Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ortalama bir zekaya sahip herkes senin paralı bir uşak olduğunu anlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defolsun gitsin de ergen gibi başlıkla oynayıp antu kafası ile olmaz.

Dinle dinle, Muslera'yı dinle. Rakibi sadece defans oyuncuları ile defans yaparak değil. Ofansif bir takımla da baskı yaparak savunabilirsin. Demek ki sen takımı iyi çalıştırmıyorsun ki, fizik gücüne falan inanmıyorsun. Kısaca yetersizsin hoca kusura bakma!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yonetimin kolay kolay gitmeyecegini dusunuyorum o yuzden napip yapsinlar direk Klopp in evinin onunde gece gunduz yatip adama yalvarsinlar bize gel diye. Bu koyluyu de dunyanin obur tarafina postalasinlar Allah in cahili..

Gördüğüm kadarıyla oyuncular bunu zerre tonlamiyor. Az kaldı kurtulucaz.

Gördüğüm kadarıyla oyuncular bunu zerre tonlamiyor. Az kaldı kurtulucaz.

İnşallah ya sinirlerim zıpladı gece olmasa ortalıgı yıkardım herhalde bu ne böyle ya nasıl bir saçmalıktır böyle komedi filmi desen degil dram desen belki tarif eder.Yazık ya saçmalıklar içinde yüzüyoruz.

Ne dediler özetle?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera: Rakibe fazla saygı duyduk. Mealen korkak oynadık ilk yarı.
Denayer: Bana sağbek oynar mısın diye sordular :)
Jose: Önceki maçlarda iyi oynadığımı düşünüyorum. Bugün neden oynamadım bilmiyorum.
Yasin: Geçen senenin de üstüne koyduğumu düşünüyorum ama niye oynamıyorum bilmiyorum. Hoca'ya birşey dersem saygısızlık ederim.

Rasim buna en güzel lafı dedi Prandelli Prandellioğlu oldu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emrah Yıldırım Malum şahıs yok mu kanka? inanıyorum hocaya, şans verilmeli, çok iyi olacak, genelde düşündüklerim çıkar diyen Şahıs. :asd22:

Sampiyon kadrom var diyen Hamza bugün utaniyormudur? Sag bek gerekli degil diyip bugün 45. dk sonra Sabri'yi oyundan alan Hamza utaniyormudur? Forvet'e gerek yok diyen hamza utaniyormudur? Baska soru, yüzüne tükürsem utanirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt