Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[h=2]Teknik Direktör (!)[/h]
Yazısının kaldırımasını talep ediyorum.

Arkadaşlar bir takım her oyuncusu kötü olamaz. Takım kurgusunu geçtim demek ki bu adam, bu takımı çalıştıramıyor.

fetişleri yüzünden galibiyet yüzü göremedik.
gelen geçenin maskarası olduk
fener yalakası.
komisyoncu pislik

Yönetim istifa değilde Hamza istifa diye bağırmak lazım.
Dikkat ettim ailesi filan yedek kulübesi arkasında oturuyordu. Belki utanır gider.

5 resmi maçta 1 galibiyet
Tebrikler

ulan şimdi atl madrid 2. yarı bizi s.klemedi topu bize bıraktı diye pozisyonlar buldu, iyi oynuyoruz, ben bu takıma guveniyorum falan diyecek:D

Hamza nin yonetebilecegi tek takim:
2000px-Tractor_Sazi_F.C._Logo.svg.png

ulan şimdi atl madrid 2. yarı bizi s.klemedi topu bize bıraktı diye pozisyonlar buldu, iyi oynuyoruz, ben bu takıma guveniyorum falan diyecek:D
Simeone isi biliyor bidaki macta 3 puan cepte diyordur simdi, adamlarin gizli plani Hamza nin kalmasi :D

Haydar Dümen bile daha taktik ve ilk11'le başlardi be

Simeone bize gift of mercy verdi adeta

Maçın son dakikalarında Hamzaoğlu İstifa denildi diye duydum.AKPolarcılar susturdu hemen.Yanılıyor muyum?

Balta'dan ön libero,Sneijder'den sol kanat,Podolski'den sağ kanat OL-MAZ.Bunu anlamak için üstün futbol bilgisine falan gerek yok aç bu adamları kariyerlerini bak kaç kez bu mevkilerde oynamışlar.

hali saha takimi yönetemezsin lan denayer'e sag bek oynarmisin diye sormus sanki 1 oyuncu eksigimiz varda bunu soruyor. zihniyetine, vizyonuna, yerli seviciligine tüküreyim.

galatasaray katili

hain, komisyoncu, irkci, ikiyuzlu, cahil

defolup gideceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt