Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Dortmunda karşı en az 1 puan alabilirdi, Dortmundun dandik durumunu degerlendirmeyecek kadar kötü bir TD değil.
Anderlecht karşı da yenebilirdik

Arsenala karşı büyük ihtimalle Prandelli gibi yenilirdi

İddaasız Arsenal'den 4 yiyen Hamzaoğlu Dortmund'dan nasıl 1 puan alsın?Hamzaoğlu sezon başında gelseydi de 4. olurduk grupta.

Zaten elenmemiz iyi oldu.Böylece sadece lige odaklandık ve 4.yıldıza gidiyoruz.Bizim takımın 3 kulvarı kaldıracak kadrosu yok çünkü.

Seneye gitmesini gerekiyor ama bir taraftanda üzülüyorum. Tam kalabilir dediğim anda öyle bir hata yapıyor ki deliye dönüyorum, Umut ısrarı kendinden soğuttu taraftarı

İddaasız Arsenal'den 4 yiyen Hamzaoğlu Dortmund'dan nasıl 1 puan alsın?Hamzaoğlu sezon başında gelseydi de 4. olurduk grupta.

Zaten elenmemiz iyi oldu.Böylece sadece lige odaklandık ve 4.yıldıza gidiyoruz.Bizim takımın 3 kulvarı kaldıracak kadrosu yok çünkü.

Hamzanin kaçıncı maciydi o?

Dedigim gibi; Dortmund dandik durumdaydı, küme düşecek diye haberler çıkmıştı. Biz onların kendi stadlarinda o kadar kötü oynamamistik birde. Hatırlıyorsan 3. golü orta saha oyuncumuzun hatasindan (Hamit?) gelmişti. 4. gol da OG

Anderlecht takımını yenecek kapasite olduğumuz için 3.luk imkansız değildi

Son düzenleme:
Dortmund'an değil ama belki anderlechten 3 puan almıştık. Sonuç olarak Hamza hocada aynı durumu olabilirdi. Avrupa'da başarılı tek antrenör var ondanda şuan nefret ediyorum

Selçuk açıklaması başlığınada yazdım , Ocak ayından beridir yaşanılan benzer sakatlıkların hesabı verilmeli bu takım önceki 3,5 senede yaşadığının fazlasını son 5 ayda yaşadı !

Önümüzdeki sezon şampiyonlar ligini 2 puanla bitirirsek Prandelli 1 puanla bitirdiği için Hamza başarılı sayılacak sanırım.Hamza'nın eleştirilmesine bu kadar tepki gösterilmesi anlamsız.Her hatasını ve eksiğini deneme yanılma yöntemiyle mi görmemiz gerekiyor?Bazı hataları Türkiye liginde sorun olmasa da şampiyonlar liginde affetmezler.Bu sezon şanslı galibiyetler aldık, hem Hamza döneminde hem Prandelli döneminde.Şampiyon olursak Hamza devam eder ama ne kadar devam edeceği transfer politikasına bağlı.Şampiyon oldu diye mevcut kadroya fazla güvenir ve ülke içinden saçma sapan adamları takıma doldurursa muhtemel şampiyonlar ligi hezimeti sonrası gönderilir.Türkiye ligi Galatasaray için kıstas değil.

Hamzanin kaçıncı maciydi o?

Dedigim gibi; Dortmund dandik durumdaydı, küme düşecek diye haberler çıkmıştı. Biz onların kendi stadlarinda o kadar kötü oynamamistik birde. Hatırlıyorsan 3. golü orta saha oyuncumuzdan (Hamit?) gelmişti. 4. gol da OG

Anderlecht takımını yenecek kapasite olduğumuz için 3.luk imkansız değildi

Arsenal maçı Hamzaoğlu'nun 3. maçıydı.

Dortmund ligde dandik durumdaydı ama Avrupa'da Arsenal'i ezerek yenmişti.Başakşehir maçını 2-0'dan veren Umut sevdalısı bir hocanın ne Anderlecht'i ne de Dortmund'u yenebileceğini düşünmüyorum.Geçen seneki Drogbalı kadromuz olsaydı bir şeyler yapabilirdik.

Hamza Dortmunda karşı en az 1 puan alabilirdi, Dortmundun dandik durumunu degerlendirmeyecek kadar kötü bir TD değil.
Anderlecht karşı da yenebilirdik

Arsenala karşı büyük ihtimalle Prandelli gibi yenilirdi

bvegenmediniz mancini nin kacinci maciyidi juventus gibi takima karsi ?

kendi kurmadığı bu leş kadroyla buralara gelen hocaya saygı gösteririm.adamlar hala neden umut diyor yahu tamam yeteneksiz, biz de çok sövüyoruz da, muadili kim? bruma hücum anlamında tek aksiyon gösterebimiş mi oynadığı süre içerisinde?

şu takımın başına azıcık kariyerli bir hoca gelse kimse laf etmezdi ama hamza hoca akhisar'dan geldiği için bu kadar eleştiriliyor.bu tamamen taraftarımızın hocayı ve kariyerini küçümsemesinden kaynaklanıyor.seneye kalır gider ayrı mevzu ama bu kadar sert eleştirilmesi yersiz.

Bak hala bruma diyorlar. Umut ne gostermiste bruma sorgulanir oldu.
Brumanin oynamasi gereken mac ve dakikalarda umutu tercih edersen bisey goremezsin tabiki.

Kapanan takimlara brumayi koy acik takimlara umut.

Bence Hamzaoğlu yatsın kalksın dua etsin ki elinin altında Muslera, Melo ve Sneijder gibi futbolcular var. Rakiplerimizin hiçbirinde bu ayarda futbolcular yok.

umut'u över gibi görünmek istemiyorum, seneye de şutlansın ama bruma'yı kendi yaptığı ve yapmadıklarıyla değerlendirelim.oynamayı şu an için haketmiyor.zira olumlu hiç bir katkısı yok takıma.koac haftayı takımla geçiren hoca ama bizim mourinholarımız buradan daha net görüyor tabi.

Kalırsa yerli aşkı devam eder, bizi seneye de Selçuk-Umut-Semih izletmek zorunda bırakır. Olmaz, olamaz. Dayanamam bir sezon daha.

Hoca takımı eldeki kadroyla transfersiz bir sürü sakatlığa rağmen şampiyon yapacak boş boş konuşup hoca gitsin diyenler var anlamak mümkün değil.Millet hala akıllanmamış önceki italyanlara ve yaptırdıkları saçma transferlere ödenen milyonlarca avrolara rağmen. Ayrıca Bu kadar sıkıntını yanında hamit, melo, semih, burak çeycu jemaili gibi oyuncular dönem dönem sakatlandılar oynayamadılar.bir de şöyle bir moda başladı yok efendim yerli aşkı varmış,niye umut oynuyor niye burak niye olcan niye selçuk falan filan.. ulan adam kimi oynatacak real madrid gibi kadro mu var elimizde gökten futbolcu mu inecek eldekiler bunlar...bunlara itirazınız varsa telles, pandev , bruma, aydın ,koray ,yekta a2 takımından topçular kalıyor eee bunlara da itirazınız var..vay efendim telles olmas bruma gelişmiyorr pandev koşmuyor herkese bir bahane...nolcak şimdi topçu mu yaratacak bu adAM...Aslında onu da yaptı bir anlamda bir çok oyuncunun performansını yükseltti.Hala beğenmezler bir sürü ekonomik sıkıntının içinde 500 bin dolar gibi parayı kabul edip geliyor bir sürü fedakarlık yapıyor..neymiş efendim yanlış tercihler yapıyormuş yerli oyuncu tutkusu varmış..boş laflar bunlar..Şampiyon olacağız hoca kalacak herkes de bunu sindirecek.

hocaya veririsin 50-100 milyon transfer bütçesi kadro sayıısının 28 olduğunu düşünürsek eldeki oyunculardan en az 10 - 15 tanesini gönderirsin alırsın yabancı zımba gibi kaliteli oyuncular bak takım nasıl oynuyor.haaa oynatamazsa o zaman bu adamın gitmesini bende desteklerim.şans ayağına geldi bu şampiyon yaptı bizi hala eleştiri utanmıyormusunuz anlayamıyorum...Ne yapacaktı adam sana soracaktı kadro yaparken.

Son düzenleme:
Umut umut diyorsunuz herkes gibi ben de beğenmiyorum ama alternatifi kimler ?
Evet 4 farklı maç senaryosu ve gsc mourinho yorumları;
1 sağda Emre var. Ulan Emre kanat oyuncusu mu ? Merkez oyuncusu Hamza sen futboldan anlamıyorsun
2 sağda Bruma var. Adam pas vermekten aciz be. Görmüyor musun fenerli Hamza
3 sağda Olcan var. Ulan benden fazla göbeği var . Vizyonsuz Hamza yerli aşkı seneye de Takım'ı ÇÖP yerlilerle dıldurur bu çapsız
4 sağda Umut var. Ulan umut da topçu mu be. Bizim gördüğümüzü Hamza Görmüyor mu? Hamza'ya rağmen şampiyon olacağız .
Ben de kızıyorum Fenerli Hamza' ya yedekte bekletip oynatmadığı Robben e haksızlık ediyor.

ZDMoWG.png

:asd22: :asd22: :asd22:

Anladim onu güzel kardesim, bir ek olarak bunu yazmak istedim... Niye siz Türkler hep her alintinin arkasinda bir karsi görüs ariyorsunuz... ^^
Ekin karsi gorus oldugu icin senin o gorusunu desteklmedigim.icin yazmis olmami anlayamadin yani

Saniyen sen 200 milyondan fazla bir nufusa ait irka bariz bir iftira atman ,senin tabirinle bulundugun memleketin genlerinddn mi geliyor,top yekun bir irka soylemin yahudiler bitti turklere mi geldi sorusuna mi cevap vermek ?

Akli izanin kelamina hurmet buyuramayacağim.
Irkimla değil fikirlerimle varim bu dunyada
Selametle

Ekin karsi gorus oldugu icin senin o gorusunu desteklmedigim.icin yazmis olmami anlayamadin yani

Saniyen sen 200 milyondan fazla bir nufusa ait irka bariz bir iftira atman ,senin tabirinle bulundugun memleketin genlerinddn mi geliyor,top yekun bir irka soylemin yahudiler bitti turklere mi geldi sorusuna mi cevap vermek ?

Akli izanin kelamina hurmet buyuramayacağim.
Irkimla değil fikirlerimle varim bu dunyada
Selametle

Yahu kardesim bir espri yaptik, neden bukadar alingansin bukadar güzel bir günde. Biz afrikali degiliz heralde. :asd22: Senin o ilk mesajda ironi yaptigini düsünmüstüm.

Alingan degilim ki senin bu soyleminde alinganlik olarak tabir edilebilir velev ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt