Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bvegenmediniz mancini nin kacinci maciyidi juventus gibi takima karsi ?

mancini kim prandelli kim Allah askina.

Ben zaten Mancini'yi sirf CL hocasi olsun diye hayir demem, ama Lig için asiri derecede kötü.

Ayrica Mancini ZATEN CL'de hocalik yapmis birisi :asd22: (ve nasil olduguna da gördük)

Son düzenleme:
Kucuk cocuk gibi-ama onlarda yapio
Sen beni alintaladin bdnim uzerimden yorum yaptin
Seni tanisam muhabbetim olsa anlam verebilirim

Umut umut diyorsunuz herkes gibi ben de beğenmiyorum ama alternatifi kimler ?
Evet 4 farklı maç senaryosu ve gsc mourinho yorumları;
1 sağda Emre var. Ulan Emre kanat oyuncusu mu ? Merkez oyuncusu Hamza sen futboldan anlamıyorsun
2 sağda Bruma var. Adam pas vermekten aciz be. Görmüyor musun fenerli Hamza
3 sağda Olcan var. Ulan benden fazla göbeği var . Vizyonsuz Hamza yerli aşkı seneye de Takım'ı ÇÖP yerlilerle dıldurur bu çapsız
4 sağda Umut var. Ulan umut da topçu mu be. Bizim gördüğümüzü Hamza Görmüyor mu? Hamza'ya rağmen şampiyon olacağız .
Ben de kızıyorum Fenerli Hamza' ya yedekte bekletip oynatmadığı Robben e haksızlık ediyor.

:005: :005:

Alintiya degilde dusuncenin bozuklugune ozur dilemeni beklerdim .
Iyi forumlar Adem bey

Kendimi şuna inandırıyorum.

Hamza Hamzaoğlu Umut konusunda vizyonsuzluktan ziyade Akhisar hocası olmanın verdiği tecrübeyle "yetersiz kadro yüzünden kaos ortamının oluşmasını engelleme" yetisini kazanmış bir adam. Takımın Yasin haricinde kanatlar anlamında yetersiz olduğu apaçık ortada. Bu adam sağ açık için Umut'tan vazgeçmiyor. Çünkü gerçekten GS'de sağ açık oynayacak bir adam yok. Olcan'a, Bruma'ya oynadıkları her maç küfrediyoruz, Umut ise her maç oynuyor ve hep küfrediyoruz.

Hamzaoğlu bunun elbette ki farkındadır. Umut'un yetersizliğinin, sağ açığın çöküşte olduğunu biliyordur. Ama bunu yansıtmamaya çalışıyor. Her maç değişen sağ açık takım uyumunu yeni baştan inşa etmek anlamına gelir. Umut'tan fayda alamadığını biliyor Hamzaoğlu, bunun takım da farkında. Takım o çöken kanada rağmen "minimum" zararla atlatmaya çalışıyor ligi, ki bugüne kadar bence başardı da.

2 yıl önce sanırım, Yılmaz hoca Elazığspor'u kümede tuttuğunda sezon sonu Yılmaz Vural istifa etti. Bunun sebebi ise verdiği transfer listesinde en az 7-8 oyuncu vardı ve yönetim bunu kabul etmemişti. Başkan kim olursa olsun Hamzaoğlu kalacaktır, çünkü Hamzaoğlu 14 yabancı kontenjanına aldırmayacaktır bile. Elindekiyle yetinmeye çalışacak ve kadrodan en az 7-8 kişiyi olduğu gibi bırakacaktır. Bütün başkanların istediği şey de bu. Kim alınırsa alınsın sızlanmayacak bir hoca.

Umut Bulut ısrarından vazgeçtiği gün tekrar eski sempatim devam edecektir.

Maçı yine sabote edecek. Eğer futbolcular fark yaratmazsa, maalesef şampiyonluğu Fener'e armağan eder.

Umut u oynatmarsa, bence kalsin, oynatacaksa tek bir sözüm var, defol git. Tek duam Wesley al su sazi, cal muzigi, koy tolgaya, herkese

Hoca BJK'yi yeneriz ama tedbiri yine de elden bırakma, 1 puan bile avantaj bizim için.

vay Tolga sakat mi ? yani son mac baya taraftar vardi, o beni umutlandirdi, yine böyle güzel 40 bin olsak, zaten cikamaz lar
Günay şerefsizi haftaya kalede elini çekmeyen bir kaleci olacak demiş. Allah ne verdiyse cakmalıyız bu köpeğe.

Sneijder Burak falan ikişer ikişer atar inşallah.

Sana olan o sinirim geçmiyor hoca ama içime çok değişik bir his olduğunu söyleyeyim.

Şansın var ve bu şansın sayesinde büyük başarılar elde edeceksin diye hissediyorum.

Umarım doğru çıkar. Sen başarılı ol ben sonsuza kadar sana sinir olayım uyuz olayım yeter ki başarılı ol.

Bir de şu saçma huylarından vazgeçersen sevinirim kib.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt