Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif Direktör gerekli bu adamın yanına ben bunu bilir bunu söylerim.

Artık Lucescu mu olur , Klopp mu olur ne olursa ...

sivas (D)
besiktas
rize (D)
fener (N)

al su son 4 maci hic kimse agzini bile acamaz

hafta sonu her seyi bok etme ihtimali yüksek
hala zerre güven vermiyor

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hangi kadroyu çıkaracağına takılmıyorum, sadece şu takım rehavete kapılmasın, oyuncular maça konsantre olsunlar yeter. Son düdüğe kadar rahat yüzü yok.

bvegenmediniz mancini nin kacinci maciyidi juventus gibi takima karsi ?

Hangi Mancini? Rakibi arihte ilk defa Nisan'da şampiyon yapan? Salih'i ısrarla isteyen, Ontivero'yu menajer arkadaşıyla iteleyen, Bruma'dan sağ bek, Sabri'den sol bek çıkarmaya çalışan, 3'lü çalışıp 4'lü oynatan sonra da oyuncağından sıkıla çocuk gibi çekip giden ve bizim akıllı taraftarın da aa ne delikanlı adam tazminat almadı dediği, gittiği Inter'e de para harcatıp bir halt yiyemeyen, saha şartları ve Drogba sayesinde Juve'yi eleyip onun üzerinden prim yapan Mancini mi?

Adam gelmiş milyarder Kulüple 3 kez üst üstte CL gruptan çikamayan Italyani argüman olarak kullaniyor. :D

Komik ki komik.

Hangi Mancini? Rakibi arihte ilk defa Nisan'da şampiyon yapan? Salih'i ısrarla isteyen, Ontivero'yu menajer arkadaşıyla iteleyen, Bruma'dan sağ bek, Sabri'den sol bek çıkarmaya çalışan, 3'lü çalışıp 4'lü oynatan sonra da oyuncağından sıkıla çocuk gibi çekip giden ve bizim akıllı taraftarın da aa ne delikanlı adam tazminat almadı dediği, gittiği Inter'e de para harcatıp bir halt yiyemeyen, saha şartları ve Drogba sayesinde Juve'yi eleyip onun üzerinden prim yapan Mancini mi?
Ömer bu mesajı cidden sana yakıştıramadım ,
özellikle o son yazdığın Manciniye sallayayım hamzayı savunayım derken Galatasaray'ı göçertmişsin ,

söz konusu mançini hojammmmmmmmmmm olunca istikrar oluyor da hamza hocaya niye olmuyor. bu adamların derdi galatasaray değil sadece sevdikleri klüpte olsun istiyorlar. valla kardeş bu kadroyu şampiyon yapan hocayı klüpten kovarsan bir daha galatasaray yansa umrumda olmaz.

özellikle o son yazdığın Manciniye sallayayım hamzayı savunayım derken Galatasaray'ı göçertmişsin ,

Ona bakarsak Fatih Terim in den hic bir basarasisi yok, hepsini Hagi ye, filan yazidiririz, mantigiga bak, isteyince tek oyuncu oldu, isteyince taktik dehasi td aliyor.

Hoca bu hafta gözümü sen bile korkutamıyorsun koy Umut'u çıkar Yasin'i Bruma'yı kadroya alma değişiklik için 90+15'i bekle fark etmez.

" Bu adamlardan " biri olarak daha net daha gür daha yüksek sesle HAMZA İSTİFA ,
Hey Allah'ım ya

yalan mi

hamzayi nerede savundu?

Bazileri hamza'nin nefes almasina bile karsi gelmisken Mancininin hatalarini yerli TD olmadigi için unutmak mi lazim

Ona bakarsak Fatih Terim in den hic bir basarasisi yok, hepsini Hagi ye, filan yazidiririz, mantigiga bak, isteyince tek oyuncu oldu, isteyince taktik dehasi td aliyor.
Yahu arkadaş sokayım Manciniye derdimiz sanki o ,
millet hala takılmış italyan gölgesine hamzayı orada serinletiyor ,
ulan 3-4 yabancıyla başarı hayali kuran bir adamın gelecek 3-4 senemizi mahvetmemesini istiyoruz sanki düşmanız anasını sattığımın forumunda !!!!!

Yahu arkadaş sokayım Manciniye derdimiz sanki o ,
millet hala takılmış italyan gölgesine hamzayı orada serinletiyor ,
ulan 3-4 yabancıyla başarı hayali kuran bir adamın gelecek 3-4 senemizi mahvetmemesini istiyoruz sanki düşmanız anasını sattığımın forumunda !!!!!

Yani giden gitmis zaten, arkasindan aglamiyorm, benim derdim de seneye Fernandao larla izlemek, ki normal bi 11 var iken, yine iskence cekcekez, yine burak ile selcuk ve sabri nin agiz kokularini ve karpislerini cekecez, yine bu sözleri dinlicez : burak ile yüz yüze geldim, ve o yüzden burak i aldim oyuna, yoksa xyz girecekti... bu acizliktir. Hadi herseyi gectim, Futbol oynadik sa bir macta, bende diyeyim evet bari isik vardi, ama oda yoktu, yani sansla kanser ile kazaniyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt