Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza hoca Haşortmanlı stili dener , güzel kura çekerek tıngır mıngır finale gider Uefa'da ; o kadar orta sahayı boşuna mı aldı :D

Aga orası öyle de Avrupa'dan bi kupa daha alsak fena olmaz mı? 15 sene oldu, tazeleyelim. Hem Süper Kupa'yı da alırsak iyi prestij olur :ka19:

Sevilla 4 kez aldı adamlar doymuyor,biz 1 kez aldık diye ŞL takımı mı olduk?Zaten kadro yapımız falan da belli,evet Türkiye'nin en büyüğüyüz de ŞL'de elle tutulur çeyrek finaller ve yarı finalden başka bir şeyimiz yok ki?PSG gibi falan kadro kalitesi desen o da yok.Bilerek AL'ye kalalım demiyorum ŞL'de ilerleyebiliyorsan ilerleyebileceksin tabi de AL'yi beğenmeme gibi bir lüksümüzün olduğunu sanmıyorum hele geçen sezon 1 puanı zar zor alıp sonuncu olmuşken.

yalancı başarılar yüzünden bu sene çok sıkıntı çekecek..devre arasında ersun yanal alınır ..

Son düzenleme:
ilk devrenin deplasman fikstürü baya zorlu gececek galatasaray icin, ilk 10 hafta baya kritik eger ozamana fazla puan kaybetmis olursak devre arasini dahi göremez hamza eger yönetim bizi ters köse yapar ve ilk 11 icin 3-4 ciddi transfer yapmasa tabiki.

Meloyu da yeni transfer olarak açıklar bu mal.

Sıkıyorsa sat Muslerayi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
buraki gönderirse yavastan dogru yolu bulmaya baslar
sonrasinda da dogru hamleler yapar mi bilemiyorum tabii

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ağlıyordur şimdi "beni yerlilerimden ayırmayın" diye. Burak gidecek olsa kendini uçağın önüne falan atar. Vizyonsuz köy muhtarı.

emre colak gibi bi dangalak sana saygisizlik yapiyor elini sikmiyor ama sen halen kadroda tutuyorsun genc yetenek diye birde medyada ovuyorsun

mourinho kapris yapiyor diye kevin de bruyne ve lukakuyu gozunu kirpmadan yolluyor ama bizimkisi yaptimi evlat oluyor

parator bile yasatmazdi colagi

Çıkaracağı ilk 11 neredeyse belli. Önemli olan sonradan yapacağı değişiklikler. Ne olursa olsun, koşulsuz şartsız her maça sonradan Umut'un girmesinden bıktık artık. Rodriguez'e falan şans verir umarım.

Umarım maçtan sonra Burak sorusu gelince lafı eveleyip gelemeden direkt tercih meselesi olduğunu söyler.

hamza efendi topla bavularini icine de öz evlatlarini sok ondan sonra defol git.

suan takimin yarisi birak ilk 11 yedekte bile oturmamasi gereken oyuncularla dolu.

sabri,bilal,selcuk,olcan, bunlar kim de hala oynatiyorsun, ya ne oldu biz kendi takimin icinde hallederiz eksik bölgelerimizi diyordun patladin mi simdi?

Lord of the Evlat's

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt