Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.934
- 1.948
- 1.798
Dedigim gibi, kimse bana anlatamaz Evde Aslan, Deplasman da korkak isteksiz kedi tek hoca nin yanlis seciminden dolayi kaynaklandigini. Evde Taraftar dan kortuklari icin adam gibi oynuyorlardi... Ama artik bosverelim Mancini olayini. Benim icin özel bi yeri yok. Demek istedigim, eksik seyleri gördü, ve hemen haletmeye calisti, Fatih Terim dönemi cok kolay kornerler den, freekick lerden gol yiyorduk, onun sayesinde gol yemedik ve gol atmayi ögrendik. Defans hamlesi filan, Hamza da bu nu malesef göremiyorum, takim hala ne yaptigini bilmiyor, ne evde, ne deplasman da rakibi kendi sahalarina kitetiyoruz, fenerin bir sutu bile yoktu o zamanda bize karsi, su an ise rakip bizden fazla sut buluyor. Cok aciz oynuyoruz
bunu herkes görüyor tabi ama bu ligde bu takım en az 2 yılda bir şampiyon olmalı, aksini mali yapı kaldırmıyor.e hamza hoca da kısa yoldan hedefe yürümeye çalışıyor.yeni taktikler, yeni defans kurgusu filan değil, tabiri caizse terim'den kalma, içerde bam bam bam dışarıda da sonuç odaklı sistemle oynamaya çalışıyor.
mesela mancini herkesten topun arkasına geçmesini, rakibi kendi sahamızda karşılamasını istiyordu.burada küplere biniyorduk biz de.evet, hocanın elinin değdiğini görmek istiyoruz da şampiyonluk gelmese kim sabredecekti acaba? mancini olunca hele bi kamp geçirsin, hamzaoğlu olunca hemen def edelim demeye başlıyoruz.
buraya bakarsan mancini'nin juve deplasmanında aldığı beraberlik, bu yılki muhtemel şampiyonluktan daha çok takdir görmüş ve övülmüştür maalesef.bu sene bu takım şampiyon olmasa ağzımı açmazdım hocaya.sene başında şu takıma forvet alınmayınca maçlara bakasım bile gelmedi, almeida'ya bile razıydım derinlik katması açısından.
gelecek sene için oturulur konuşulur ama ben hocayı takdir ediyorum kendi çapımda.
İlk geldiğinde hep çok beğendiğimi, doğru karar olduğunu ve takımın başına gelmesine çok sevindiğimi yazdım ve ligin ilk devresinin sonuna kadar olan maçlarda da gerçekten umut ışığı gördüm. Lakin ne olduysa bu takım devre arasına girdikten sonra oldu