Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigez i çıkardı diye bozuldu millet. Bilal i çıkarmalıymış. Bilal golü attı. Rodrigez in yokluğunu kimse hissetmedi.

Biraz da iyi taraflarını görün adamın.

ya bilal her maç kendi kalesine gol attırıyo bazı maçlarda rakibe gol atıyo peki nerde bu adamın katkısı zaten bilal varsa 1-0 yenik başlıyoruz

Rodrigez i çıkardı diye bozuldu millet. Bilal i çıkarmalıymış. Bilal golü attı. Rodrigez in yokluğunu kimse hissetmedi.

Biraz da iyi taraflarını görün adamın.

Egri gemi dogru sefer oldu o. 2. yari iyi oyun vardi. Benfica maçini güzel oyunla alsin iyi taraflarini söylemeye hazirim ben.

Futboldan bi haber olduğun belli insanı forumdan soğutuyorsunuz. Utanmadan gelmiş Hamza'yı savunuyor. Olmaz olsun böyle Galatasaray taraftarı.

Sen futboldan kaç habersin? Hamza yı savunduğum yok. Yaptığı iyi şeyleri de görmek lazım diyorum. Ayrıca savunsam sana ne? GS kazandıkça teknik direktörün kim olduğu fark etmez.

Sen futboldan kaç habersin? Hamza yı savunduğum yok. Yaptığı iyi şeyleri de görmek lazım diyorum. Ayrıca savunsam sana ne? GS kazandıkça teknik direktörün kim olduğu fark etmez.

Yaptığı bir tane olumlu hareketi yok olsa bile hataları telafi edilemeyecek kadar ağır. Tipik günlük Türk beyni bu forumdakilerin çoğu şikeyi ilk gündem kabullendi halbuki ben hala her gün buna isyan ediyorum öfkeleyim.

Yaptığı bir tane olumlu hareketi yok olsa bile hataları telafi edilemeyecek kadar ağır. Tipik günlük Türk beyni bu forumdakilerin çoğu şikeyi ilk gündem kabullendi halbuki ben hala her gün buna isyan ediyorum öfkeleyim.
Sikeyi bosver artik Şerafettin faks çektik zamanında görevimizi yaptık yapacak birsey yok

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin öfken GS kazandı diye. Üstelik 4 maçtır üstüste kazanıyor. Anti Hamzacılar kudurup duruyorsunuz. Puan kaybı olsun da küfürü basalım diye pusuda bekliyorsunuz. Darılma durum böyle. GS umrunuzda değil.

Bu kadar iyi bir geri dönüş yapabilen teknik direktör ayakta alkışlanır. Yıllarca konuşulur.

Senin öfken GS kazandı diye. Üstelik 4 maçtır üstüste kazanıyor. Anti Hamzacılar kudurup duruyorsunuz. Puan kaybı olsun da küfürü basalım diye pusuda bekliyorsunuz. Darılma durum böyle. GS umrunuzda değil.

Bu kadar iyi bir geri dönüş yapabilen teknik direktör ayakta alkışlanır. Yıllarca konuşulur.

sneıjder'i sola atıp bilo'yu 10 numara oynatan umut gibi salak için sinan'ı kesen kadro yeterli deyip sağ bek , forvet aldırmayan sonra stoperi sağ beke devşirmek zorunda kalan adama ancak küfredilir.
hamza şapkadan tavşan çıkarmadı bitli ligimiz sizi yanıltmasın

bizim profesör mactan sonra ne anlatti?
1414243743168.jpg

sneıjder'i sola atıp bilo'yu 10 numara oynatan umut gibi salak için sinan'ı kesen kadro yeterli deyip sağ bek , forvet aldırmayan sonra stoperi sağ beke devşirmek zorunda kalan adama ancak küfredilir.
hamza şapkadan tavşan çıkarmadı bitli ligimiz sizi yanıltmasın

GS kazanınca lig bitli oluyor. :) Sen onu sağa çekersin başkasını sola. Bir başka arkadaşın başkasını sağa çeker, başkasını sola. Bu taktikler sonsuz. Herkesin kendi görüşü var. Ama önemli olan kazanmak. Senin taktiğinle de belki kazanılırdı, belki kaybedilirdi.

Futbolun dahisi Terim den ne boş taktikler gördük. Bitli ligi 6. bitirmişti.

Oyuncusundan korkan bir teknik direktör kesinlikle. Alıp karşına Selçuk Burak Umut bu tak8ima 90 dakika ne veriyor diye sorsan anlatamaz. Ama kesemiyor işte.

Ulan yemişim istersek geri kalan maçların hepsini kazanalım b.k gibi oynadıktan sonra ırkçı bir TD bozuntusu ile ben keyif almıyorum maçlardan. Benim için ŞL'de kazanalın 3 puan şampiyonluktan bin kat daha önemli. Zaten takım ŞL'de başarılı olursa ligi donunda sallarsın. Arada ciddi vizyon farkı var.

GS kazanınca lig bitli oluyor. :) Sen onu sağa çekersin başkasını sola. Bir başka arkadaşın başkasını sağa çeker, başkasını sola. Bu taktikler sonsuz. Herkesin kendi görüşü var. Ama önemli olan kazanmak. Senin taktiğinle de belki kazanılırdı, belki kaybedilirdi.

Futbolun dahisi Terim den ne boş taktikler gördük. Bitli ligi 6. bitirmişti.

GS kazansın gerisi sıkıntı değil ama hamza yüzünden birçok maçı kaybettik...
hepsinden önemlisi hazır kadroyu daha da güçsüzleştirdi ihtiyaç olan bölgelere sırf yönetime yaranmak uğruna adam istemedi.
resmen forvetsiz oynuyoruz..

Maçı alacak, hem de iyi oynayacak. :) Kazansın da nasıl olursa olsun.

Futbol temaşa oyunu. Göz zevkimizin olmasi lazim. GS'Dan bahsediyoruz. anadolu takimi olsan neyse. Yenelim tamam Benfica maçini iyide oynamayalim ama ligde şu ligde iyi futbol izlemeyi istiyorum. Bu benim hakkim. Maçlari para verip izliyorum.

İyi top oynatmayan durmadan saçma kadro yapan hiçbir antrenöre tahammül etmem. Morinho olsa da bu böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt