Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanın yerinde olsam yarın 5 yıllık sözleşme yaparım hocayla.

Takımdaki artistler patronun kim olduğunu iyice anlasın.

Sistem ve plan dogruydu maca basladigimizda ama 2. Yarida baski yedigimiz anda yine hamle yapamadi.

Murhana butce ver eline verir sikecilerin

eee renktaş adam kaç senedir gsc'yi yönetiyor.ek olarak kadrolar kuruyor, teknik taktik analizler yapıyor.yönetici olarak da küfredenin gözünün yaşına bakmıyor, basıyor myc'yi.mesela burak bu akşamki hareketi murhan'a yapabilir miydi? kesinlikle hayır.bence fikir güzel.murhan bu görev için biçilmiş kaftan.

ne dersin? Murat Urhan

mancini taktik dehaymis mis , lan o maci sneider kopardi aldi. Muslera nin cikardigi toplar cabasi. mancini cok basarili hoca ya inter zirve de.

E adama demezler mi haftalardir maci alanlar da oyuncular.
Ne diye hamza fanisiniz bu kadar

ölü takimi dirilten adamin fani olurum, Galatasaray a zerre hizmet veren adami yad ederim ben.

ne alakasi var aga , o juventus macini kast etmistim teknik direktör olarak takima 0 hükmü vardi herifin, o maci almis isek oyuncularin günlük performansindan idi. 5 küsür mac arka arkaya gol yemeden kazanan takim kusura bakma teknik adamin becerisi dir.

Ne yalan söylim bugünde balliydi :D

direk, korner karambolü .. Bi maclik balin daha olsun, yazin depolarsin, sl icin gerekli olacak

Yok yok yabancı hoca getirelim sonra kovmak için 5 milyon eur verelim sonra neden borç batağındayız arkadaş birini de beğenin be sizin hiç mi hatanız olmuyor, bugün Ancelotti bile kovuluyorsa Hamza hoca en az bir yılı daha hakkediyor,yok fener,yok beşiktaş böyle oynamış ta geçiniz,ilk yarının ortasında gelecek seneye bakalım diyordunuz şimdi şampiyon oluyoruz yine memnun değilsiniz sahi siz ne istiyorsunuz

Yok yok yabancı hoca getirelim sonra kovmak için 5 milyon eur verelim sonra neden borç batağındayız arkadaş birini de beğenin be sizin hiç mi hatanız olmuyor, bugün Ancelotti bile kovuluyorsa Hamza hoca en az bir yılı daha hakkediyor,yok fener,yok beşiktaş böyle oynamış ta geçiniz,ilk yarının ortasında gelecek seneye bakalım diyordunuz şimdi şampiyon oluyoruz yine memnun değilsiniz sahi siz ne istiyorsunuz

Zaten isin oyun ile pek alakasi da yok. Fenerbahce ne kadar kötü oynasa da, adamlar artik sans mi sike mi son 10 dakika skorlari ile 19 Puan yazmislar bu sezon hanelerine. 10 tane mac cevirilmis son dakika golleri ile, beraberlikten nerdeyse hep galibiyet olmus.
Sonucta genel olarak basari ve basarisizligi anadolu takimlari ile maclarin belirliyor, derbiler ise sampiyonluk icin önemli avantaj ve ivme yakalayacagin sezonun 12%´sidir. Fenerbahce bu sezon zorlasa, puan olarak gecen sezonu da gecebilme ihtimali vardi. biz kendi ayagimiza sikmasak, gecen sezon da vermezdik zaten bunlara sampiyonluk felan. Aziz sagolsun ki, daha büyük ivme yakalayamadan Ersun´u postalayip, kaos ile girmeyi ihmal etmedi yine sezona.

Zaten isin oyun ile pek alakasi da yok. Fenerbahce ne kadar kötü oynasa da, adamlar artik sans mi sike mi son 10 dakika skorlari ile 19 Puan yazmislar bu sezon hanelerine. 10 tane mac cevirilmis son dakika golleri ile, beraberlikten nerdeyse hep galibiyet olmus.
Sonucta genel olarak basari ve basarisizligi anadolu takimlari ile maclarin belirliyor, derbiler ise sampiyonluk icin önemli avantaj ve ivme yakalayacagin sezonun 12%´sidir. Fenerbahce bu sezon zorlasa, puan olarak gecen sezonu da gecebilme ihtimali vardi. biz kendi ayagimiza sikmasak, gecen sezon da vermezdik zaten bunlara sampiyonluk felan. Aziz sagolsun ki, daha büyük ivme yakalayamadan Ersun´u postalayip, kaos ile girmeyi ihmal etmedi yine sezona.
İşte biz aynı hatayı yapmayalım adam sezo ortasında çok kötü bir kadro mühendisliği üzerine geldi,forvet Burak,Umut,Pandev. Lütfen yapıcı olalım Barcelona hiç popüler hoca getiriyor mu bakmak lazım önemli olan iyi bir takım (popülist değil iyi) ve iyi bir.sezon öncesi gerek bu takıma

İşte biz aynı hatayı yapmayalım adam sezo ortasında çok kötü bir kadro mühendisliği üzerine geldi,forvet Burak,Umut,Pandev. Lütfen yapıcı olalım Barcelona hiç popüler hoca getiriyor mu bakmak lazım önemli olan iyi bir takım (popülist değil iyi) ve iyi bir.sezon öncesi gerek bu takıma

Benim Hamza hoca yerine tercih edecegim tek adam Jürgen Klopp´tur. Zaten Hamza hocanin kalacagina göre, öyle bir ihtimal olmadigini biliyoruz. Yani Hamza hocanin dogrulari yapmasini umuyorum. Macera aramadan, Hamza hocaya hak ettigi sansi vermemiz lazim.

Burak, Umut, Olcan, Yekta´yi göndermek ile bu takimin icindeki arkadas grubunu parcalayabilmesi gerekir, ancak bunu yapacagini maalesef sanmiyorum. Cünkü bu oyuncularin hic biri gelecek sezon ilk 11 oynamamasi gerekiyor, ama takimda olduklari sürece, takimin dengesi derken, her türlü firsat bulacaklardir.

Bu takimda pas ortalamasi 88% ile oynayan bir Emre Colak var. Bu inanilmaz pas ortalamasi ile, takimda her oyuncudan cok poziyon hazirlayip, key passi vermis. Yazik günah degil mi ? Yukarida ALLAH var, bu cocuk birde cogu oyuncudan 7-10 yas genc onun yerine oynayan. Bu cocuga yer acmamak büyük bir futbol ayibi, ama takim ici denge iste.

Umarim beni bu konuda gelecek sezon daha fazla tecrübelenip utandirir.

Benim Hamza hoca yerine tercih edecegim tek adam Jürgen Klopp´tur. Zaten Hamza hocanin kalacagina göre, öyle bir ihtimal olmadigini biliyoruz. Yani Hamza hocanin dogrulari yapmasini umuyorum. Macera aramadan, Hamza hocaya hak ettigi sansi vermemiz lazim.

Burak, Umut, Olcan, Yekta´yi göndermek ile bu takimin icindeki arkadas grubunu parcalayabilmesi gerekir, ancak bunu yapacagini maalesef sanmiyorum. Cünkü bu oyuncularin hic biri gelecek sezon ilk 11 oynamamasi gerekiyor, ama takimda olduklari sürece, takimin dengesi derken, her türlü firsat bulacaklardir.

Bu takimda pas ortalamasi 88% ile oynayan bir Emre Colak var. Bu inanilmaz pas ortalamasi ile, takimda her oyuncudan cok poziyon hazirlayip, key passi vermis. Yazik günah degil mi ? Yukarida ALLAH var, bu cocuk birde cogu oyuncudan 7-10 yas genc onun yerine oynayan. Bu cocuga yer acmamak büyük bir futbol ayibi, ama takim ici denge iste.

Umarim beni bu konuda gelecek sezon daha fazla tecrübelenip utandirir.
Katılıyorum, zaten Klopp ta zor adamın peşinde devler var

Burak dışında hepsi gönderilmeli Burak ta iyi paraya satılmalı eğer alıcısı çıkarsa tabi ama bu demek değildir ki tamamen yabancı kadroyla oynayalım,dünya da örneği yok yerli oynatmayıp ta başarılı olan bir.kadro ama yerli oyuncular çok iyi seçilmeli Uğur Meleke nin hep dediği gibi kadro mühendisliği çok önemli,yoksa 11 tane Sneijder başarılı olamaz yani.sırf yıldız almamalı her takımda en fazla 3-4 yıldız yeter bence yoksa o takımda disiplin problemi olur örnek beşiktaş, guti,Quaresma, simao,Fernández, Almeida aldı da ne oldu patladı

Hocam şu oyundan çıkarken tepki gösterenlere acıma, sana yapılan terbiyesizlikleri cezalandırmazsan tepene çıkar bu futbolcumsu şeyler.

Tff yap bi guzellik bu guzide hocamizi elimizden kap cok sey mi istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt