Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL'yi almaması için hiçbir sebebi yok. Bir insan bu kadar şanslı olabilir mi? Çıldıracağız ya. Bırak tamam bırak analiz manaliz yok. Zaten bu seferde Fener'i yenemezsek, daha da yenemeyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir insan bu kadar kötü niyetli, bu kadar ırkçı, bu kadar futboldan bihaber olup bu kadar şanslı olabilir.

Defolacaksın!

Bal deresi..

Bu adam gerçekten fenevli. Tam fenev balı var. Haftasonu da işe yarar inşallah..

Balını seveyim senin hoca bozuntusu.
Buna rağmen ite kaka gidiyoruz bir şekilde.
Yıllar sonra fb yi sahalarında yenersek şaşırmam.

Bu akşam yine başarısız oldu, fener maçında sevinir artık.

Olcan ve Burak'i oyuna sokarak yine saçmaladi. Yaptigi en büyük hata Bilal'i oynatmak ve Chedjouyu orta sahada oynatmamak. Oynattirdigi futbol kötü degildi, gerçi.

Sabri idare ediyor sağbekte. Stoper tandemi Hakan-Denayer yapılıp, Chedjou Orta sahaya kaydırılmalı artık, orta saha direncini artırmak adına...

Devamli devamli galibiyetlerden sonra öfke kusmaya ne gerek arkadaslar ? Heralde Hamza ve 2-3 oyuncu daha olmaz ise, her maci 0:6 gibi skorlar ile alacagiz da benim haberim yok. Hamzaoglu´nun yerli oyuncu fetisinden, ve genc oyuncu düsmanligindan bende memnun degilim. Ama biraz sevinin, biraz keyif alin yahu. Gökmen Özdenak abimizin dedigi gibi yani, tecavüz kacinilmaz ise, zevk almayi bileceksin.

Bir kerede helal olsun Hamza senin yüzünden bir maç kazandık diyelim!!!!

Takım sana rağmen kazanıyor...

Defol git her ne olursa olsun.adamlar biraz becerekli olsa yemistik.olcani bu macta sokan adamdan hocada olmaz top toplayici da.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devamli devamli galibiyetlerden sonra öfke kusmaya ne gerek arkadaslar ? Heralde Hamza ve 2-3 oyuncu daha olmaz ise, her maci 0:6 gibi skorlar ile alacagiz da benim haberim yok. Hamzaoglu´nun yerli oyuncu fetisinden, ve genc oyuncu düsmanligindan bende memnun degilim. Ama biraz sevinin, biraz keyif alin yahu. Gökmen Özdenak abimizin dedigi gibi yani, tecavüz kacinilmaz ise, zevk almayi bileceksin.

Hocam bende sevinmek istiyorum ama kendi evimizde 2.yarı bu kadar ezildiysek Benfica'nın stadında ne olur? İşte bu beni üzüyor...

Oyuncu değiştirme özürlü.Her maç yaptığı 3 değişiklikten 2'si yanlış.Bilal sakatlanmasa zaman geçirmek için bile oyuncu değiştirmeyecekti.

Her maçta öne geçtiğimizde takıma defans yaptırmayı bırak artık. "Bizim büyüklüğümüz nerde kaldı rakibe göre futbol oynayacaksak" diye atıp tutuyodun, Astana'ya karşı, evinde Benfica'ya karşı 1 gol öne geçince defans yapıyorsun utanmadan.

Allah'ını seversen şu Umut ve Bilal'i kes.Kanser olacağız arkadaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt