Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin ben sıfatını ...................................... .... ....................... .

Fatih Terim'den daha fazla nefreti bu kadar kısa sürede toplayabilmesi takdire şayandır.
Hani FT en azından taraftarı ikiye bölmüş bir nebze fanatik destekçilere sahipken herhalde şu an taraftarın %70 belki de daha fazlası Hamza'ya karşı kin kusuyor.

Hocanın yanlışı kendisine düşmeyen şeyleri söylemesidir..Fazla iyi niyetli ve saf olduğunu düşünüyorum.Basiretsiz Dursun'da bunu kullanıyor.Hoca resmen Abdurrahim-Ali Dürüst ikilisini arıyor.Tek başına kaldı ve oteritesini TS tayfasıyla sağlamaya çalışıyor.Diğer cephe Sabri'yi de kazanmak için zamlı sözleşeme önerdi.Gidişat belli; 10-11.

UEFA kupasını yerli td ve yerli kadro ile almanın etkisinden çıkamadı kulüp ve ardından yerlilerin oyuncağı oldu.Hamza, Sabri, Burak, Selçuk, Olcan, Umut, Bilal falan bu durumun zirve noktası artık.Yerli sevici taraftarında payı büyük tabi.Hamza Galatasaray'da zihniyet devrimi başlatacak potansiyelde biri o yüzden önümüzdeki sezonu tamamlasın ve kovulmasın istiyorum.Bu kulüpte başarısızlık hezimet falan olmadan bazı şeyler değişmez çünkü.

hamzacım bu takım şampiyonlar liginde bi daha 4lük olsun bak bakalım sana neler yapıyoruz...anana,avradına sövmek için bekliyorum.

CLKml9-UwAAdYD1.jpg

SAHTEKAR YALANCI

*Komisyoncu
*Çapsız
*Yerli-yetenek fakiri-evlat sevici
*Irkçı
*Yalancı

Yalan söylediği tescillenmiştir ama Burak için yalan söylemiştir. :(

Boş bir teknik adamdır benim için şu görüntüde.
Sayılamayacak kadar hata yaptı,yapmayada devam ediyor.

dünya üzerinde umut'u kesebilecek ve imkanlarımızın yetipte alacagımız bir tane dahi yedek santrafor yok mu ??

Şu takıma gençlik aşısı vur hocam.
Selçuk, Burak ve Bilal gibi adamların yerine Sinan, Rodriguez, Emre gibi adamları kat artık.

Açık ve nettir , Sosyal medyada yapılan TT çalışmalarında aşırı derecede rahatsız.Ayrıca yerli topçular tarafından sürekli dolduruşa getiriliyor.
eminim yabancı kuralından da rahatsız.

iddia ediyorum sosyal medyadaki ibrahimovic TT 'si kendisine gösterildiğinde taraftara düpedüz salak bunlar demediyse ben de başka birşey bilmiyorum.

bu adamlar her zaman kapalı kapılar ardında taraftarı aşağılar , küçük görür.

Galatasaray'a zerre yakışmayan çapsızın tekidir Hamza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt