Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru bildiği yolda yürümeye devam edecekmiş. Lan sorun orda zaten yanlış yoldasın! Neyse zorla kovularak gideceksin.

Bence o şampiyonluk açıklamasından sonra sert bir şekilde uyarılmalı ne demek şampiyon olur diyemem.Şampiyonluğun en büyük adayıyız diyeceksin.Akhisar değil burası ayık ol !

Bu adamın titlesi teknik direktör ise Mourinho,Kloop vs. gibi isimlere bu title ihanettir.

Bugün maçtan sonraki Avrupa Fatihi edasıyla taraftara sitem etmesi... Yapma hocam gözünü seveyim. Biz boşa mı yırtıyoruz kendimizi, Şampiyonlar Ligi'nde bir hezimeti daha kaldıramayız diye söylüyoruz. Sen hala Sabri'yle Umut'la uğraşıyorsun. Sabri'yle olmayacak bu iş işte niye kasıyorsun? Sonra da diyorsun ki oyuncuların emeğini göz ardı mı edelim. Bağ-kur muyuz hocam biz?

ölse üzülmem şu herif yemin ediyorum 7-8 ayda nefretim oldu vizyonsuz hala onu bunu savunuyor yakında yedek kaleci alıp kapatıcaz transferi diyecek

Basimizda adam gibi bir başkan ve yönetim olsaydı sezona bu herifle baslamazdik. Kendileri bilir, hamzoyla beraber onlar da gider.

Hamit için yıldız dedi vizyonsuz herif
Bu adam ciddi ciddi umut ve hamitin sözleşmesini uzatmaya niyetli.

bu adam resmen korkuyor yıldızlardan yönetemem diye kendimi yakmayım diye takımı yakacak bir an önce defolsa iyi olr

Ateistim hamza yüzünden Allah'a inanmaya başlayacağım valla nasıl şampiyon olduk haala inanamıyorum.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Adam isyan etti resmen roportajinda hakkini inkar edemem belki dogru belki yanlis bunu zaman gosterir ancak kulubunu dusunuyor gercekten sonuna kadar arkasindayim desteklerim herkes hata yapabilir hocada yapmistir yapacaktirda ama herkes boyle iyi niyetli olamaz daha sezon bile baslamamisken sirf su transfer yapilmadi diye atacak degilim hocayi zor zamanda goreve geldi basarilida oldu suana kadar genc oyuncularda kazandiriyor takima ilerisi icin cogu insanin fikri degisecek bnce hocayla ilgili.

Zlatanin alinma ihtimali bile kabus olmustur bu adam icin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu gün de görevimi yaptım ve yine sülela boyu düz gittim!!!

Hamza kim, GALATASARAY kim ! Su herifin yüzünden sampiyonlar liginde rezil olacagiz.

ISTIFA ET HAMZA !

şimdi inter'i yendim die hava yapma.

adam gibi bir stoper ve merkez aldır, burak'a alternatif olarakta santrafor..

Dengeoğlu mis gibi bak Inter'i yendin ,2 kupan var zirvede bırak efsane ol ; Haşortmanlı ile geçmişi yad edersiniz :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt