Melikşah Aydoğan
10 Numara!
Sportif Direktör gerekli bu adamın yanına ben bunu bilir bunu söylerim.
Artık Lucescu mu olur , Klopp mu olur ne olursa ...
Artık Lucescu mu olur , Klopp mu olur ne olursa ...
90'a vurulmuş gol olmuş .....bvegenmediniz mancini nin kacinci maciyidi juventus gibi takima karsi ?

KLOPP Gelsin bize, Hamza yardimci olsun, pissin yaninda...çok iyi olur
ligi alsın yetersivas (D)
besiktas
rize (D)
fener (N)
al su son 4 maci hic kimse agzini bile acamaz
bvegenmediniz mancini nin kacinci maciyidi juventus gibi takima karsi ?
Ömer bu mesajı cidden sana yakıştıramadım ,Hangi Mancini? Rakibi arihte ilk defa Nisan'da şampiyon yapan? Salih'i ısrarla isteyen, Ontivero'yu menajer arkadaşıyla iteleyen, Bruma'dan sağ bek, Sabri'den sol bek çıkarmaya çalışan, 3'lü çalışıp 4'lü oynatan sonra da oyuncağından sıkıla çocuk gibi çekip giden ve bizim akıllı taraftarın da aa ne delikanlı adam tazminat almadı dediği, gittiği Inter'e de para harcatıp bir halt yiyemeyen, saha şartları ve Drogba sayesinde Juve'yi eleyip onun üzerinden prim yapan Mancini mi?
Ömer bu mesajı cidden sana yakıştıramadım ,
özellikle o son yazdığın Manciniye sallayayım hamzayı savunayım derken Galatasaray'ı göçertmişsin ,
Ömer bu mesajı cidden sana yakıştıramadım ,
özellikle o son yazdığın Manciniye sallayayım hamzayı savunayım derken Galatasaray'ı göçertmişsin ,
Ona bakarsak Fatih Terim in den hic bir basarasisi yok, hepsini Hagi ye, filan yazidiririz, mantigiga bak, isteyince tek oyuncu oldu, isteyince taktik dehasi td aliyor.
Yahu arkadaş sokayım Manciniye derdimiz sanki o ,Ona bakarsak Fatih Terim in den hic bir basarasisi yok, hepsini Hagi ye, filan yazidiririz, mantigiga bak, isteyince tek oyuncu oldu, isteyince taktik dehasi td aliyor.
Yahu arkadaş sokayım Manciniye derdimiz sanki o ,
millet hala takılmış italyan gölgesine hamzayı orada serinletiyor ,
ulan 3-4 yabancıyla başarı hayali kuran bir adamın gelecek 3-4 senemizi mahvetmemesini istiyoruz sanki düşmanız anasını sattığımın forumunda !!!!!