Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiginden beri güvendik ve savunduk.

Ve iyi ki hakli çikarttin bizi Hamza hoca.

Iyi bir kadro kurarak gelecek sezonlar sampiyonluklarla geçer umarim

Tebrikler Hamza Hocam :) Seni çok eleştirdim, şampiyonluk yolundaki rakiplerin aptallığından dolayı kötünün iyisi olarak şampiyon olacağız dedim ve hala da dediklerimin arkasındayım. Bu şampiyonluk için teşekkür ediyorum çünkü hatalarına rağmen biliyorum ki Prandelli denen eleman kalsaydı bırak şampiyon olmayı şampiyonluk yarışında dahi olamazdık :) Şimdi en az bir sene daha kredi kazandın ve yolunu kendin çizeceksin. Lakin gelecek sene devre arasını zor göreceğini düşünüyorum. Senden tek bir ricam var; Beni haksız çıkar ve bu forumda herkesin önünde özür dilemek zorunda bırak...

oyuna müdahaleleri ve umut ısrarından hiç hazzetmesem de bu akşam ki açıklamalarını çok başarılı buldum..

umarım eksiklerini geliştirip efsanemiz olur..

Bu gece eleştirmek olmaz. Eyvallah Hamza'cım. Allah hak edene kısmet ediyor. Gönlünün güzelliği, sevincin yeter! Şen ola Cimbom şen ola!

böyle güzel bi insana çok ama çokkkkkkkkk yakıştı şampiyonluk,teşekkürler Hamza Hocam,hiç unutmıcam seni

Bu sezonu cifte kupa ile kapatırsa taraftarda sonuna kadar arkasında olmalı. Hic olmadı 1 sezon daha kalmayı fazlasıyla hak etti.

Ancak avrupa maclarımız biraz beni korkutuyo. Bu oyun anlayasımıs ile guruplarda pek bisey yapamayız gibime geliyo.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten karakter olarak tam klübe yakışan bir insan söyledikleri olsun davranışları olsun uzun yıllar takımda kalsın isterim. İnş hocalık kısmınıda geliştirir gerçekten hak eden bir insan.

Ulan esasında çok seviyoruz seni

Büyük bir efsanemiz olmanı çok istiyoruz

Lütfen sende bizlere kulak ver

bazı takıntılardan vazgeç kendini geliştir

Ve uzun yıllar birlikte yürüyelim inşaAllah

Her ne kadar taktik, teknik olarak eleştirsek de en çok Hamza hocaya yakıştı şampiyonluk.

Sen adamsın adam sende efsane oldun sen para bile konusmayan insansın alnından öpüyorum seni yetiştiren anne babanında ellerinden öperim.

Seni çok seviyorum Hamzam.

Ya herşeyi geçtim, belli ki düzgün bir insan. Ben tüm hocalarımızı sever, sayarım. Kulübe hizmet vermiş olmaları yeterlidir benim için.

Ancak Terim diğerlerinden hep farklıydı benim için. Son döneminde sahada yaptığı kabalıklarıyla, kendi laflarını unutarak bizi satmasıyla gözümden düştü (çok da şeyindeydi, o ayrı).

Ülkemizde herşey günlük, futbolu geçtim, ölümleri, cinayetleri, hırsızlıkları 2 günde unutan bir milletiz. Elbet birgün işler kötü gidecek, Hamza Hoca kovulacak ya da kovulur gibi ayrılacak.

Fakat şu an bu kadar düzgün konuşan, saygılı, centilmen bir hocaya sahip olduğumuz için mutlu olmalıyız diye düşünüyorum.

umarım bazı takıntılarından vazgeçip uzun yıllar bizim hocamız olursun.

Harbiden kulübe yakışan davranışları var ve sevdiği de ortada ama böyle olmaz bro.. Teknik traktörlük yaz okulu falan varsa neyse parası verekte gönderek, yoksa işimiz zor..

Allah razi olsun adama gibi adam oldugun icin, ama hala gözümde yetersizsin, keske iyi bir kurt hoca gelse misal senol günes ve sen onun yaninda bir iki yil yardimci olarak kalsan ve yeterli tecrübeyi kazandiktan sonra tekrar td olarak basa gecsen lafim yok, ama bu sekilde CL de erken havulu atariz ve ligde erken kopariz.

unutmamak gerekli olan, diger büyükler bu sezon inanilmaz derecede kötüyüdü oyunculari olsun td olsun hamzadan bile yetersiz olduklari icin de sampiyonluk yolunda büyük rol aldilar . yoksa rakiplerimiz catir catir oynasa ve baslarindaki td ler iyi olsaydi suan ancak 3. olurduk.

Allah razi olsun adama gibi adam oldugun icin, ama hala gözümde yetersizsin, keske iyi bir kurt hoca gelse misal senol günes ve sen onun yaninda bir iki yil yardimci olarak kalsan ve yeterli tecrübeyi kazandiktan sonra tekrar td olarak basa gecsen lafim yok, ama bu sekilde CL de erken havulu atariz ve ligde erken kopariz.

unutmamak gerekli olan, diger büyükler bu sezon inanilmaz derecede kötüyüdü oyunculari olsun td olsun hamzadan bile yetersiz olduklari icin de sampiyonluk yolunda büyük rol aldilar . yoksa rakiplerimiz catir catir oynasa ve baslarindaki td ler iyi olsaydi suan ancak 3. olurduk.

Şenol Güneş TD ve Hamza yardimci TD güzel olur ama Bursa onu birakacagini zannetmiyorum

Tebrikler Hocam.

Belli ki seneye devam edeceğiz. İnşallah bu sene yaptığın hatalardan ders çıkarırsın ve CL'ye yakışacak transferler yaptırırsın önem sırasıyla Forvet,Stoper,Orta Saha, Sağ Bek,Sağ Açık,Sol Bek şart öncelikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt