Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üçlü çektirmeye adam arıyorlarsa ben çektiririm. Öyle Sabri gibi 3 milyon'da istemem.

Bu hocanın iq seviyesi nedir cidden merak ediyorum ya. Sabri'ye verdiğimizin iki katını vermemizi istiyor taraftar diyip eleştirmek nedir şimdi, kıyaslama yaptığın Maxi benfica'dan 1.1 M € alıyodu, üst seviyedeki beklerin aldığın yıllık ücretler de belli. Zaten böyle bi laf ederek ne kadar vasıfsız bi yönetime sahip olduğumuzu da belli ediyo kendisi.

İsmail kartal gibi, aykut kocaman gibi zihniyeti var. Ve bu zihniyet feneri ne hale soktu gördük, köklü degisiklige gittiler. Bizimde sonumuz böyle olacak bu başkan ve hoca ile. Çok isterdim basarılı olmanı ama zihniyetin büyük hoca olmanı engeller, takımında icine edersin.

(~Tapatalk )

Yabancilardan korkuyor herhalde

tek istediği yabancılar eski takımda oynamış oyuncular

11 tane sneijderden takım kurulmaz demiş
ulan zaten dünyada 11 tane sneijder yokki

adam star oyunculara laf geçiremeyeceğini bildiği için hep düşük profil adamları transfer etmek istiyor.sneijder şampiyonluğa bu kadar etki edip taraftarın sevgilisi olmasa onu da yollardı büyük ihtimal.

Teknik direktör yazısını gördükçe bir gülme geliyor.

Bunu küçükken kaliteli yabancılar dövmüş heralde. Çocukluğuna inmek gerek.

Hocamıza sonuna kadar güveniyorum kimse anasının karnından morinho olarak doğmuyor dünya çapında t.d ler buraya gelip rezil olup gittiler yaptığı ufak hatalar illaki olacaktır ama bunlarında farkına varacaktır inanıyorum ki ve daha çok kupa kazandıracak inşallah kulübümüze.

Taraftara laf geçirme meraklısı yıldız YABANCI oyuncu düşmanı çemberin yarıçapı bile etmeyen dengeli insan.

Bu forumda savunan var malesef :(

Sadece bu forumda savunmayanlar çoğunlukta benim çevremdeki o kdar gs linin birtanesi bile olumsuz düşünmüyor aksine uzun yıllar kalması gerektiğini düşünüyorlar ki zırt pırt hoca değiştirilmez hep istikrardan bahsediyoruz ama biz iki tae kötü transfer yaptı diye asıp biçiyoruz şampiyon yapan hocayı ki daha transfer sezonu bile bitmedi burdaki andavallar onlar biliyo kendilerini utanmalılar bu adama ettikleri hakaretler için gerçi onları şeyine takan yokta gsli olmalarına üzlüyorum kendi açımdan.

Sadece bu forumda savunmayanlar çoğunlukta benim çevremdeki o kdar gs linin birtanesi bile olumsuz düşünmüyor aksine uzun yıllar kalması gerektiğini düşünüyorlar ki zırt pırt hoca değiştirilmez hep istikrardan bahsediyoruz ama biz iki tae kötü transfer yaptı diye asıp biçiyoruz şampiyon yapan hocayı ki daha transfer sezonu bile bitmedi burdaki andavallar onlar biliyo kendilerini utanmalılar bu adama ettikleri hakaretler için gerçi onları şeyine takan yokta gsli olmalarına üzlüyorum kendi açımdan.

@Isa Meriç

Al buyur, teshisi sen koy...

Son düzenleme:
Dibe vurmuş Galatasaraya 2 kupa kazandırmış 4. yıldızı takmış hocasına, bir aile babası karısı kızı olan adama 'komisyon komisyonoğlu, maçta yedek kulubesinin arkasına bilet alıp ağzıma gelen her küfürü edicem' ve daha nicelerini gördüm burada yazan. Adam olan böyle şeyler yazmaz. Bunlar eleştiri değil bunu savunanlarda adam değildir. Bu konuyu kaldırmalı adminler Hamza hocanın başlığı paranyolarının çöplüğüne dönmüş.

Hala birilerinin haddini ve adamlığını sınamaya çalışıyorsun senin psikolojik sorunların var dikkat et bir gün biriside senin adamlığını sınar.Galatasaray bundan daha kötü günlerde gördü ama hiçbir zaman dibi görmedide görmezde galatasarayda işler istenildiği gibi gitmediği zaman hedefler küçültülemez dünyanın en büyük taraftar oluşumuna sahip bir klüp bunları yapamaz.Çalışanları ve yönetimi böyle davranamaz burası birlerinin galatasarayın değerlerini istedikleri gibi harcayıp harman savuracağı bir yer değildir.Galatasaray en kötü gününde bile şampiyonluğa oynar ve o forma o taraftar bunun için yeterlidir.Galatasarayın gerçek hedefi avrupadır.Türkiyede alınan şampiyonlukla taraftarı kimse kandıramaz.Ben çok büyük birşey söylemiyorum bu vizyon ile şampiyonlar liginde alınan sonuçlardan sonra kim adam ve kimin neye haddi var bunu görücez.

Kendince taraftara laf çarptığını sanıyor.Ben ömrü hayatımda böyle birşey görmedim.Hangi düşman sardı bunları başımıza.

Galatasaray tarihinin yüz karası, tiksiniyorum senden komisyoncu çapsız yerli göbekli evlat sevici hain kuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt