- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.083
- 5.998
"duruşumuzu bozmayıp"
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz hala eleştirin
![]()
Hahahaha haykırdım gece geceSiz hala eleştirin
![]()
Haahaahha Hamza son of himself koptum resmen sesli güldüm.Hahahaha haykırdım gece gece
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Fb'nin Akhisar beraberliginden sonra Kadikoy'de kaybetse bile gitmez artik.3 puan fark icin Hamza'yi kovmazlar.5 puan fark olsaydi kovarlardi.
aynen renktaşım gibi düşünüyorum.Dünyanın en şanslı hocası dünyanın bulunduğu liginde en çok kazanan Forması nın hocalığını yapıyor.Şunuda es geçmeyin tamam biz kötüyüz ama bejeke ve febe de leş.bejeke tipik ilk haftalarının lideridir.Kafaya takmaya değmez sene sonu Allahın izniyle gene şampiyonuzAşırı şanslı adam ya. Ben 15 senedir takımın tüm maçlarını izledim hiç bu kadar fazla şansla kazanılan maç görmedim.
Senede 5-6 tane kazanabilirsin ama adam her maçı böyle kazanıyor. Nereye kadar gidecek böyle..
aynen renktaşım gibi düşünüyorum.Dünyanın en şanslı hocası dünyanın bulunduğu liginde en çok kazanan Forması nın hocalığını yapıyor.Şunuda es geçmeyin tamam biz kötüyüz ama bejeke ve febe de leş.bejeke tipik ilk haftalarının lideridir.Kafaya takmaya değmez sene sonu Allahın izniyle gene şampiyonuz
Kemal hocam ,Terim Hagiyi istemedi iddialarina ne dersin o dönemi gören bir renkdasimiz olarak?Neden tesadüfi olsun ki Terim üçüncü gelişinde Hagi yoktu ayrıca Snejderi istememesi onu capsiz yapmaz ki o dönem ilk tercihi Kaka olsun istemişti bunun uzerinden Terimin başarısı tesadüfi diyemeyiz yanlis transfer politikalari cok oldu fakat sistemi olmasa da sahaya yansittigi oyunu 6 şampiyonlugun hepsini bir oyuncuya veya bir nedene bağlayıp capsiz demek cok dogru gelmiyor bana
Terim hagiyi almayın demedi hagi türkiyeye gelmez daha gerçekci işlere yönelelim demiştir
Inanmiyorum aksine ısrarla istedigi yönünde o donem bircok haber yapilmisti, böyle bir şey olsa bile Terimin başarılarına gölge düşürmezKemal hocam ,Terim Hagiyi istemedi iddialarina ne dersin o dönemi gören bir renkdasimiz olarak?
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi