Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza başkanı korumak için kendisini hedef tahtasına oturtuyor. Hangi Teknik Direktör kaliteli oyuncu istemez ki? Elindeki kadro çok iyi olsa bile herzaman takviye kabul eder. Ama almıyorlar işte, başkanla arası açılmasın diye hamzada buna kılıf uyduruyor.

Hamza başkanı korumak için kendisini hedef tahtasına oturtuyor. Hangi Teknik Direktör kaliteli oyuncu istemez ki? Elindeki kadro çok iyi olsa bile herzaman takviye kabul eder. Ama almıyorlar işte, başkanla arası açılmasın diye hamzada buna kılıf uyduruyor.
Ben de bunlara elbet ihtimal veriyorum ama onun için taraftarı karşısına alıyor. İlk gidecek olan o olacak. Ayrıca yaptığı taktiksel hatalar ve takıntıları Galatasaray'ın hocası olamayacak kalibrede olduğunun göstergesi.

Yav tamam da o zaman küme düşmenin en büyük adaylarından Konya'yı yenince niye taraftara laf sokmak için hemen karı gibi dırdır ediyor merak ediyorum. Adam ilk fırsatta hemen laf sokuyor Konya'yı yendi ya götü kalktı hemen. Sabri'de 2 asist yaptı hemen araya onu da kaynattı uyanık. Rakip kanatlar Sabri'nin içinden geçerken Sabri yok ama:D CL kupasını bile aldırsa gitmesini istiyorum bu adamın ciddi anlamda nefretlik bi herif. Bi de egosu var dağ gibi o tipe o karizmaya bu ego gerçekten uymuyor. Hadi Fatih Terim'in egosu vardı da onun sebebi var adam Fatih Terim ben oynatırım diyor bi şekilde oynatıyor sen ne bokuna güveniyorsun acaba Emre Çolak'ın bile şeyine takmadığı bi adamsın takım içinde kimsenin sallamadığı bi adamsın, 4-5 maç üst üste kazanamayalım kimse sallamaz seni adam yerine bile koymuyor futbolcular Hamza'yı. Kimse salak değil herşey açık meydanda.

Son düzenleme:
...........muslera.......

..sabri...chedjou...balta...carole...

...........selcuk...rodrigez.....

..yasin.......sneijder.....podolski(emre)....

................burak..............

bari bu 11'den şaşma. ideal 11 ile anadolu maclarını fulleyebiliriz.

rVyMbN.png

beyler yapın biriniz şunuda mallar mutlu olsun

Takımı Akhisar' a çevirdi, şimdi rahat rahat yönetir.

Ulan bu kadar denge meraklıysan gidip bir sirkte trapezcilik yapsaydın!

Başımıza bela oldu herif!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt