Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pankartları görmüş ve etkilenmiş belli.Semih ve Umut'un kesilip Sinan'ın ilk defa 11'de başlamasının başka açıklaması olamaz.

f9d0a1710d3037659890f0e18fd60617.jpg

Senin adaletine tüküreyim, Selcuk-Bilal ancak Galatasaray veteran takiminda oynar Ümit Davala Ümit Karan ile falan beraber.

bilal check
selcuk check
sabri check
umut check
olcan check

5 tane mac basi

hadi yine iyisin haczo
yolunu buluyon giderayak

Bir maçta bizi şaşırt hoca...Jose ne diye oynamaz?Chedjou Denayer gibi efsane olabilecek stoper ikilisi varken ne diye macera arıyorsun?

Takim gomulu oynuyor hoca sen anlamiyosun ama tekrar yazalim belki es kaza bakarsin buralara bu futbolla kazanmaya oynayamazsin poldinin golunun oyunla ilgisi yok takim boyu hala cok uzun

Balta chedjou ikilisi onde oynayamiyor yada oynamiyor onde de top tutamiyorsun takim hucuma cikamiyor galatasaray sampiyonluga kontra atak futboluyla gitcekse kanat oyuncularinda yasin ve poldiyle yada sinanla sezon gitmez

Yine berbat futbol yine taktiksel hatalar yine organize ataksiz mac bitirdik bu futbolla bu sonuclar ancak gidisini erteler takim calismamis fiziksel olarak cok kotuyuz sezon basindan beri avrupada kendi evimizdeki astana maci haric galibiyet almamiz mucize olur artik etki et sezon icinde bari hatalarini zamanla duzelt ama adamsan istifa et oncelikle

Eğer bugün berabere bile kalsaydık gidecekti belki yada en azından yönetim umudu kesecekti. Yanarım yanarım bugün yine bal ile kazanarak gidişini uzatmasına yanarım

Jose'nin burnu kendikinden daha büyük olduğu için kıskanıyor, o yüzden oynatmıyor bence.

DÜn takım ortasaha dıye bagırıyor selcukla bılal ıkılısıyle cıkman zaten yanlış adamlar coktu resmen halen umutu olcanı alıyosun bız tvden farklımı gorüyoruz bu kadar ınatcı olma yapamıyosun ıste

Bir insan Selcuk-Bilal ikilisinden ne bekleyebilir Allah askina. Olcan niye oyuna girer, Jose niye oynamaz.

Sinani oynattin eyvallah ama bir doprunun yaninda yine yanlis yapmadan duramiyorsun. Defol git arkadas, skor mor umrumda degil bu taraftar FUTBOL görmek istiyor.

En son Mancini döneminde oynadigimiz oyundan zevk aldik (Arenadaki maclar). Düsünün yani 2 sene gecmis aradan..

Aşırı şanslı adam ya. Ben 15 senedir takımın tüm maçlarını izledim hiç bu kadar fazla şansla kazanılan maç görmedim.

Senede 5-6 tane kazanabilirsin ama adam her maçı böyle kazanıyor. Nereye kadar gidecek böyle..

Hoca sana tavsiyem milli arada 2 gün tatil yap ve uzun uzun düşün!?!?
Kafandaki herşeyi at ve düşün!
Filanca ne der, falanca ne düşünür, diğeri ne der denen şeyleri kafandan at ve düşün!
Kafandan "Türk", "Yabancı", "Milli" gibi şeyleri at, sıfırla ve düşün!
Hoca kafandaki tabuları, dogmaları, ezberleri bir kenara bırak ve düşün!
"Pres yapınca dünya kurtulur" gibi düşünceleri bir kenara bırak ve düşün! Sanki dünyada her takım pres yapıyor ve kupaları süpürüyor!!!
Naçizane tavsiyem, zihnindeki köhneleşmiş, eskimiş, tabulaşmış olarak yerleşmiş şeyleri bırak ve düşün!

Hoca sen belki ülkenin "cumhurbaşkanı" veya "başbakanına" bağlı olabilirsin, onlar sana kol kanat germiş olabilir, senin yoluna ışık yakmış olabilir, ama senin unutmaman gereken şey öncelikle başında bulunduğun kurumun saadeti ve devamlılığıdır!

Öğrenmenin yaşı yoktur!
Benim 50 küsür yaşındaki amcam 49 yaşına kadar "Yes", "No" kelimesini bile bilmemesine rağmen oturdu, sebat etti, gayret etti ve 20 yaşındaki üniversite öğrencisinden ders alıp ingilizceyi öğrendi!

Hoca lütfen kendi iyiliğin için, ailenin iyiliği için, tabularını, dogmalarını yık, kendi iyiliğin için düşün ve başarılı ol!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt