Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza fan Boys çıkıp Prandelli ile kıyaslayıp geçen seneki tabloyu önümüze sunmadı mi?

albayrak ve ali durustsuz hıç oldugunu söylemıştık.ama ılk gönderılmesı gereken adam baskan olacak dursun özbek.bu adam nasıl GS baskanı olur aklım almıyor.kötu bılıneen Adnan polata bu adam anca cay tasır..

CO-V6JuWIAAbM2e.jpg

Tam bir dahi.Baltayı ön libero, Denayeri sağ bek ,Podolskiyi sağ kanat, Sneijderi cm de oynatarak bunu bir kez kanıtladı.Yemin ediyorum bu adamı Bayernin başına koy ilk 5 e giremez o kadroyla ligde.Gerek Aykut gerekse İsmaili gören bu gözler bu Hamza kadar malını daha önce görmedi.Nasıl bir varlık lan bu.Açıklamaları desen tam bir gerizekalı gibi.Oynattığı taktik desen kimin nerde oynadığı belli değil.Eminimki 110 yıllık tarihimizde bunun gibi bir felaketle karşılaşmamışızdır daha önce.

albayrak ve ali durustsuz hıç oldugunu söylemıştık.ama ılk gönderılmesı gereken adam baskan olacak dursun özbek.bu adam nasıl GS baskanı olur aklım almıyor.kötu bılıneen Adnan polata bu adam anca cay tasır..

apo denen bazlama suratli getirmişti dimi bunu. Onu da saygiyla aniyorum.

Gecen sezon icin hep demistim. Hamza'ya ragmen sampiyon olduk diye. Nasil bir gunah islediysek hamza ile cezalandiriliyoruz su anda resmen. Melo giderse H.Balta var diyordu demekki o konuda baya ciddiymis.

ulan hamza hani sen galatasarayi borca sokmazdin da icabinda kendi kariyerini tehlikeye sokardin? sirf türkiye liginde 7 puan kaybettik ve bilmem kac milyon tl lig primi kaybettik, simdi atleticoya karsi yenilgi ve tekrar bu mactan para kazanamadik.efendi sen simdi galatasarayi transfer yaptirmayarak mi para kazandirdin sandin, onca milyon simdiden kacti transfersizlik yüzünden

Simeone'nin bir roportaji vardi futbolda dun yoktur, sozlesmemin suresi de daha onceki yaptiklarimin da onemi kalmaz basarili sonuclar devam etmezse diyordu.

Hic utanma yok Hamza'da ve sorunu hep baskalarinda goren benzeri kisilerde. Sen kendini gelistirme, sacma kararlar ver ondan sonra da baskalarini elestir. Adam olan Simeone gibi gercekleri kabul edip sorumluluk alir bunun gibileri esen ruzgari bile elestirir kendi isbilmezliklerini gormezden gelip.

Dün takımın nerdeyse yarısı kameralar önünde hocayı eleştirdi. Kendiside oyuncularını eleştirdi. Yani artık bence işi bitti. Kendi kuyusunu kazdı. Çooooook hataları var ama bence en büyük eksikliği avrupa futbolundan bi haber, hatta kendi yabancı futbolcularının bile ne oynadığından bi haber olup cahil olmasıdır.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acın şu adama FM oynasın ya, ne fantezi si var ise orada uygulasın. Burası GALATASARAY beyim burada fantezi kuramazsın burada yapacaksan bir şey oda tarih yazmak olur.

Yönetme yeteneğin hadi yok anlarım da anlamadığım konu Bilal, JPK, Jose'yi ön libero diye alan adam Melo'nun yerine neden BAlta'yı oynatır.

tüm medya eleştirdi dün hocayı oyuncular bile eleştirdi otoritesini falan kaybetmiş. kasıma kadar mustafa denizli gelir

Şansal, Rıdvan 3-5 güne konuşur taraftar vefasızlık yapmasın takımı şampiyon yaptı vs diye. Bunun adı vefasızlık değil arkadaş, acil durumda geldin hazır takımı gazlayıp bişeyler yaptın eyvallah ta hazırlık kampı, transfer, oyunculara karşı otorite, kriz yönetimi hiç birisi yok bu adamda.

2 milyon dolar alinan mesleklerde dun yoktur, bugun ve yarin vardir. Vefa gibi sacma sark kavramlari yuzunden Avrupa'nin gerisindeyiz zaten.

Hatalarında ısrar ederek kendi istifasına giden yoldaki taşları döşüyor maalesef.

Başarılı olmasını çok istedim, geçen sezon da eldeki imkanlarla en iyisini yaptı bana göre ama bu transfer sezonu ve sezon başındaki büyük hataları anlaşılır değil.

Büyük takımlarda kadro küçük olsun benim olsun anlayışı tutmaz.

Kaldı ki elinde Sneijder, Muslera gibi dünya çapında oyuncular var ve bunlarla şampiyon olmuşsun...

Buna rağmen sırf "yönetilebilir" olsun diye daha düşük profilli oyuncular tercih ediyorsun.

Melo'yu son gün yolluyorsun, yerine oynayacak 1 oyuncu yok.

İyi kötü sağ kanada dinamizm getirecek Bruma, Amrabat yok pahasına gitti.

Sağ bekte, forvette yerli ısrarı vs...

Kısacası önce yönetim, sonra da hoca çok ciddi transfer hataları yaptı, kadroyu güçlendirmek bir yana kalitesini daha da düşürdü. Bu da mevcut durumu hazırladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt