hanzo ne peki?
Kemal Sunalin bir Filmi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hanzo ne peki?
İşleri var müsait değil bu aralar@Emrah Yıldırım Malum şahıs yok mu kanka? inanıyorum hocaya, şans verilmeli, çok iyi olacak, genelde düşündüklerim çıkar diyen Şahıs. :asd22:
Belki Hamza'nin be kadar berbat bir hoca oldugunu 90 dakikada anlamistir, o yuzden icinden belki s lan senin elini mi sikicam demistir.Niye tinlamiyor? Kendisini nerede görüyorsa artik, son kullanma tarihi gecmis bir Topcu bu Torres.
Gitmeye hiç niyeti yok beylerİstikrar diyo, daha 5 maçımız var diyo, ikinci yarı iyiydik diyo falan filan...
Diyorduk burada zaten oyuncular bunu hic takmiyor, parmaklarinda oynatiyorlar diye. Ne yalan söyliyeyim ben olsam bende takmam bunu. Otorite sifir, teknik bilgi eksilerde.
Ancak evlat, sampiyon takim, denge falan diye bos bos konusup dur. Meloyu yolla yerine adam aldirma, Tellesi hic bir neden yokken kirala, Burak küsmesin diye forvet alma, sirf Akhisardan kankan diye Bilali aldir ilk transfer olarak, Sabriye 100% zam yaptir nasil olsa evlat. Saysay bitmez, ne bos adamsin sen yahu?
Burada kizanlar oluyordu, ben hala bu fikrimin arkasindayim. Biz gecen sezon SANA RAGMEN sampiyon olduk.