Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzanin ilk macinda soylemistim oyuna gec mudahale ediyor diye hala ayni sorunu var..ama takim gayet guzel futbol oynuyor 3 4 haftadir dun oynadigimiz takim benficaydi ve neredeyse pozisyonlari yok..bizim icin mac 3 4 bile olabilirdi

Hamzanin ilk macinda soylemistim oyuna gec mudahale ediyor diye hala ayni sorunu var..ama takim gayet guzel futbol oynuyor 3 4 haftadir dun oynadigimiz takim benficaydi ve neredeyse pozisyonlari yok..bizim icin mac 3 4 bile olabilirdi

Erken müdahale edincede içine ediyo yasin çıkıyo olcan giriyo , umut çıkıyo burak giriyo ulan orta saha kevgire dönmüş bilal jose yapsana yok olur mu 90 dakika tamamlamalı bilal uzatmada çıkarıyo vay arkadaş :)

Fener maçını kazanıp, tek maça endeksli, sezon sonuna kadar söz söylemeyeceğim diyenler mümkünse dediklerine diyeceklerine devam etsinler, komik oluyor. (espri mahiyetinde söyleyenleri tenzih ederim.)

fatih terim'in kopyası.yenilince mazlumu oyna, maçı kazanınca basına,taraftara çemkir!!

Hamzaoglu taraftara laf sokmuyor, trip atiyor. "Sen beni hic sevmiyorsun diyen sevgili gibi. Acikcasi ben taraftara laf sokacak teknik adam istiyorum yillardir, ve hayalim o yüzden hep Mourinho oldu. Aynisi Van Gaal icinde gecerli, bir yumrugu masaya vurup, siz kimsiniz la diyebilsin.

feneri yen

haciz olayini unutalim lad

Hamzaoglu taraftara laf sokmuyor, trip atiyor. "Sen beni hic sevmiyorsun diyen sevgili gibi. Acikcasi ben taraftara laf sokacak teknik adam istiyorum yillardir, ve hayalim o yüzden hep Mourinho oldu. Aynisi Van Gaal icinde gecerli, bir yumrugu masaya vurup, siz kimsiniz la diyebilsin.

Anında indirirler Hamza'yı...

Bir muhabirde sormaz mı 2 yıl top oynamamış Jem'e o kadar para verildi ama kadroya bile almıyorsunuz diye? Onu geçtim taraftar bile sormuyor.

Hakan Balta tüm maçlarda oynarken 1.25 alıyor ama Jem onun yarısını hiç kadroya girmeden alıyor.

bizde 2 yıldır antrenman saatlerini hayat kadınlarına göre ayarlayan hoca istiyoruz ama hepimizin isteği olmuyor işte Adem.

Umut ve Sabri'yi oynatma PLS

Son düzenleme:
Puan kaybettigimiz maclar : osmanli,mersin,sivas,atletico ve Astana .

Sneijder'in sol acik oynadigi maclar: osmanli,mersin,atletico,Astana macinin 2. Yarisi,genclerbirligi macinin ilk yarisi (Mac 0-1'di)

Takimin herseyi olan bir adami solda oynatirsan puan kaybedersin.

Bunu biz görebiliyoruz,insallah hamza denen haciz memuru da görmüstür

Her görüşümüz aynı değil, olmak zorunda da değil. Kadıköy kabusuna son verirse çoğumuzu utandırır.

Adam gibi oynat su takımı hafta sonu. Yine Fener den korkup abuk zubuk işlere kalkışma, sen çıkar en iyi onbirini futbol oynatmaya çalış takımı.

Iyi oynayıp kaybetsek bile kimse birşey demez ama korktuğun için yok Umut savunmaya yardımcı olsun diye onu sağ kanat oynatırsan yine maç boyunca bolbol küfür yersin.

Ha birde "Denayer defansif bekimiz Sabri ise ofansif bekimiz" demiştin. Bak sadece bu lafından yola çıkarsak mantıksal olarak eğer Umutu oynatırsa savunma yapayım ayağına o zaman Denayer de Sabri yerine oynamalı senin görüşüne göre.

Hadi bakalım ne halt yiyeceksin yine Pazar akşamı. Dedigim gibi adam gibi bir 11 ile başla takımı korkak oynatma kimse sana laf etmez.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

kadıkoyde kazandı diye buna iyi td diyen bundan daha -kotu laf- kusura bakmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt