Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu kesinlike yolları ayırmak lazım.yetersiz bir td clde prandelliyi mumla ararız

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Bu kadroyla mükemmel iş çıkartı. 6mac dır gol yememek büyük başarı.

Bence kesinlikle oyunu okuyamıyor maçı sadece seyrediyor.
1-0 olduktan sonra sadece maçı izledi hiç oynayamadık.
Beşiktaş'ın gol atmasını bekliyor gibiydi.
Orta saha oyuncularımız dinamizm açısından çok kötüydü Emre Çolak değişikliği daha erken gelmeliydi.

Sneijder golü atmasa kesinlikle gol yiyecektik Beşiktaş oynuyordu biz izliyorduk çünkü.
Hamza hocayı savunuyordum daha öncesinde lakin bence gitmesi daha uygun olur.
Üstelik yerli takıntısı da muhakkak olacak seneye Şampiyonlar Liginde işkence yaşatır bize Hamza hoca

Son düzenleme:
Sampiyon yapan bu hocamsi degil sneijder ve musleradir.

Cok buyuk sansi oldugunu soylemistim. Verdigimiz pozisyonlar oyle boyle degil. S.liginde bizi harcarlar 15 dakikada harcarlar. Avrupa liginde bile harcarlar.

Sen elinde dunyanin en iyi 3 forvet arkasina sahipken kufur eder gibi onu kanata selcugu onun bolgesine koyuyorsan hoca falan degilsin.

Kadroyla ilgili fikirlerimi mac oncesi soyledim. Yine oyuncular sayesinde maci aldik

Kendi kurmadığı kadro ile takıma 11.hafta dahil olup bizi şampiyonluğa yürütmesi hocanın 1 sene daha kalma hakkı olduğunu gösteriyor bence

11203122_10153356931814265_4785416055805663324_n.jpg

sevince bak helal hocam

Hala kendi kurmadigi kadro diyorlar. Haftalar once sordum yine soruyorum.

Sneijder-bruma-yasinden daha kaliteli oyuncu aldirabilecegini garanti edebiliyor musun.

Simdi donelim haftalarca yasini harcadi yetmedi elinde kanat yokken maclari kopartacak bruma varken harcadi. Hepsini sineye cektim.

Sneijder dururken selcuk forvet arkasi sneijder kanat oynuyorsa. Bu adami defansa gelip oyun kurduruyorsan. Hic kimse gelip onun takimi bla bla demesin.

Takintilari olan adam. Ayni maclari izliyoruz. Umut kanatta oynuyor kanatlar kadroda yok. Umut dokuluyor izliyor.

Bugun yaptigi tek dogru hareket buragi cikarip umutu sokmasi. Gerisi fail

Kendi kurmadığı kadro ile takıma 11.hafta dahil olup bizi şampiyonluğa yürütmesi hocanın 1 sene daha kalma hakkı olduğunu gösteriyor bence

Kendi kurmadığı kadroyla sıfır takviyeyle takımı şampiyon yapabilecek 2.bir hoca yok bu ligde.

Milletin harcattığı on milyonlarca euroları ona rağmen kaçan şampiyonlukları çabuk unutuyoruz balık hafızalı olduğumuz için.

İster beğenin ister beğenmeyin ama başkası gelse bu başarıyı gerçekleştiremezdi,tamam hataları var bazen bende deli oluyorum ama dönün başakşehir den dört yediğimiz.maçtan sonraki yorumları bir.okuyun sonra tekrar dönün şimdi nerdeyiz bir daha bakın

Oyunculara karşı otorite problemi yaşıyor. Bunu aşması lazım.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kendi kurmadığı kadroyla sıfır takviyeyle takımı şampiyon yapabilecek 2.bir hoca yok bu ligde.

Milletin harcattığı on milyonlarca euroları ona rağmen kaçan şampiyonlukları çabuk unutuyoruz balık hafızalı olduğumuz için.

Yok renkdaş bize çuvalla para harcatıp takımı çer çöple dolduracak kovulursam 10 m€ alırım diye sözleşmesine tazminat maddesi koyduracak yabancı hocalar lazım (Ancelotti sezon sonu boşta)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt