların da 21 tanesi Balçova, Diyarbakır, Manisa gibi takımlara atıldı. Lig maçlarında 21 kez oynamış 43 gol atmış. Şampiyonluğa gidiyorsan ve büyük takımsan zaten maç başı 2 ortalama tutturman lazım. O yüzden abartılacak bir istatistik yok ortada. Prandelli bu kulüp tarihindeki istisnalardan biridir, o sebeple Prandelli'yi kimle kıyaslarsan kıyasla, diğer kişi başarılı gözükecektir, bunun altını çizelim.

Tabi ki kağıt üzerinde Hamza başarılıdır, rakamsal bazda puan ortalaması da birçoğunun önündedir ama işte bide o buz dağının görünmeyen kısmı var. O kısım hala halledilmeyi bekliyor, nasıl olacak nasıl yapacak bilemiyorum.

hakli olabilirsin ama en azinda yedekte otursun be kardesim, umut denen capsiz tecrübeli olsada takima katkisi sifira yakin, sirf kosuyor diye oynatiliyor

Katılıyorum

Hamza galiba bunu düşünüyor Umut'u oynarken; forvet, tecrübeli ve cok koşuyor. Oynasin.

Halbise takıma 0 katkı verdiğini, her atağı bozduğunu ve doğru dürüst pas yapma özelliği bile olmadığını anlamış değil.

Inşallah BJK'a karşı oynatmaz

Ya Fenerliler gibi karsilastirma yapmayiniz, tamam bizde begenmedik, ama adam Dortmund a filan oynadi. Hamza da oynsa oda 5 gol yerdi, zaten her mac gol yemedigimze dua ediyoruz, defans filan okdar da saglam degil, rakipler bizden fazla pozisyon buluyor (gencler maci haric)

Hamza Dortmunda karşı en az 1 puan alabilirdi, Dortmundun dandik durumunu degerlendirmeyecek kadar kötü bir TD değil.
Anderlecht karşı da yenebilirdik

Arsenala karşı büyük ihtimalle Prandelli gibi yenilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt