- 19 Mart 2014
- 29.492
- 30.936
- 2.718
Üçlü çektirmeye adam arıyorlarsa ben çektiririm. Öyle Sabri gibi 3 milyon'da istemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hiç bunu savunan adam görmedim, varsa da kuştur.Bi olayi fark ettim. Hamza'yi savunanlar arasinda %90 futboldan anlamiyor, mesajlarindan bu anlasiliyor. Dikkat ederseniz sizde farkina varacaksiniz.
Ben hiç bunu savunan adam görmedim, varsa da kuştur.
Bu forumda savunan var malesef![]()
Taraftara laf geçirme meraklısı yıldız YABANCI oyuncu düşmanı çemberin yarıçapı bile etmeyen dengeli insan.
Sadece bu forumda savunmayanlar çoğunlukta benim çevremdeki o kdar gs linin birtanesi bile olumsuz düşünmüyor aksine uzun yıllar kalması gerektiğini düşünüyorlar ki zırt pırt hoca değiştirilmez hep istikrardan bahsediyoruz ama biz iki tae kötü transfer yaptı diye asıp biçiyoruz şampiyon yapan hocayı ki daha transfer sezonu bile bitmedi burdaki andavallar onlar biliyo kendilerini utanmalılar bu adama ettikleri hakaretler için gerçi onları şeyine takan yokta gsli olmalarına üzlüyorum kendi açımdan.
Dibe vurmuş Galatasaraya 2 kupa kazandırmış 4. yıldızı takmış hocasına, bir aile babası karısı kızı olan adama 'komisyon komisyonoğlu, maçta yedek kulubesinin arkasına bilet alıp ağzıma gelen her küfürü edicem' ve daha nicelerini gördüm burada yazan. Adam olan böyle şeyler yazmaz. Bunlar eleştiri değil bunu savunanlarda adam değildir. Bu konuyu kaldırmalı adminler Hamza hocanın başlığı paranyolarının çöplüğüne dönmüş.
Galatasaray tarihinin yüz karası, tiksiniyorum senden komisyoncu çapsız yerli göbekli evlat sevici hain kuş.