Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstifa et köfteci

nhjg4xfd.png

hamzanın son açıklaması : melo kalacak telles kalacak sneijder de kalacak!

tehlikenin farkındamısınız beyler?

Sen hoca falan degilsin isin teknik taktik kisminda tek bildigin pas yapmak ve alan daraltma baska bir hamlen yok birde oyunculara takimi peskes cekmek

Onde oynayan takimin savunmasindan top duvar gibi donmeli ki oyuncular dar alanda rakip sahada kalsin senin savunman ustune oyuncu geldikce ceza alanina kaciyor

Rakiple ikili mucadeleye giren yok koskocaman takimda ayagina her topu alan kaleye 20 metreye kadar islik cala cala geliyor istatistiklerde en az top kazanan en az ikili mucadele kazanan takim cl de azman gibi adamlar senin irzina gecer acimazlar

Pas oyunu oynayayim diyosun ileride top tutan oyuncun yok pas yuzdesi ve pas arasi harici istatiktik cikarmiyorlar karsimiza neden baska iyi oldugu alan yok takimin topa sahip olmak istedikce top buraga ve umuta her geldiginde rakibe geciyor ve rakibi bozmuyosun

Topla oynamalarda bile ezici ustunluk kuramiyorsun osmanli konya sivas ortaalanini yuruyerek geciyor rakiplerin ise fiziksel teknik ve mental acidan senin ustunde

Takimda kendi ellerinle kriz yaratiyosun aciklamalarin tutarsiz kalacak dedigin adamlar son gun satiliyor tutmak istiyorum dedigin ve tum transfer sezonunu harcadigin adami fesih bedeliyle zorla yolluyorsun

Sahada dursun rakibi bozsun diye umutu sag kanat oynatiyorsun ne top kapiyor ne teknik kapasitesi var tek yaptigi alan doldurup kosmak o zaman ileride de defans oyuncusu kullanalim ben yillarca futbol izliyorum ki 30 sene civari senin dusundugunu en kurt hocalar bile dusunemedi

Transfer raporlarin kimi alacagin oyun sistemin mactan maca degisiyor son gune kadar kafanda belirli bisey yok ne tip oyuncu ne tur oyun hangi sistem tamamen belirsiz

Takiminda forvetlerin dahil hava topu kazanabilen oyuncu sayin 2 yi gecmiyor ched belki balta bu alanda en iyisi melo gidiyor burak ve umut ise her topa ziplar fakat havatopu aldigini kazandigini gormedim

Diger iki rakibin oynadiklari ekipleri cezalanina sokmazken oyunu rakip sahada oynarken sen tum sahada oynamaya calisiyorsun isi haritalarinda bu alanda en berbat takimiz iddiali takimlar arasinda

Sen simdi bunlarin cevabini ver daha yazmadiklarim da var ve nasil sampiyon olcaksin soyle

Sneijder burak atar rakip beceriksizce kacirir muslera mucizeleri tutarsa gecen sene gibi olursun oyun sistemin buysa alkisliyorum sayin hamzaoglu

Beyler bu adama sallıyorsunuz. İyi bir teknik direktördür değildir o ayrı bir konu lakin çıbanın başı Dursun. Hamza'yı öne itiyor. Kendisi saklanıyor olabildiğince. Hamza'nın gitmesi çözüm değil. Dursun'un gitmesi öncelik olmalı.

GrandeSaray adlı hesapta kapanmış. Maşallah ne kadar taraftar hesabı varsa alayını kapattırmışlar.

Kulüp baya sahipsiz durumda. Dursun giderse zaten zamanla Hamza da gider. Aysal'ı özledim yemin ederim. Saçmasapan adamlar getirip patlamasa çok çok iyi olacaktı.

Hemde nasıl sahipsiz fener medyası şuan kedi ile oynar gibi oynuyor bizle nasıl isterse o şekilde yön veriyorlar.

Adam gibi transfer yapamadınız bari adam gibi kadro çıkar maçlara.

Takımın içine etti. Şimdi 3 yada 4 maç sonra çekip gidecek. Sonra ceremesini biz çekeceğiz.

Durun bakalım ideal kadroyu yaratmak için nasıl oynayacak adamların asıl mevkisiyle.İlla "teknik direktör izi" olsun diye yapmadığı saçmalık kalmayacaktır.Bizim teknik direktörlerin bu hastalığı vardır.İlla ön planda olacaklar.

Ha forvet istemiş bak yönetim alamamış duyduğuma göre.

Dayak yiyerek gideceksin.
Çoluk çocuğun seninle hiçbir zaman gurur duyamayacak.
Ve bunların hepsi sabri ve umut aşkından olacak.
Yerli malı oyuncular sen tekmeyi yedikten sonra partilerine kaldıkları yerden devam edecekler.

Lanet gelsin hamza ve yönetime.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt