Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu: "Denayer'i de kendi yerinde başlatmayı düşündük. Beklediğimizi ilk yarıda göremedik, bu bir gerçek"????

Tercume : semih ve balta milli takim stoperi onlari hazir tutmam lazim,denayer'de iyi stoper ama terim'den talimat aldim.
Denayer'i sabri'nin yerine oynatabilirim cunku milli takimda sag bek icin sansi yok sabri'nin o bölgede gokhan ve sener var.

Denayer'in stoperdeki katkısı göremeyen adam Galatasaray'ı yönetiyor çıldırmamak elde değil.

Tapatalk

Şakşakçıların yok ortada onlar nerde acaba

Tapatalk

Hamza Hamzaoğlu: "Denayer'i de kendi yerinde başlatmayı düşündük. Beklediğimizi ilk yarıda göremedik, bu bir gerçek"????

Tercume : semih ve balta milli takim stoperi onlari hazir tutmam lazim,denayer'de iyi stoper ama terim'den talimat aldim.
Denayer'i sabri'nin yerine oynatabilirim cunku milli takimda sag bek icin sansi yok sabri'nin o bölgede gokhan ve sener var.

güzel bir tespit

:ka21:

transfer taraftarlari baslamis yine! Sneijder denen çöp yüzünden bilal kısa oynayamiyor bu yuzden hamza hoca kafasindaki oyunu oynatamiyor tabi tranafer taraftarlari ne anlar bunlardan..

transfer taraftarlari baslamis yine! Sneijder denen çöp yüzünden bilal kısa oynayamiyor bu yuzden hamza hoca kafasindaki oyunu oynatamiyor tabi tranafer taraftarlari ne anlar bunlardan..

tumblr_mke3twKJL21rsobi3o1_500.gif

hp3_17troll.jpg

Defolup gitsin de rahat etsek artık

Sezonu hala kurtarabiliriz

Bu kadroyu mental olarak toplamak minimum 1 sene, değişiklik minimum 3 senede tamamlanır. Tabii şimdiden adam gibi çalışmalar başlanırsa diyeceğim de, nerde o yönetim ve teknik heyet. Açık açık çıkıp taraftara biz dönüşüm yaşayacağız ve önümüzdeki yılların takımını kuracağız deseler kimse bir şey demezdi. Hem yıldız alacağız dediler yıldız yok. Hem yararlı oyuncular alacağız dediler Carole harici vasat bile değil. Genç geleceğe yatırım yapacağız dediler, elle tutulur kadroda Sinan var ve 31-32 yaşında Umut oynuyor. Bir 3-4 sene zor toparlanır Galatasaray. Çat-pat arada 2 oluruz 3-5 arası gider geliriz.

Son düzenleme:
trabzon 10 atsa grupta sonuncu olsak ziraat teneke kupası dahil tüm kulvarlardan elensek bu yüzsüz hamza gitmez...yönetim de yollamaz zaten . gittiği yere kadar devam derler. iş bitince günah keçisi ilan eder postalarlar.
bu sezonu silin artık ister hamza gitsin ister gitmesin . bu kadro ve yerli çeteyle hiçbir hoca başarılı olamaz

En büyük hatası futbolculara baba gibi davranması oldu
Futbolcularla arasına mesafe koymalıydı hatır için futbolcu oynatılmaz yada fatih terime şirin gözükmek için
Hak edene formayı vereceksin adaleti sağlayacaksın takımda gruplaşma mı var delip geçeceksin ama akıllı olacaksın bunları yaparken hakan baltayı ön libero oynatırsan aylardır ilk 11 başlamayan emre çolağı grup liderinin belirleneceği maçta ilk 11 başlatırsan futbolcularda taraftar da seni iplemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt