Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.686
- 1.500
- 1.538
Selam ben istikrar. 10 senede 10 td
cingıl bels
cingıl bels
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonunda buldular.Selam ben istikrar. 10 senede 10 td
![]()
cingıl bels
apo denen bazlama surat getırdı dıyorsunda apo 4.yıldızı aldımı aldı.sorun neee.bazlama surat yok bak ne haldeyız..apo denen bazlama suratli getirmişti dimi bunu. Onu da saygiyla aniyorum.
2 milyon dolar alinan mesleklerde dun yoktur, bugun ve yarin vardir. Vefa gibi sacma sark kavramlari yuzunden Avrupa'nin gerisindeyiz zaten.
Öyle efendi biri, iyi insan olduğuna falan da inanmıyorum artık. Tamamen içten pazarlıklı sinsi biri. Şampiyon oldu 3 kupa kaldırdı gerçek Hamza ortaya çıktı.
Geçen sezon özür diliyordu ben yanlış yaptım diyordu oyuncularını açık açık hedef göstermiyordu hatta eleştirmiyordu bile.
3 kupa aldı oturma organı havalara kalktı tabi. O dünya kupasında Sneijderr ettiği laf boşuna değildi, tamamen karakterini ortaya koyan bir laftı. Sonuçlarını da bugün görüyoruz. Ligde son maçımızda bir ara sadece 2 (!!!) Yabancı ile oynuyorduk.
Tabi yerli jenerasyon o kadar iyi ki o kadar iyi ki, her turnuvaya ambargo koyduk her rakibi delik deşik ediyoruz.
Yahu bu sinsi herifin bir lafı var ki Allah belamızı vermis gerçekten bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir düşünce şekli.
"HAZIR yabancı almaktansa yerli almayı tercih ediyorum" ulan Allahın belasının ilk kriteri oyuncunun iyi falan olması değil, ilk kriteri yerli olması. Beynine tüküreyim senin Allahın cezası nerden bulaştın bize. Defol git Akhisarına orada ne halt yiyorsan ye, istediğin kadar evlat oynatırsın orada cahil herif FUTBOL CAHILI herif.
Adam 80lerin 90ların kafasını yaşıyor. Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı. Allahın çapsız yerlisevici evlatcı adam kayırıcı sinsi antrenör bozuntusu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk