Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri ıslıklanmasın diye devre arasında çıkarttı, karambole getirdi. Evlatlarını koruyor.

Hakan Balta'yi ön libero, Umut Bulut'u oynatan hoca....BERBAT VE REZIL HOCA ! BERBAT VE REZIL YöNETIM !

Gitmeye hiç niyeti yok beyler :) İstikrar diyo, daha 5 maçımız var diyo, ikinci yarı iyiydik diyo falan filan...

"Hamzaoğlu: Eksiklerimiz olduğunu kabul etmek lazım" Hani bu kdro şampiyonlar ligi için yeterliydi? Sen demedin mi? #Hamzaistifa

Koskoca KOMEDİSİN. Yaptığı analizlerin tümü çelişkili. Adam başka evrende.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahahah adam halen eksiklerimizi gördüm açıklaması yapıyor şaka gibi

İSTİFA ET ULAN İSTİFA

Allah'ın çapsız herifi

Lanet olsun geldiğin güne

bu adamın ıq 75 falan öyle eleştirin kapasite bu

Su mankafanin aciklamalarini koysaniza ozel bir basliga.

Diyorduk burada zaten oyuncular bunu hic takmiyor, parmaklarinda oynatiyorlar diye. Ne yalan söyliyeyim ben olsam bende takmam bunu. Otorite sifir, teknik bilgi eksilerde.

Ancak evlat, sampiyon takim, denge falan diye bos bos konusup dur. Meloyu yolla yerine adam aldirma, Tellesi hic bir neden yokken kirala, Burak küsmesin diye forvet alma, sirf Akhisardan kankan diye Bilali aldir ilk transfer olarak, Sabriye 100% zam yaptir nasil olsa evlat. Saysay bitmez, ne bos adamsin sen yahu?

Burada kizanlar oluyordu, ben hala bu fikrimin arkasindayim. Biz gecen sezon SANA RAGMEN sampiyon olduk.

Diyorduk burada zaten oyuncular bunu hic takmiyor, parmaklarinda oynatiyorlar diye. Ne yalan söyliyeyim ben olsam bende takmam bunu. Otorite sifir, teknik bilgi eksilerde.

Ancak evlat, sampiyon takim, denge falan diye bos bos konusup dur. Meloyu yolla yerine adam aldirma, Tellesi hic bir neden yokken kirala, Burak küsmesin diye forvet alma, sirf Akhisardan kankan diye Bilali aldir ilk transfer olarak, Sabriye 100% zam yaptir nasil olsa evlat. Saysay bitmez, ne bos adamsin sen yahu?

Burada kizanlar oluyordu, ben hala bu fikrimin arkasindayim. Biz gecen sezon SANA RAGMEN sampiyon olduk.

Nasil bir hoca oldugunu zaten TRT1de yaptigi Sneijder yorumunda kanitlamisti zamaninda.
Biz yinede getirdir bunu..

Hamza Hamzaoğlu: "Atletico'nun yıllardan beri oturmuş bir sistemleri, istikrarlı bir yapıları var. İşte istikrarın sonu da böyle oluyor."

her maç galibiyet bekliyoruz, sabır gelişmemiş. taraftarı suçluyor lan :D

Trabzona karşı ne diyecek bakalım. Geçen maç hakeme salladı bu maç istikrar dedi,Trabzonda yeni kurulmuş bi takım ne bahaneyle gidecek acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt