Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanın gözünün önüne kamera karşısına çıkıp sanki gerçekten bir b.k bildiği varmış gibi CL'de başka oynarız, biz Avrupa takımıyız, kadromuzda eksik yok her şey tastamam demesi geliyor ya o delirtiyor işte.

[video=youtube;Jr9rXaFauCg]https://www.youtube.com/watch?v=Jr9rXaFauCg[/video]

------------------------Muslera----------------------

Transfer-----------Denayer---------Chedjou----------Carole

---------------Transfer--------Jose-------------

Kevin--------------Sneijder--------------Poldi

----------------------Transfer ----------------------

Takimin 2. Yari icin transfer ihtiyaclari aciktir. Ama Dursunun capsizligi da oyle! :(

Son düzenleme:
İstifa ettirilmeli. Dursun ve bu adama başak şehir maçında tepki verilmeli. Bu adamlar ya gidecek ya gidecek. Hatta o Galatasaray lisesi önüne gidip ordada ortalığı ayağa kaldırmak gerek. Yoksa bu böyle gider.Galatasaray taraftarı gücünü göstermeli.

Büyüksün Hamza hoca sen aldırma diyenler forumda tünel kazıp kaçmış diyorlar :)

Bir tatile gittik geldik hala bir değişiklik yok kulübün durumunda ; demek hava değişikliği sadece bana yarıyor :D

14 yabancılı ligde stoper tandemin Semih-Balta, orta 2'lin Selçuk-Bilal, forvetin Umut Bulut.Akhisar'a cevirdin sonunda.Tebrik ederim seni.

Son haftalarda takımı takip etmeme kararı almıştım ATM maçından sonra, ilgimi alakamı kestim,anca bu şekilde sakinleşenilirdim çünkü. Buna diyecek söz yok artık.

Sabri'yi neden 90'da oyuna aldın Hamza.Herkesin kafasında aynı sey var.Vay efendi dürüstlük timsali beyefendi Hamza.Vay ki ne vay...

ziya-pasa-altin-semer-esek.png

Sırf bizim forumu takip etsen ligde şampiyon olursun hamza. Ama sende çalan telefonu bile açacak kadar yetenek olmadığına eminim.

Köyüne dön!!!. 5 , 10 tane hayvan al ve çobanlık yap.

Bomboş bir adamsın. Taktik ve teknik açıdan hiçbirşey bilmediğini cümle alem biliyor. Artık kendine de itiraf et ve uzaaaaaaa Hamzax2oğlu

Senin sabahı Galatasaray Hocası olarak görmemen lazımdı. :(

Galatasaray yönetimi son haftalarda oynanan kötü futbol nedeniyle; Hamza Hamzaoğlu'dan rapor istedi. (Lig Tv)

Sokaktaki küçük çocuklar bile neden kötü oynadigimizi anlarken bizimkiler rapor istiyorlar :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt