Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim hanım bu kadar trip atmıyor amk gazetesi..

Hamza Hamzaoğlu: "Futbol adil bir oyun, çalışanın yanında. Ama insanlar adil değil, birilerinin üzerini erken çizmeyi çok seviyoruz."

:red:

Yav arkadaş bir rahat dur, bir sus yahu.

Kendinde bu cüreti nasıl buluyor gerçekten anlamıyorum. Taraftar dediğimiz şey; kulübe karşılıksız sevgi duyan insanlar topluluğu... Para almıyoruz kulüpten, aksine veriyoruz. Sen hangi hakla, hangi cüretle iki de bir taraftara laf sokuyorsun ?

benim gibi maca seyretti.

Dombili'de macin icine ediyordu

Kadir Çetinçalı'nın sorduğu soruya cevaba bak sabotajcının kendi bildiğini okuyor sanki rakip sol kanadımızdan gelmedi Olcan değişikliğinden sonra. Lig maçında Bilal'in attığı golde ki sevinci herşeyi anlatıyor Hamzotajın

Kendinde bu cüreti nasıl buluyor gerçekten anlamıyorum. Taraftar dediğimiz şey; kulübe karşılıksız sevgi duyan insanlar topluluğu... Para almıyoruz kulüpten, aksine veriyoruz. Sen hangi hakla, hangi cüretle iki de bir taraftara laf sokuyorsun ?

Kulübün evladı dediği adam aylarca menajerini gönderip pazarlık yaptırıyor(Hangi tipsizden bahsettiğimi biliyor herkes) Bugün tribünde kaç bin tane asgari ücretle çalışan insan vardır eminim. Kulübün evladı taraftarlardır futbolcu değil.

Bu adam bişeyleri yanlış yaptıkça takım gerçekten çok şanslı bir şekilde yoluna devam ediyor bu şans devam etsin kadıköyde fenere vuralım ben hamzaya sezon sonuna kadar katlanamaya razıyım. :)

Şu Bilal'i neden bir türlü ısrarla değiştirmediğini soracak biraz zeka sahibi bir muhabir vardır inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11881805_1708852276015568_713182402_n.jpg

Biri bu adamın ağzına kokmuş çorap depsin ya!!! Adam çok ve boş konuşuyor...

fbyi yendigin taktirde sezon sonuna degin laf etmemeyi taahut ediyorum hartzo

bana katilmak isteyen GSC mensuplarini beklerim

Hayriye katilalim pliz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener balı > hamza balı. ancak olurda yenerse bende, gollum gibi çoğul konuşmalarına takılmıycam bidaha.
söz :angel:

ok yarin konuyu acam caymak yok ha cayanin kafasi tarafimca kirilacaktir

Fener'i yensin sezon sonuna kadar laf etmem

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt