Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa da başarılı olmasının sırrı da bu bence hakkını yemeyelim Avrupa'da ligdekinden çok daha iyi idi Mancini. Ama Stsl gibi bir ligde rakiplerin anti futbol oynuyorsa Mancini tarzı td ler ile başarı imkanı çok az bence.

Avrupadaki tek basari da bizle. Ne Cityle nede İnterle Avrupada basarisi yoktu.

Avrupada basarili olmasi da Juvenin beklenenden cok az puan almasi nedeniyle. 7 puanla gruptan ciktik. Buzlu sahayida unutmamak gerek.

Avrupada basarili olmasi da Juvenin beklenenden cok az puan almasi nedeniyle. 7 puanla gruptan ciktik. Buzlu sahayida unutmamak gerek.

Sen bilirsin Lazio doneminde basarili degil miydi ekonomik sorunlara ragmen? Kariyeri de oyle cikisa gecti diye hatirliyorum. Ben de begenmiyorum hocaligini ama sadece Inter ve City donemlerinden bahsediliyor.

Olsun yine de Galatasaray Avrupa'da ligden daha iyi bir görüntü veriyordu. (benim şahsi kanaatim böyle) . Ama Stsl nin dinamiklerini çözemedi Mancini; çözeceğinden de umudum yoktu açıkçası. Transfer konusunda da eklemek istediğim bir nokta var.
Ontivero hadisesi. Piyasa değeri 250 bin olan bir adamı ne hikmetse menejer kolundan tutup getiriyor Mancini de deniyor antremanlarda. Buraya kadar olay normal bu tip oyuncular olur ama genelde alt yapı için ne biliyim yatırım için ucuz yollu transfer olarak yapılır genellikle. Ancak biz o 250 bn Euro luk ve hayatında doğru dürüst profesyonel olmamış bir oyuncuya 2.5 milyon (10 katı!!!!) bonservis ödeyip 1 milyon küsur da maaş ile kontrat yapıyoruz. Ben o günden beri söylüyorum bu iş mahkemede biter, kimsenin günahını almak istemesem de bu olay çok şaibeli...

Olsun yine de Galatasaray Avrupa'da ligden daha iyi bir görüntü veriyordu. (benim şahsi kanaatim böyle) . Ama Stsl nin dinamiklerini çözemedi Mancini; çözeceğinden de umudum yoktu açıkçası. Transfer konusunda da eklemek istediğim bir nokta var.
Ontivero hadisesi. Piyasa değeri 250 bin olan bir adamı ne hikmetse menejer kolundan tutup getiriyor Mancini de deniyor antremanlarda. Buraya kadar olay normal bu tip oyuncular olur ama genelde alt yapı için ne biliyim yatırım için ucuz yollu transfer olarak yapılır genellikle. Ancak biz o 250 bn Euro luk ve hayatında doğru dürüst profesyonel olmamış bir oyuncuya 2.5 milyon (10 katı!!!!) bonservis ödeyip 1 milyon küsur da maaş ile kontrat yapıyoruz. Ben o günden beri söylüyorum bu iş mahkemede biter, kimsenin günahını almak istemesem de bu olay çok şaibeli...

O transfer benide düsündürüyor. Mancini Gsden ayriliyor. Oyuncuyu yakin arkadasi Mihajlovicin takimi Sampdoriaya öneriyor. Sonra Ontiveroyu Honved aliyor. Maasi Honved bütcesi icin cok fazla. Verdigi katki az. Honvedin Tdsi italyan. Manciniyle birlikte futbol oynamis arkadasi. Tüm bunlar bana cok ilginc geliyor.

Ilk sezon 4. ikinci sezon 6. olmus Lazio'da, Uefa'da yari finale cikmis, Italya kupasini da almis. Cok inisli cikisli gibi durmuyor.

Oyun ve sonuc olarak inisli cikisliydi. Örnegin bizde Kayserisporu yenemedi ya, Lazioya bunu 2 senede cok defa tekrarladi. Lazionun o dönemlerdeki kadrosuna göre 4.ve 6.lik normal dereceler. Süperyildizlarin bazilari kadrodaydi. Nesta gibi oyunculari satsalar bile yerlerine kaliteli oyuncular almislardi.

Uefada da yanlis hatirlamiyorsam, kolay rakiplerle oynamislardi. Bjk, Wisla gibi. İlk güclü takima farkli elenmislerdi.

Mancini zaten italya kupasinda cok basarili.

Oyun ve sonuc olarak inisli cikisliydi. Örnegin bizde Kayserisporu yenemedi ya, Lazioya bunu 2 senede cok defa tekrarladi. Lazionun o dönemlerdeki kadrosuna göre 4.ve 6.lik normal dereceler. Süperyildizlarin bazilari kadrodaydi. Nesta gibi oyunculari satsalar bile yerlerine kaliteli oyuncular almislardi.

Mancini zaten italya kupasinda cok basarili.

Bu dediklerin savundugun Hamza'nin bizdeki performansi icin de soylenebilir.

Mancini eger son 4 macta 4 galibiyet almasaydi, muhtemelen ligi facia bir sekilde ücüncü olarak bitirecektik. O 4 haftada öne cikan futbolcular kimdi ? Selcuk Inan, Umut Bulut ve Burak Yilmaz. O dönem nerdeyse her macta skora direk katkilari vardi. Mancini yerlilerden dolayi basarili olamadi diyenler var, ancak burada forumun geneli tarafindan sevilmeyen oyuncularin, son 4 haftada ekstra katkilari olmasaydi muhtemelen facia ile son bulacakti o sezon...

Ikinci devrede takim derli toplu oynuyordu diyenleri duydum. Ikinci devre takim ligde ilk 13 macin, 8 tanesini kazanamamis. Bir cok macta gol atmakta, hatta pozisyon üretmekte bile sikinti cekmisti. Istisna olan 2-3 mac disinda, takim gümbürtüye gidiyordu. Mancini yeni geldiginde takim daha bile iyi oynuyordu ve galiba daha fazla puan toplamisti.

Prandelli gelince takimin kalitesi en az bir seviye daha düsmüstü, ve ikinci yaridaki genel performanstan, cok daha kötü bir grafik cizmedik acikcasi.

Aslinda milyar dolarlık takımını 3 kez üst üstte gruptan çıkartamayan İtalya'nın neyini tartıştığınizi anlamış değilim

Bizde CL'de o kadar kötü değildi lakin şans faktörüde gayet yüksekti. Misal o Juventus maçı. Saha o kadar dandik olmasaydı bambaşka maç izlemiş olacaktık

Lig'de tam facia hocaydi - 19.3m harcandı. Sonuç? Telles hariç bi b.ka yaramayan oyuncular aka geleceğin oyuncuları. Terim veya başka bir yerli olsaydı kazık ilan ederdik.

Dönüldü dolanıldı yine geçen seneki gruptan çıkılmasına BOK ATILMAYA başlandı ,
hay sokayım manciniyede italyanlarada ama birini savunurken GALATASARAY'a sallamayın !

Inter'in başına da sezon ortasında geçti. Sanki öncesinde ligde terör estiriyolardı da Mancini ile çöküşe geçtiler. Hatta tam tersi son hafta Juve'ye kaybetmeseydi Avrupa ligine gidecekti. İç saha maçlarında bütün rakipleri eziyorduk. Bir şansı daha hak etmişti kesinlike.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mesele iç saha maçlarında ezmek değil, deplasmanda ezmek veya en kötü galip gelebilmektir. Kaç deplasman galibiyeti var Mancini'nin? Korkak futbolu hangi ara övülecek dereceye geldi hı? Ne kadar da unutkan, nankörüz.

Ayrıca iç sahada ezdik demişsin. Kasımpaşa'dan 4 yerken de lig sonuncusu Kayseri'ye yenilirken de Arena'daydık.

Mancini'nin güçlü iç sahahahahahahahahshshsjadhjahjfhsjfhjfs.... Biz yanlış karşılaşmalar mı seyrettik? Şampiyonluk için ne derler bilirsiniz: yolu anadolu'dan geçer... anadolu'da puan kaybetmeyeceksin... Mancini bunu yaptıramadı... güçlü iç saha oyunu da pek hatırlamıyorum. Bizim 80. dakikalara kadar bastırıp gol atarak kazandığımız kaç maç vardı düşünün... Şimdi oyuncular 90'a kadar bırakmıyor... çünkü kenarda milyon pozisyon kaçsa "olacak olacak" diye oyuncuları hücuma devam ettiren bir TEKNİK DİREKTÖR var... Mancini'nin Hamza Hoca'dan daha iyi olduğu şeyler italyanca konuşma becerisi ve kıyafetleri ile atkı bütünlüğü... geçen sezon fenerbahçe bu zamana kadar 70 puan almış... bu sezon da 70... biz bu sene daha fazla, geçen sene daha genç kadroyla daha az puan topladıysak bunun sebebi prandelli ve mancinidir...

gerçekleri konusmak bok atmak demek degildir.

Mancini geçen sezonki CL'de kötü degildi, hatta kadroya göre gayet iyi performans yakalamisti - lakin o Juventus maçindaki facia saha bizim için bir avantaj oldugu inkar edilmeyecek bir gerçek.

3 Ekim 2013 'te de kenardaki TD Hamzaydı zaten !

gerçekleri konusmak bok atmak demek degildir.

Mancini geçen sezonki CL'de kötü degildi, hatta kadroya göre gayet iyi performans yakalamisti - lakin o Juventus maçindaki facia saha bizim için bir avantaj oldugu inkar edilmeyecek bir gerçek.

Mancini Juve'yi cok iyi tanıyan bir hoca, hani ilk macta zemin mükemmeldi ve Juve'ye o macta nefes aldırmadık, Amrabat'ın sacma sapan penaltısı olmasa Juve'yi uyutmaya devam edip 3 puanı alırdık. O maca o kadar inanmıstıkki, 2-1'e rağmen 90'da 2-2 yapmasınıda bildik. Hani Juve'ye icerde 90'da gol atıp puan koparmak herkesin harcı degil.

Juve iki sene sonra aynı kadro ile CL finaline yükseldi.

Bizde aynı kadro ile devam ediyoruz ama kadro artık asındı, hani fizik olarak o günden daha kötü durumdayız ve şampiyonluğa iki adım kaldı. Bu aşamada Hamza Hoca'ya genis bir parantez acmak lazım.

Juventus italiadaki macda tek kale oynadı resmen 90dk boyunca. 2 yarım posisyon dan 2gol bulduk resmen. Şans eseri.

Başlık Hamza Hamzaoğlu mevzuu başka. Galatasaraya İtalyan teknik direktör getirmekten daha kötüsü 2. sene başka bir italyan teknik direktör getirmekti. Velhasılıkelam Prandellinin arkasından kim gelirse gelsin ondan daha başarılı olacaktı. Hamza Hamzaoğlu iyi bir insan ama asla iyi bir teknik direktör olacak tecrübe ve potansiyale sahip olduğuna inanmıyorum.

Juventus italiadaki macda tek kale oynadı resmen 90dk boyunca. 2 yarım posisyon dan 2gol bulduk resmen. Şans eseri.

Juve tek kale oynayıp kac net posizyon buldu ? Amrabat'ın penaltısına kadar kayda değer bir posizyonları yoktu.

Hani bizde icerdeki maclarda tek kale oynuyoruz ama rakip seni sıkıstırdımı sadece önde top ceviriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt