geçen sene bu takım leş gibi top oynuyordu. cl de hezimet yaşadık. ligde ise muslera ve sneijder in olağanüstü, yasinin ise sürpriz katkısı ile şampiyon olduk. bu sene kağıt üzerinde katkı sağlayacağına inandığımız tek iyi transfer podolski oldu. birde son dakika denayer transferi. geri kalan bütün transferler vasat bile değil. bilal ? jem ? 18e dahi giremiyorlar. 11 topçusu asla olamazlar. carole iyi ama tellesten iyi değil bence. takımın güç kazandığı tek bölge stoper. denayer çok kaliteli futbolcu gerçekten. ama o da seneye bizimle olmayacak büyük ihtimalle. geçen sene çok çok yetersiz gördüğümüz ve bir çok bölgeye transfer şart dediğimiz halde bu seneki takım geçen senekini mumla aratıyor ve aratacak malesef. bariz güç kaybettik bu net. melo gitti, telles gitti, bruma gitti. yerlerine gelenler (podolski dahil) gidenlerden iyi değil. melo gibi en kritik bölgede oynayan adamın yerine adam bile gelmedi. yetersiz hatta aşırı yetersiz burak ve umutun yanına forvet alınmadı. großkreutz skandalına girmiyorum bile. bütün bu olanlar ve unuttuğum rezillikler çapsızlıklar net bir şekilde yönetim fiyaskosudur. yönetim başarısızlığıdır. üstüne bide hamzanın çapsızlığı, vizyonsuzluğu eklenince rezalet bir sezon başlangıcı oldu ve kötü gidiş devam edecek. çünkü muslera ve sneijder geçen seneki performansı yakalayamadıklarında neler olacağını gördük. kaldı ki rakiplerde geçen seneki kadar vasat değiller. bütün bu olanları biz Galatasaray taraftarı görüyorda Galatasarayın ileri gelenleri nasıl göremiyor aklım almıyor. Neden göz göre göre uçuruma gidiyoruz ? Bu yönetimin, bu hocanın ve bu futbolcu grubunun zamanın dolduğunu ve asla iyi yönde ivme kazanamayacağını gerçekten göremiyorlar mı yoksa Galatasaray gerçekten bambaşka bir durumun içinde mi bilemiyorum. Bütün bu olanların izahı yok çünkü. Göz göre göre bu yanlışlar yapılmaz.