Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın en şanslı insanı olarak guinness rekorlar kitabına yazılmalı.

Kendinde bu cüreti nasıl buluyor gerçekten anlamıyorum. Taraftar dediğimiz şey; kulübe karşılıksız sevgi duyan insanlar topluluğu... Para almıyoruz kulüpten, aksine veriyoruz. Sen hangi hakla, hangi cüretle iki de bir taraftara laf sokuyorsun ?
Daha dur kardeşim :D Kendisinde bulunan mevcut td şansı ile olası bir kadıköy galibiyetinden sonra "Küçük dağları ben yarattım" moduna geçebilir :D Gerçi şu saçma sapan kadıköy geyiği tarihe karışsın da geçsin napalım kendine zarar verir. Lakin benim için hala daha Şikebahçe Balı > Hamza Balı olduğu için pek ihtimal vermiyorum :asd: Biraz olsun umudum varsa o da neredeyse sıfıra yakın şans verdiğim bir CL maçında galip gelmemizdendir.

Gerçi geçen sene olduğu gibi yine Sneijder solda Umut sağda Sarbi sağ bek olacak şekilde kadıköy'e gideceğini tahmin ettiğim için bizi bu şartlarda hamza balı dahi kurtaramaz :red:

Edebiyat yapma ulan. Hâlâ kıt aklınla taraftara laf sokma peşinde ırkçı, kindar, cahil herif!

hanzo-full-hd-film-izle-865.jpg

Maci izledigim Ingiliz kanalinin iki spikeri bile Yasin'in oyundan cikmasina sasirdilar ve taraftarin hakli olarak degisikligi protesto ettigini soylediler. Ayrica Umut'un sut cekemedigini, ayaginda top tutamadigini ve sikca ofsayta yakalandigini ama bunun disinda iyi oldugunu soyleyip gulduler.

Arkadaş her şey bir yana Bilal-Selçuk orta sahası hem oyun tipi olarak hem de yaşlarının ilerlemesi olarak çok ağır bir orta saha. Üstüne iki oyuncu da sarı kart görmüşken sen bu adamların en azından birini oyundan alamıyorsan gerçekten bir körlük var demektir. Ne kadar doğru yaparsan yap böyle bir yanlışı yapamazsın.

Sağ beki, forveti, orta sahası ve en önemlisi de bir tdsi olmayan bir takım nasıl maç kazanıyor hayret ediyorum. Futbol enteresan.

aslan hamza hocam italyan tenekesi mi öyle herkesten 4er4er yesin..
Galatasaray'ın Avrupa'da her zaman farklı oynadığını tekrar hatırlattı aslan hocam ve oyuncu grubu.
astana maçında son dakikada gelen beraberlik ve atleticonun benfica karşısında mağlubiyetinin değer oranı çok can acıtıcı bir şekilde karşımızda duruyor maalesef..
benfica deplasmanından da mutlaka galibiyet çıkarmamız gerekiyor.

Hamza bali gecen sene kariköydeki macta islemisti zaten.
O bal sayesinde maci 5-0 yerine 1-0 kaybettik.
Insallah fark yemeyiz.
fark yemeyiz rahat ol

ama ciddi bi kazanma sansimiz var hele bu benfica galibiyeti sonrasi takimin guveni yerine gelmistir

gideriz

bi sino atar

bi poldi atar

0-2

florya bayram yeri

Kadıköy'de kazanırsa tarihe geçer olay olur bu kadar şans olmaz bir insanda

He ya şans herşey şans. Anasını satayım bir siz biliyorsunuz futbolu.

Aslında bizim yeni "Fatih Terim "olma potansiyeli var. Zamanında çok eleştirmeme rağmen Benfica maçının 1. Yarısında oynattığı futbol gayet güzel. Şu oyuncu değişikliklerini düzeltse ve evlat sevgisini bıraksa çok iyi hoca olma potansiyeli var...

Yiğidi öldür ama Hakkını yeme. Hamza'nın bu sene oynattığı pas futbolu güzel. Pas ve direk futbol karışık bir mantalitede oynatıyor.

Kabul edelim ki şu kadromuza rağmen çok iyi verim alıyor. Milletin hocası Van Persie'den verim alamıyor.

Son düzenleme:
Herifin içi acayip fesat. Her fırsatta taraftara giydirmekten bıkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt