Hoca takımı eldeki kadroyla transfersiz bir sürü sakatlığa rağmen şampiyon yapacak boş boş konuşup hoca gitsin diyenler var anlamak mümkün değil.Millet hala akıllanmamış önceki italyanlara ve yaptırdıkları saçma transferlere ödenen milyonlarca avrolara rağmen. Ayrıca Bu kadar sıkıntını yanında hamit, melo, semih, burak çeycu jemaili gibi oyuncular dönem dönem sakatlandılar oynayamadılar.bir de şöyle bir moda başladı yok efendim yerli aşkı varmış,niye umut oynuyor niye burak niye olcan niye selçuk falan filan.. ulan adam kimi oynatacak real madrid gibi kadro mu var elimizde gökten futbolcu mu inecek eldekiler bunlar...bunlara itirazınız varsa telles, pandev , bruma, aydın ,koray ,yekta a2 takımından topçular kalıyor eee bunlara da itirazınız var..vay efendim telles olmas bruma gelişmiyorr pandev koşmuyor herkese bir bahane...nolcak şimdi topçu mu yaratacak bu adAM...Aslında onu da yaptı bir anlamda bir çok oyuncunun performansını yükseltti.Hala beğenmezler bir sürü ekonomik sıkıntının içinde 500 bin dolar gibi parayı kabul edip geliyor bir sürü fedakarlık yapıyor..neymiş efendim yanlış tercihler yapıyormuş yerli oyuncu tutkusu varmış..boş laflar bunlar..Şampiyon olacağız hoca kalacak herkes de bunu sindirecek.
hocaya veririsin 50-100 milyon transfer bütçesi kadro sayıısının 28 olduğunu düşünürsek eldeki oyunculardan en az 10 - 15 tanesini gönderirsin alırsın yabancı zımba gibi kaliteli oyuncular bak takım nasıl oynuyor.haaa oynatamazsa o zaman bu adamın gitmesini bende desteklerim.şans ayağına geldi bu şampiyon yaptı bizi hala eleştiri utanmıyormusunuz anlayamıyorum...Ne yapacaktı adam sana soracaktı kadro yaparken.