Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gene beş sayfa röportaj vermiş. Okuyorsun röportajda hiç bir şey yok. Boş konusmakta üstüne yok hamzator tebrikler.

Demek vizyonsuzlukta, çapsızlıkta ısrar edip GS taraftarına savaş açıyorsun ha! Gel bakalım cahil! O sümsük yönetime de güvenme birlikte gidersiniz!

Seneye bu vakti görme ihtimali sıfıra yakın. Bu laflarımı rakibi övüyor diye algılamayın ama Fener bahsedilen transferleri yaparsa, BJK'de Güneş takımı olursa bizimki hayatta yarışamaz onlarla. Hatta iddiam şu ki öyle Podolski alıp geçerlerse dahi Trabzon'un da arkasında bitiririz.

Sabri için ücretin yükselmesi konusunda diretiyorsun, Melo'nunkini yükseltmeyin gidebilir ve yerine kimseyi almaya gerek yok diyorsun...Sen ne ayaksın yahu ? Amacın ne senin ? Aziz Yıldırım'ı geçtin kötülük düşünmekte.

Hamza milletin efendisidir
Mustafa Kemal Ataturk​

Akıllı ol Hamza. Burası küçüklüğünde taraftarı olduğun Fenerbahçe'ye benzemez! Kulübün menfaatlerini düşünüyorum ayağını geç bi kere. Düşündüğün tek şey var, o da Süper lig. Tek hayalin seneye yine şampiyon olmak. Şampiyonlar ligi falan umrunda değil. Bu çok net anlaşıldı. Ama unutma ki, Prandelli'nin de tek amacı şampiyon olmaktı. Sonuç?

Istifada bir hizmettir.

1 sezonda 2 kupa kazanan hoca olarak tarihe geçersin iste.

gecen sezon bir istisnai durum vardi prandelli'den sonra. cok zor günler seni bekliyor.

sacma sapan kadro planlamasi sana da bize de cok pahaliya patlayacak.

burasi akhisar'a benzemez 2-3 mac basarisiz skordan sonra kelleni isterler demedi deme.

antrenör oyuncu olabilirsin. fazla oyuncu almanada gerek yok sıkışınca sen çıkar oynarsın

Transfer dönemi & Kamp bitmeden hocayı elestirelim kizalim TT yapalim eyvallah da daha şimdiden küfür hakaret olmamış,facia olmadan tepki koyulmali mantığına katılıyorum hakaretle değil bu, sizin kadar futbol beyni var bu adamın top oynamış takım çalıştırmış ,demek ki inandığı bir şeyler var belki profesyonel bakamiyor bazı şeylere sistem olayı zayıf da olabilir fakat hoca kendi şansını kendi kullanacak umarım kadro hakkında gorusleri değişir.

1389440546-hamza-hamzaoglu.jpg

yarın sabah gazetede görmek istediğim manşet

Ulan taraftarın istediği takımın en çok sıkıntı çektiği forvet ve defans mevkiine 2 tane adamakıllı kaliteli oyuncu transfer etmenizdi.Lanet olsun kanat orta saha bek felan istemiyoruz bunları geçtik artık.10 tane 5 para etmez oyuncu alacağına 2 tane yaa yazıyla iki tane futbolcu bu kadar.Ama Hamza bey ne yaptı günlük sapır saçma açıklamalarla taraftarı çileden çıkarttı.Tıpkı Sneijder için zamanında söyledikleri gibi.Lig başlayana kadarda bu açıklamaları sürecek gibime geliyor çünkü iş güç yok çeneye vuruyo tabi haliyle her gün de açıklama yapınca saçmalama sürecine girdi iyice çünkü laf bitti adamda.Neyse diyecek bi şey bulamıyorum ondan sonra iyi gün taraftarına çıkıyo adımız.Seneye bizim istediğimiz Avrupa'da başarı ve misyonumuzun gereği Türk olmayan takımları yenmekti.Fener 4. yıldızı taksın 5. yıldızı taksın umurumdaysa en adi şerefsizim ama koca Galatasaray kulübünün o kadar maddi ve manevi varlığına rağmen anadolu kulübüne evrilmesine tahammül edemiyorum.Tam şaha kalktık derken her şampiyonluk ertesinde aynı olaylar yaşanıyor buna dayanamıyorum işte.

Transfer dönemi & Kamp bitmeden hocayı elestirelim kizalim TT yapalim eyvallah da daha şimdiden küfür hakaret olmamış,facia olmadan tepki koyulmali mantığına katılıyorum hakaretle değil bu, sizin kadar futbol beyni var bu adamın top oynamış takım çalıştırmış ,demek ki inandığı bir şeyler var belki profesyonel bakamiyor bazı şeylere sistem olayı zayıf da olabilir fakat hoca kendi şansını kendi kullanacak umarım kadro hakkında gorusleri değişir.

Benim anlamadigim şey neden transfer için kampa kadar beklemek istiyor (doğruysa)? Bu takımın neye ihtiyacı olduğu zaten belli değil mi? Mevcut kadro CLde ne yaptığını da gördük

Bence Pandev ve Dzemaili'yi de kampa götür son bi şans olur çocuklara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt