Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dengesiz ya çııkmış taraftara trip atıyor. işte sabırsızlar da hemen başarı istiyorlarda ulan 1 sene oldu takımın başına geleli adam gibi top oynatmadın hiç. üstüne rezil bir takım kurdun. hala bik bik bik konuşuyor. harbiden cins ya. sana kimseye nasip olmayan bir şans verilmiş sen bunu değerlendireceğine salak saçma işlere bulaştın. millet kıçını kurtarmak için bi kaç aya seni harcayacak artık tv başından trip atar durursun kendi kendine

Forum yöneticilerinden teknik direktör ibaresini kaldırmalarını rica ediyorum. Kendisi hiçbir şekilde bize yakışan biri değil.

4-4-2 demek umut oynayacak demek, sınanıyoruz resmen

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hala yönetim diyorlar bak.

lan yönetim mi oyuna alıyor umut bulut'u? yönetim mi ön libero başlatıyor hakan balta'yı? bilal kısa ve kemik gibi dediğin jem karacan'ı aldı yönetim mi oynatmıyor?

bir erkeklik yaptın emre çolak'ı başlattın. adam ol da arkasında dur. 30. dkda oyundan adam almak bence terbiyesizlik. 15 dk daha beklesen hiçbir şey olmazdı. umut bu ronaldo değil neticede beklesin kenarda. ne oluyor sonra? emre elimi sıkmadı. sıkmaz tabi amk. adamı 30.dkda oyundan al rezil et, basın toplantısında suçunu adamın üstüne at. sonra elimi sıkmadı diye ağla.

yönetim ne kadar rezilse kendisi de o kadar rezildir. rezil reziloğlu. forvet yok ya. orta sahayı geçtim. forvet yok takımda. bu kadar mı acizsin. getir afrikadan bi adam burezil forvet müsveddelerinden iyi oynar. mario gomezyalanını unutmadık. şimdi o gol atıyor biz izliyoruz.

ekşi

Bunun gecen sene hatalarını şampiyon olduktan sonra unuttu herkes.
Ben de hadi dedim ilk sezondan ders almıştır. Hem de adam sessiz sakin.

Sanki böyle düşünmemi bekliyormuş.

Adam hem beceriksiz hem de geveze çıktı iyi mi :(

GT-S5301 cihazımdan gönderildi

emre colak'ı medyanın önünde itin götüne sokup sokup çıkartan adam.

ilk yarıda oynanan saçma sapan futbolu emre'ye bağlıyor ikidir. tamam dünyanın hatasını yaptı, bombok bir futbol oynadı emre ama bir teknik direktör kendi götünü kurtarmak adına futbolcusunu medyanın önüne yem olarak atmamalı sanki!

ekşi

emre colak'ı medyanın önünde itin götüne sokup sokup çıkartan adam.

ilk yarıda oynanan saçma sapan futbolu emre'ye bağlıyor ikidir. tamam dünyanın hatasını yaptı, bombok bir futbol oynadı emre ama bir teknik direktör kendi götünü kurtarmak adına futbolcusunu medyanın önüne yem olarak atmamalı sanki!

ekşi

aga biz daha önce söyledik birçok kez bu forumda hamza iyi niyetli bir adam gibi görünsede son derece içten fesat ve sinsi bir insan...

aga biz daha önce söyledik birçok kez bu forumda hamza iyi niyetli bir adam gibi görünsede son derece içten fesat ve sinsi bir insan...
Aslında böyle adamlardan korkacaksın bu adam klübün menfaatlerini düşünüyoruz der ama şu an 2 milyon dolar kazanıyor yönetim bu adamı satın aldı buda şu an parasına bakıyor.
Buraya yazıyorum kovulduğunda parasını isteyecek

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CO-zqgzWUAA95e9.png

Aslında böyle adamlardan korkacaksın bu adam klübün menfaatlerini düşünüyoruz der ama şu an 2 milyon dolar kazanıyor yönetim bu adamı satın aldı buda şu an parasına bakıyor.
Buraya yazıyorum kovulduğunda parasını isteyecek

+ olarak biraz hafızamızı tazeleyelim hamza ilk geldiğinde hatalarımdan ders alıyorum sneijderden özür dileyeceğim benim hatam özür dilerim gibi sürekli taraftarın ve takımın gönlünü alan açıklamalar yapıyordu ama bu sezona bakıyoruz bir anda bambaşka birine dönüştü gerçek kimliği ortaya çıktı oyuncularını taraftarın önüne atmalar taraftara atar yapmalar şınoyu solda poldiyi sağda heba etmeler işte bütün bu değişimin sebebi 3 kupadır.. hamza hamzaoğlu güç zehirlenmesi yaşamıştır daha ilk yılında bu başarılar ona 2-3 gömlek büyük gelmiştir...

+ olarak biraz hafızamızı tazeleyelim hamza ilk geldiğinde hatalarımdan ders alıyorum sneijderden özür dileyeceğim benim hatam özür dilerim gibi sürekli taraftarın ve takımın gönlünü alan açıklamalar yapıyordu ama bu sezona bakıyoruz bir anda bambaşka birine dönüştü gerçek kimliği ortaya çıktı oyuncularını taraftarın önüne atmalar taraftara atar yapmalar şınoyu solda poldiyi sağda heba etmeler işte bütün bu değişimin sebebi 3 kupadır.. hamza hamzaoğlu güç zehirlenmesi yaşamıştır daha ilk yılında bu başarılar ona 2-3 gömlek büyük gelmiştir...
Zaten iyi bir hoca değil bu hemen hemen her takımda oluyor sezon ortası hoca değiştiren takımlar anlık başarılar yakalayabiliyor ama sezon başına geldiğinde takım kötü oluyor çünkü iyi bir hoca değil, Hamzada öyle bizi geçen sene şampiyon yaptığında mükemmel futbol zekası sayesinde değil sadece gazla şampiyon yaptı asla büyük takım hocası değil gitsin anadolu takımlarıda bol dengeli takım kursun kendine

İsmail Kartal bile bundan daha vizyonluydu o adam hiç değilse Aziz'den Emenikenin yerine forvet istemiş

geçen sene bu takım leş gibi top oynuyordu. cl de hezimet yaşadık. ligde ise muslera ve sneijder in olağanüstü, yasinin ise sürpriz katkısı ile şampiyon olduk. bu sene kağıt üzerinde katkı sağlayacağına inandığımız tek iyi transfer podolski oldu. birde son dakika denayer transferi. geri kalan bütün transferler vasat bile değil. bilal ? jem ? 18e dahi giremiyorlar. 11 topçusu asla olamazlar. carole iyi ama tellesten iyi değil bence. takımın güç kazandığı tek bölge stoper. denayer çok kaliteli futbolcu gerçekten. ama o da seneye bizimle olmayacak büyük ihtimalle. geçen sene çok çok yetersiz gördüğümüz ve bir çok bölgeye transfer şart dediğimiz halde bu seneki takım geçen senekini mumla aratıyor ve aratacak malesef. bariz güç kaybettik bu net. melo gitti, telles gitti, bruma gitti. yerlerine gelenler (podolski dahil) gidenlerden iyi değil. melo gibi en kritik bölgede oynayan adamın yerine adam bile gelmedi. yetersiz hatta aşırı yetersiz burak ve umutun yanına forvet alınmadı. großkreutz skandalına girmiyorum bile. bütün bu olanlar ve unuttuğum rezillikler çapsızlıklar net bir şekilde yönetim fiyaskosudur. yönetim başarısızlığıdır. üstüne bide hamzanın çapsızlığı, vizyonsuzluğu eklenince rezalet bir sezon başlangıcı oldu ve kötü gidiş devam edecek. çünkü muslera ve sneijder geçen seneki performansı yakalayamadıklarında neler olacağını gördük. kaldı ki rakiplerde geçen seneki kadar vasat değiller. bütün bu olanları biz Galatasaray taraftarı görüyorda Galatasarayın ileri gelenleri nasıl göremiyor aklım almıyor. Neden göz göre göre uçuruma gidiyoruz ? Bu yönetimin, bu hocanın ve bu futbolcu grubunun zamanın dolduğunu ve asla iyi yönde ivme kazanamayacağını gerçekten göremiyorlar mı yoksa Galatasaray gerçekten bambaşka bir durumun içinde mi bilemiyorum. Bütün bu olanların izahı yok çünkü. Göz göre göre bu yanlışlar yapılmaz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt