Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
Hamzanın fedaileri saçma sapan argümanlar ile savunmaya devam ediyorlar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ağzını topla almancı. Mönşegladbah orda seni bekliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamzanın fedaileri saçma sapan argümanlar ile savunmaya devam ediyorlar.
Her şey olabilir ama olmayabilir de. Devre arası Chedju yu ileri gönderdiği belli. İkinci yarı çok çıktı ileri.
Ama size göre hepsi şans hepsi tesadüf. Şampiyon oldu şans, üç kupa aldı tesadüf. 1-0 dan 4-1 e getirdi maçı, çok ballı.
Galatasarayın attığı her gol kapak olarak size geri dönüyor haberiniz yok.![]()
3 kupa falan almadi 2 kupa aldi ve bursasporu yendi
Ağzını topla almancı. Mönşegladbah orda seni bekliyor.
Bos yapma biatci kardes.
Geçen de dedim sen kimsin lan da benim hakkımda böyle şeyler diyebiliyorsun. Biatcılığa devam et sen çok bilmiş.Herta Berlin seni bekliyor.GS sana bir numara büyük.
Geçen de dedim sen kimsin lan da benim hakkımda böyle şeyler diyebiliyorsun. Biatcılığa devam et sen çok bilmiş.
Ben de sana ağzını topla dedim. Lan diye kime diyosun sen? Hadi, Shalke 04 ün senin parlak fikirlerine ihtiyacı varmış.
Sana lan dedim. Schalke yi git sen takip et, onlarin beyinsiz taraftar profiline biraz katkida bulun.
Lan senin babandır... Biz her maç golleri tıkadıkça sen hüngür hüngür ağlayacaksın.
Senin gibi ezik ve biatci birine yakisacak laflar ediyorsun, güzel.
Evet her mac üzülüyorum goller geldikce. Kafaya bak yahu.
Tabi öyle. 4 gole 4 kez kahrolmuşsundur. Daha başına neler gelecek.
Sana lan dedim. Schalke yi git sen takip et, onlarin beyinsiz taraftar profiline biraz katkida bulun.