Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam ben istikrar. 10 senede 10 td
ngBnW1.jpg

cingıl bels

Son düzenleme:
Kulüpte hiç kimse Hamzanin yaptıklarına karşı gelmediği için böyle oldu işte. Cüneyt dennen hain ve Dursun'un tecrübesizlikten dolayi bu duruma geldik. Kâr yapalım diye son günde 2 önemli oyuncu sattılar taraftar sesini cikartmasaydi şimdi Volkan Şen ve Aziz gibi 5 kuruş etmeyen hirbolari almış olurduk.

Hem FFP para yok diye ağlıyor diğer yandan Ozan için 7m euro harcamayı hazırdılar. 1 senedir takımın başında hala sorunlarımızı göremiyor, en az 1 sağ kanat 1 forvet 1 orta saha oyuncu 1 stoper 1 sağ bek lazım olduğunu göremedi. Utanç verici harbiden

Dilinden düşürmediği laf istikrar.
Ama gel gör ki istikrarın önündeki engel bizzat kendisi.
Bana, her önemli maç öncesi, hiç hesapta olmayan sistemleri, oyuncu seçimlerini neye göre yaptığını açıklasın yeter.

İstikrarın ne olduğunu bilmiyor.

Eline tarihi bir fırsat geçmiş artı ligde şampiyon olmuşsun türkiye kupasını almışsın bir şekilde taraftarı arkana almışsın ve önünde kendi takımını kurmak ve kariyerinde yükselmek için tarihi bir fırsat var.Elin çok güçlü...

Çıktın yerli sevdan için sırf 30 yaş üstü yerlileri korumak için yerlerine adamı bırak alternatif bile almadın.Sırf bu yerliler için kariyerini bitirdin.Bir insan göz göre göre nasıl yapar bunu kendine.

Öyle efendi biri, iyi insan olduğuna falan da inanmıyorum artık. Tamamen içten pazarlıklı sinsi biri. Şampiyon oldu 3 kupa kaldırdı gerçek Hamza ortaya çıktı.

Geçen sezon özür diliyordu ben yanlış yaptım diyordu oyuncularını açık açık hedef göstermiyordu hatta eleştirmiyordu bile.

3 kupa aldı oturma organı havalara kalktı tabi. O dünya kupasında Sneijderr ettiği laf boşuna değildi, tamamen karakterini ortaya koyan bir laftı. Sonuçlarını da bugün görüyoruz. Ligde son maçımızda bir ara sadece 2 (!!!) Yabancı ile oynuyorduk.

Tabi yerli jenerasyon o kadar iyi ki o kadar iyi ki, her turnuvaya ambargo koyduk her rakibi delik deşik ediyoruz.

Yahu bu sinsi herifin bir lafı var ki Allah belamızı vermis gerçekten bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir düşünce şekli.

"HAZIR yabancı almaktansa yerli almayı tercih ediyorum" ulan Allahın belasının ilk kriteri oyuncunun iyi falan olması değil, ilk kriteri yerli olması. Beynine tüküreyim senin Allahın cezası nerden bulaştın bize. Defol git Akhisarına orada ne halt yiyorsan ye, istediğin kadar evlat oynatırsın orada cahil herif FUTBOL CAHILI herif.

Adam 80lerin 90ların kafasını yaşıyor. Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı. Allahın çapsız yerlisevici evlatcı adam kayırıcı sinsi antrenör bozuntusu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hani bırakmam konusunda en ufak bi imada bulunulursa direk bırakırım diyodun hacı?

Flying Umbrella ‏@MPSCU 1 sa.1 saat önce
Artık Mourinho gelse 100M € harcasak takımı toparlayamayız! Çünkü TErim nasıl Mancini'ye fizikman kötü takım bıraktıysa Hamza da onu yapmış

Terim Prandelli Hamza arasındaki farka bakınca Prandelli en çok küfrü yiyen adam. Ama gittiğinde Hamza'ya 110Km koşan takım bıraktı Cesare!

Gerçekleri doğru görmeli. Terim de Hamza da takımların ebesini bellediler. Beğenilmeyen Prandellinin takım, sezon bittiğinde hala koşuyordu

Sneijder için yaptığı "Yabancılar aldıkları parayı hak etmiyorlar" yorumunun ürünü olarak;

Elimizdeki iyi yabancılar (Melo, Telles, Bruma) gönderildi, "bünyemizden yerlerini doldururuz" gibi bir saçmalık ortaya atıldı

ve

Hakan Balta'nın önlibero olduğu bir şampiyonlar ligi maçı oynadık. Sözün bittiği yerdeyiz...

hamza futbolculardan tepkı alırım diye takıma fazla antreman bıle yaptıramaz.

2 milyon dolar alinan mesleklerde dun yoktur, bugun ve yarin vardir. Vefa gibi sacma sark kavramlari yuzunden Avrupa'nin gerisindeyiz zaten.

Vefa saçma bir kavram değil,ama bu tarz şeylerde vefadan bahsetmek saçma.Babanın hayrına mı hocalık yaptın şampiyon yaptın,parası neyse aldın.

Öyle efendi biri, iyi insan olduğuna falan da inanmıyorum artık. Tamamen içten pazarlıklı sinsi biri. Şampiyon oldu 3 kupa kaldırdı gerçek Hamza ortaya çıktı.

Geçen sezon özür diliyordu ben yanlış yaptım diyordu oyuncularını açık açık hedef göstermiyordu hatta eleştirmiyordu bile.

3 kupa aldı oturma organı havalara kalktı tabi. O dünya kupasında Sneijderr ettiği laf boşuna değildi, tamamen karakterini ortaya koyan bir laftı. Sonuçlarını da bugün görüyoruz. Ligde son maçımızda bir ara sadece 2 (!!!) Yabancı ile oynuyorduk.

Tabi yerli jenerasyon o kadar iyi ki o kadar iyi ki, her turnuvaya ambargo koyduk her rakibi delik deşik ediyoruz.

Yahu bu sinsi herifin bir lafı var ki Allah belamızı vermis gerçekten bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir düşünce şekli.

"HAZIR yabancı almaktansa yerli almayı tercih ediyorum" ulan Allahın belasının ilk kriteri oyuncunun iyi falan olması değil, ilk kriteri yerli olması. Beynine tüküreyim senin Allahın cezası nerden bulaştın bize. Defol git Akhisarına orada ne halt yiyorsan ye, istediğin kadar evlat oynatırsın orada cahil herif FUTBOL CAHILI herif.

Adam 80lerin 90ların kafasını yaşıyor. Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı. Allahın çapsız yerlisevici evlatcı adam kayırıcı sinsi antrenör bozuntusu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Oynattığı yerlilerin hepsi de 30+ kazma yeteneksiz herifler.Yerli manyağı olan adam altyapıdan çıkarır şans verir.O da yok bunda.

Kötü teknik direktör, ırkçı olduğu için kötü adam. Pardon adam demişim.

Hamza senin kadar yalanci sahtekar haysiyetsiz beceriksiz bir adam yok ve olamaz ..

Yalanci kisminda kimse eline su dokemez ..

Bu kadar yalanci sahtekar bir insan olamaz ..

Dun basin aciklamasinda ne yalaka sahtekar pislik biri oldugun anlasildi zaten ..

Dua et futbolcular sana ana avrat basinin onunde duz gitmedi !!!

Prandelli Prandellioğluna yerli sevdalisi demeyi birakın.
En kaliteli üç yerli futbolcumuz Yasin, Emre ve Sinan ı
Psikolojikman bitirmek için herşeyi yapiyor.
Hamza dan olsa olsa çöp sevdalısı olur.

Galatasaray Selçuk-Burak-Umut kanserini söküp atmadıkça hiçbir kulvarda başarili olamaz. Ister Hamza ister morinho olsun.

Avrupa futbolundan bihaber, ırkçı, komisyoncu, yerli sevici, yabancı düşmanı ve şikebahçeli bir teknik traktör...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt