Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şeref yoksununun dediğine bak sabri yerine maxi yi almıs olsaydık bunları düşünmücektik

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24 52 sn.53 saniye önce
Hamzaoğlu: Semih'ten sağ bek yaratmaktansa Denayer bana daha mantıklı geliyor.

Denayeri stoperde beğenmemiş ya la. Semih naptı ben yanlış maç mı izledim ? Kadrodan kesmeye bi tarafın yemiyor dimi ırkçı !

hahahaha denayer açıklamaları gerçekmi? allahım sen şu akılsıza biraz akıl ver yarab

Ocaktan bugüne kadar söylüyorum gitmeliydi, bırakmalıydı sezon sonu. Kişi kendini bilmeyince böyle oluyor işte.

Aha 4-4-2'ye yakın bir sistem oynayabiliriz bundan sonra dedi

4-4-2'ye yakın oynamak zorunda zaten. Çünkü Umut+ Burak <= 1 santrafor

ne diyon lan

sorumlu taraftarmis

sahaya bok gibi takim cikar sonra taraftara laf at

takim biraz kipirdandiginda destegi gordun heralde (50-60 arasi)

ama fbli oldugundan GS taraftarini yeni yeni taniyor olman normal

tez zamanda kicinda bir tekme iziynen geldigin yere donmen dilegiyle

3 Puan ‏@3puancom 8 min8
Hamza Hamzaoğlu: "Bundan sonra 4-4-2 oynayabiliriz"

4-4-2'ye yakın oynamak zorunda zaten. Çünkü Umut+ Burak <= 1 santrafor

Gerek yoktu bunlara Alpay. Saçma salak adamlar peşinde koşmak yerine mevcut kadroyu koruyup Burak'a gelen 10M Euro teklifi kabul edip yerine adam akıllı bir forvet alınsaydı çok iyi olurdu. Bu adam takımı öldürüyor resmen. 3 kupa neleri getirdi bize diyorlar. 3 kupa neleri götürdü bizden ona bakmak lazım

3 ay sağ bek diye ağladık sabri tarık yeter dedi, şimdi Denayeri bek düşünüyomuşÇ
clear.png

Çapı yetmiyor bu kulübe hocalık yapmaya dansöze döndü transfer döneminden beri bi öyle bi böyle diyor herkesin güvenini kaybetti üzüldüm şahsen iyi niyetli fakat yetersiz daha fazla üzmeden ve üzülmeden efendi gibi bırakmalı ve gittiğinde yerine kesinlikle otoriter alman ekolüne yakın tecrübeli bir T.D gelmeli bu futbolcu grubu disiplinsiz ve giydikleri formanın farkında değiller bunu hatırlatacak birileri lazım.

kurban olam Chedjou-Denayer ikilisine elleşme. Süper lig tarihinin en efsane stoper ikilisi olmaya aday

Abi kızmayın adama; Hakan Balta'nın ön liberoda başarılı olamayacağını nasıl tahmin edebilirdi? Haksızlık etmeyin.

Gerek yoktu bunlara Alpay. Saçma salak adamlar peşinde koşmak yerine mevcut kadroyu koruyup Burak'a gelen 10M Euro teklifi kabul edip yerine adam akıllı bir forvet alınsaydı çok iyi olurdu. Bu adam takımı öldürüyor resmen. 3 kupa neleri getirdi bize diyorlar. 3 kupa neleri götürdü bizden ona bakmak lazım

Bilmiyorum ama resmen sabotaj, intihar saldırısı gibi oldu şu 4 aydır yaşananlar.

Her başarımızın ardından neden bu saçmalıklar oluyor anlamıyorum. Sevinç hep kursakta bırakılıyor.

Colak bile sallamiyor bunu. Düsünün yani digerli takar mi hic yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt