Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen teknik direktörsen diğer hocalar ne? Diğer hocalar teknik direktör ise sen nesin?

Aydın Yılmazı takımda tutması doğru karar. Destekliyorum hocayı. içine s.ç kulübün. Şampiyon yaptığın için bu hakkı sana verdik biz.

Kitap yazsa Sneijder,Muslera,Melo ile şampiyon oldu diye yazılır sonuna '' çapsızdı '' diye eklenir.

kovulacagin gun uzulecegimi hic sanmiyorum

muhtemelen arkandan halay cekecegiz

aydına sozlesme yapıorlarsa bunlar ıcıne edecekler takımın

aklı basında adam kalmadı mı kımın elıne dustuk bız boyle??

Takimi çöplerle doldurmak istiyorsa derhal kovulsun. 2 kupa dolayi aldigi tüm krediyi tüketmis olur.

iftira atıp günah almak istemem ama hamza hocanın terim tarafından yönetildiğini düşünüyorum. şöyle bir talimat almış olabilir;sen bizim çocukları milli takıma hazırla zaten klüpte para yok. hani görevi selçuk-burak-umut gibi futbolcuları formda tutmak olabilir.

saçmasapan komplo teorilerden uzak dursak

yakinda rte galatasarayi bozmak için hamzayi görevlendirdi diye msjlari da yazacaksiniz

yapmayin

etmeyin

Bize gerçekten Bielsa gibi bir hoca yanına da iş bitirici gelecek planlaması üst düzeyde olan Sammer tarzında bir sportif direktör gerek.

Teknik direktöründe , sportif direktörün de Alman ekolünden olmasından yanayım , kulübü Almanlara emanet etmek şart.

Klinsmann olur , Heynknes olur , Rangnick olur , Hitzfeld olur , hepsi olur.

Once hedefimiz lig diyecektir cl de her onune gelenden tokat yeyince.

Ligde de 15. Haftayi goremez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bize gerçekten Bielsa gibi bir hoca yanına da iş bitirici gelecek planlaması üst düzeyde olan Sammer tarzında bir sportif direktör gerek.

Teknik direktöründe , sportif direktörün de Alman ekolünden olmasından yanayım , kulübü Almanlara emanet etmek şart.

Klinsmann olur , Heynknes olur , Rangnick olur , Hitzfeld olur , hepsi olur.

Zdenek Zeman de olur

Otoriter + ofansif futbol oynatmayi bilen birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt