Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam iyi niyetli, efendi, dürüst, sevinci falan çok samimi. Hepsi kabul ancak yok yahu oyuna müdahele yok, oyunu okuma yok. Yatsın kalksın tüm sezon için Wesley'e, Muslera'ya dua etsin. Dün için de ek olarak Yasin'e. Baskılı başladık güzel golü de bulduk eee sonra verdik topu beşiktaşa takım olarak sahamıza çekildik hatta bir ara maç bizim ceza sahasında oynanıyordu resmen. Bu nedir arkadaş? Peki bunlar olurken Hamza ne yapıyordu? Bizim gibi izliyordu. Eee taraftardan ne farkın kalıyor o zaman? Şimdi çıkıp kimse ama yendik falan demesin karşımızda beceriksiz beşiktaş vardı o yüzden yendik. Orta sahamız kayboldu sıfır hamleyle izledi teknik direktör. Soksana Çolak'ı, Bruma'yı yani yap birşeyler ama yok. Mesela ölse o topa dokunamayan Selçuk'u çıkarmaz. Ne iştir anlamadım. Seneye yabancı kuralı da yok o yüzden. Böyle Selçuk'la Semih'le Umut'la Burak'la full oynamaya devam edeceksek gerek yok Hamza'cığım. Avrupa'da nal toplamayalım yine. Bu sezon emeğin inkar edilemez eyvallah ama fazlası zarar gibi gözüküyor. Ama yerli sevdamdan vazgeçer formayı hak edene verir, gerekli transferleri yaptırırım diyorsan o zaman başım gözüm üstüne ama onu diyeceğini de hiç sanmıyorum.

Sen once bi icerigini oku, bos laf yapicagina. Hamza hoca cocukluk doneminde ya.

Işlerine gelmez. Suç hamza hocada ama ya. Çok temiz kalpli adam dürüstce ergen yaşlarında fenerli olduğunu söylemiş. Sonra doğru yolu buldum demeye getirdi zaten.
Burdan hocaya vurmak istenilmesi düpe düz haksızlıkdır.

Son maçta Bruma-Yasinle baslasin.

Hamit-Melo'lu orta saha, Yasin-Sn10-Yasin hücum, forvette de Umut.

Burak'in yaptigi artistligi cezalandirmasi lazim.

Işlerine gelmez. Suç hamza hocada ama ya. Çok temiz kalpli adam dürüstce ergen yaşlarında fenerli olduğunu söylemiş. Sonra doğru yolu buldum demeye getirdi zaten.
Burdan hocaya vurmak istenilmesi düpe düz haksızlıkdır.
Bence basarinin buyuk kismi hocada. Adam takima yasini kazandirdi, burak yoklari oynuyodu prandelliyle selcukla beraber. Ondan sonra hamiti kazandi, emre yi kazandi. Hamza hoca oyunculari iyi motive ediyor. Ve baslarda atak futbol oynarken cok gol yerdik evet ama yedigimizden fazla atardik. Hamza hoca da artik skora yonelik futbol oynamamiz lazim dediginden beri gol yemiyoruz. Acikcasi bunu gormiyen artniyetli diyebiliriz.

Bence basarinin buyuk kismi hocada. Adam takima yasini kazandirdi, burak yoklari oynuyodu prandelliyle selcukla beraber. Ondan sonra hamiti kazandi, emre yi kazandi. Hamza hoca oyunculari iyi motive ediyor. Ve baslarda atak futbol oynarken cok gol yerdik evet ama yedigimizden fazla atardik. Hamza hoca da artik skora yonelik futbol oynamamiz lazim dediginden beri gol yemiyoruz. Acikcasi bunu gormiyen artniyetli diyebiliriz.

Şampion olurdak ki inşallah olacağız bu şampionluğun en önemli isimler bunlar bana göre.

1. Ünal aysal ( istifa etmesi)
2. Hamza hoca ve ekibi
3. Futbolcular
4. Kilit kalite oyuncularımı sneijder ve muslera
5. Ali dürüst ve albayrak
6. Taraftar

Gerisi fasa fiso.

Berbat, rezil bir kadromuz var. Yine yazıyorum en iyi diziliş ve en doğru tercihlerle bile bu takım zor maç kazanır. Burada yazılan değişiklikleri yapsa takım uçacak sanıyor bazıları. Her maç karın ağrısı ve işkence gibi geçti bu sezon. Bir maçta bile iyi oynamadık. Hamza hoca önümüzdeki sezon kalmayı hak etti bu rezil kadroyu şampiyon yaparak.

CF3BOOOWAAAyH8-.jpg

Tebrikler hocam bize bu sevinci yaşattığın için sana minnettarız

Bu takımı ayağa kaldırdın ya Allah senden razı olsun hocam!

ŞAMPİYON HOCAM!

2.45 mac basi puan ortalamasi ile takimi Sampiyon yapti. He was on pace for ....ing 83 points.... Kimse bu Sampiyonluk kolay geldi zannetmesin, su fener nerdeyse 7 kisi ile 80+ dakikada 22 puanini aliyordu bu sezon, ki yine kopardilar bir puan....

Büyük bir öncelik ile Tesekkürler Hamza Hoca, Tesekkürler Galatasaray Futbolculari...

Ve tabiki Tesekkürler Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ve digerleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt