Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey olabilir ama olmayabilir de. Devre arası Chedju yu ileri gönderdiği belli. İkinci yarı çok çıktı ileri.

Ama size göre hepsi şans hepsi tesadüf. Şampiyon oldu şans, üç kupa aldı tesadüf. 1-0 dan 4-1 e getirdi maçı, çok ballı.

Galatasarayın attığı her gol kapak olarak size geri dönüyor haberiniz yok. :)

3 kupa falan almadi 2 kupa aldi ve bursasporu yendi

3 kupa. Şampiyon olmasak Ziroat Kupasını kim takardı acaba merak ediyorum .

Oyuncu değişikliği yaptığında herkesin suratında oluşan ifadeyi ligtv kameraları gösterse keşke. Herkes içinden küfür ediyordu kendisine. Taktik teknik mi? Uzaktan yakından alakası yok adamın. Futbolda tek bildiği 80li 90 lı yıllardan kalmış klişe şeyler. Zannediyor ki Umut'u çıkarırsam nasıl gol atacağım.

Yasin'i kenarda görenin kafasına şu sorular geliyor.

Gerideyiz. Orta sahadan biri çıkacak.

Seçenekler?

Selçuk
Bilal
Jose

Selçuk, varlığı yokluğu belli değil. Her zamanki gibi hayalet adam.
Bilal, kendisini beğenirim, ancak ilk yarı baskı altında hiç oynayamadı. Sırıtıyordu.
Jose, İlk yarı kanat akınlarının çoğunda vardı. Ya başlatan olarak ya da atağı işleyen olarak.

Ve tabiki bu hoca dediğimiz adam gitti en az tepkiyi kimi çıkarırsam alırım dedi ve en iyi oyuncuyu çıkardı. Her basın toplantısında medyadan etkilendiğini dile döken bu adamın yaptığı değişiklikler kimseyi şaşırtmadı tabikide. Umut sahada yoktu. Gene Sinan'ı almaya cesaret edemedi.

Takım da işleyen ve işlemeyen yerler var. Dün Sneijder, Yasin, Chedjou, Hakan, Jose, Sabri, Carole zaman zaman Podolski gayet iyi oynadılar. Oyuna katkıları vardı. Hatta Bilal'de fena oynamadı 2. yarı. Ancak işlemeyen kişiler belli Umut, Burak, Selçuk. Bu adamların bu takım oyununa hiçbir katkısı yok. Israrla oynatıyor ısrarla aksıyorlar.

Lig tv de ntvsporda bu adamları önemli gibi lanse ediyorlar diye, 4 yıldır takımda diye oynama şartı varsa o zaman antrenörlük yapmasın. Tribünden kimi koysan böyle çıkar zaten.

Son düzenleme:
Top 3 bal list;

Terim balı

Hamza balı

Burak balı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen de dedim sen kimsin lan da benim hakkımda böyle şeyler diyebiliyorsun. Biatcılığa devam et sen çok bilmiş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben de sana ağzını topla dedim. Lan diye kime diyosun sen? Hadi, Shalke 04 ün senin parlak fikirlerine ihtiyacı varmış.

Renktas oldugumuzu unutmayalim, renktaslar. :ka19:

son Gençler maçı sezonun en iyi maçıdır şuana kadar.Takımda taşlar yerine oturuyor kim ne derse desin. Fizik olarak takım toparladı ve bu da sonuçlara yansımaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt