Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antep macında 90 dk sövülmeli.Defolup gideceksin kırotor.

Daha önce taraftara diklenen bir hocamız olmamıştı.

İşlerin bu noktaya gelmesi ne kadar acı bir durum.Şunu hala anlayamadılar "taraftara rağmen hiç bir şey yapılmaz" istersen bu politikayla takım iki sene sonra dünyanın en zengin takımı olsun ama taraftarı karşına alırsan başaramazsın.

Herkes sanıyor ki biz transfer yapmadıkları için tepki gösteriyoruz ama o değil biz sizin bizi kandırmaya çalışmanıza,aptal yerine koymanıza tepki gösteriyoruz.

Para yoksa çıkar dersin ki "Kardeşim bizim paramız yok bu sene bizden transfer beklemeyin hatta gerekirse Muslera,Wesley bile gidebilir ama biz genç maliyetsiz potansiyelli transferler yapıp bu iki seneyi atlatacağız" o zaman kimse sana tepki göstermez hatta bir forma alacaksa iki forma alır,destek olur.

Ama siz taraftarı karşınıza alırsanız yok olmaya mahkumsunuz..
Bu yalniz hikaye, oyle net bir aciklama yapilsa taraftar/camia yine tepki gosterir, sadece bahaneler farkli olurdu.

Bala göte saçma sapan bi golle kazanıp bu kadar havalanıp taraftara atarlanma cüreti gösterdiyse, kim bilir iyi bi oyunla kazansaydı ne yapardı. Arenada bu açıklamalara rağmen çılgınca yuhalamayan herifler de taraftarım diye gitmesin oraya

Bizim sorumluluktan kaçan yönetimin de payi var

Adamlar Hamzaya 100% özgürlük verdiler

Tecrübesiz ve irkçiya bu kadar özgürlük vermek dogru olmaz.

Kötü çapsız ve karaktersizsin toplantıda eksik anlatmış.Taraftar ile bu kadar zıtlaşmak ne yönetim için ne de hoca için iyi degil bunun farkına varamadılar herhalde.Yada birileri aziz gibi diktatörlük peşinde ama unutuyolar burda şikecilerin ergen tayfası yok.Taraftarla zıtlaşırsan gidersin.

Asla büyük takimin hocasi olamayacagi anlasiliyor.

Mancini daha ilk gününden tepkiye maruz kalmisti, tribünlerden hic bir zaman destek görmedi. Ilk ciktigi mactan son macina kadar ultralar Fatih Terim diye bagriyordu her mac. Adam takmadi, daima (begenilir, begenilmez) kendi isine bakti. Gittiginde de koca tazminatini almadan gitti.

Efendi denilen Hamza'nin efendiligine 100 milyon basar Mancini.

Asla büyük takimin hocasi olamayacagi anlasiliyor.

Mancini daha ilk gününden tepkiye maruz kalmisti, tribünlerden hic bir zaman destek görmedi. Ilk ciktigi mactan son macina kadar ultralar Fatih Terim diye bagriyordu her mac. Adam takmadi, daima (begenilir, begenilmez) kendi isine bakti. Gittiginde de koca tazminatini almadan gitti.

Efendi denilen Hamza'nin efendiligine 100 milyon basar Mancini.

Mancini tepkiyi takmadı ama saygı gösterdi.Fatih Terim'den sonra geldim böyle tepkiler olması normal onları çok iyi anlıyorum demişti.Hamza tepkilere saygı bile göstermiyor.Erdem meselesi.

-Tapatalk-

doğru zamanlama ile yapılacak değişiklikle geçen seneki Prandelli den sonraki döneme dönebiliriz.

fb maçı öncesi doğru zamanlamadır şahsi fikrim.. getir Denizli'yi sene sonuna kadar.

Son açıklamasından anladığım kadarıyla fazla dayanamayacak bence.

Hamza triplere girmiş amaç haftaya tribünlerden destek almak, kendi de kırgın rolü keser tahminimce zamanında Arda Turan'ın yaptığı gibi. Açıklamasını irdeleyecek olursak şansa kazandık lafı kısmen doğru, bunun dışında Şota'nın hamleleri de kazanmamıza yardımcı oldu.

Mancini tepkiyi takmadı ama saygı gösterdi.Fatih Terim'den sonra geldim böyle tepkiler olması normal onları çok iyi anlıyorum demişti.Hamza tepkilere saygı bile göstermiyor.Erdem meselesi.

-Tapatalk-
veya çap meselesi de denebilir.
bulunduğu mevkiiyi hazmetme meselesi de denebilir :)
çok uzun soluklu olmayacak Hamze belli etti dün maçtan sonraki açıklaması ile.
maça çıakrttığı kadro semih hariç harikaydı.
semihi de çaresizlikten oynattı diyecek laf yok.
jose ile bilal belki son senelerin en teknik ortasahası oldular ama yumuşak gibiler rakibe karşı.
çok da sırıtmadılar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt