Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mac sonu yine basina Podolski'nin oyunundan memnun degilim demis. Vay arkadas adam acimadan basinin onune atiyor kendi oyuncusunu ama unutmasin ki o Podolski sayesinde ligde oldugumuz konumdayiz. O Podolski sayesinde Galatasaray taraftari SL'de 10 mac sonra galibiyet yuzu gordu.

Peki Hamza efendi neden ayni yorumlari Umut icin yapmiyorsun. Hadi Selcuk , Sabri , Bilal hatali olsada bir iki katkida bulundu ama Umut'un ben inanin Burak girine kadar belki ismini 2 veya 3 kez duydum. Yazilar olsun lan sana...

Sen evlatlarim diye kivranirsin ama senin gotunu Chedjou , Sneijder , Poldi , Muslera gibi adamlar kurtarir...

senin ben adaletine sicayim :42::42::42:

Son düzenleme:
Hamza taktiksel cok hata yapiyor o yuzden kiziyoruz hamzaya.

Bu demek degil ki hamza iyi niyetlidir.

Degildir tabiki kadro secimleri gosteriyor herseyi.

Tapatalk

Ben Hamza´nin taktiksel ve stratejik anlamda iyi isler yaptigini düsünüyorum. Oyuncu tercihleri ise cok kötü, burada taraftarin kizmaya hakki var. Ancak dogru yaptigi seyler de var, ki bunu da söylemek lazim. Sansa 7-8 mac götürürsün, 40-45 mac degil. Yoksa dünyada hic bir Teknik Adam bu isten cikamaz.

Zaten taraftarin tepkisinin 90%´i oyuncu tercihlerinden dolayi, ki Prandelli döneminen bile daha abturn kadrolar kuruyor maalesef.

Ja Mancini ile Hamza yi kiyaslamayin Allah askina dünyada kendinizi rezil etmeyiniz. Adam Las Vegas a gitseydi, su an Trump in yerindeydi. Adam resmen futbola ihanet ediyor, yina balli cikiyor.

Denayer, Jose oynamiyor. Oynayanlar Sabri ile Bilal. Olacak is degil. Sinan Gümüs ü sokmaz sokmaz, Fener macinda sokacag tutuyor adamin...

Bazen cogu seyi dogru yaparsiniz ama sonuc kotu olur. Hamza cogu seyi yanlis yapiyor ama sonuc genelde iyi oluyor. Hamza ya super balli yada tam bir futbol dahisi ama biz anlamiyoruz.

Bilal'in defoları ortaya çıkmasın diye Wesleyi Selçuk'un yanına çekip, Bilal'i ileriye atan Üstün zeka.

Yasin'i solda oynatabilmek için Podolskiyi sağ da oynatan ileri düzey taktisyen.

Gerçi bazı taraftarlarda Hamzayı hak ediyorlar. Öyle saça böyle tarak.

Son düzenleme:
kadroyu o kadar çok küçük düşürdünüz ki bu normal sonuçları hamzanın başarısıymış gibi gösteriyorsunuz

1 tane dmc eksik kadroda acil olarak

burak umud bile idare eder

kemik 14 kişilik kadromuz var çok geniş olmasa da bu 14 kişi tr liginin üstünde

bu kadroyu kötü de oynatsan bi şekilde kazanırsın

hamza derhal def edilmelidir

Bilal'in defoları ortaya çıkmasın diye Wesleyi Selçuk'un yanına çekip, Bilal'i ileriye atan Üstün zeka.

Yasin'i solda oynatabilmek için Podolskiyi sağ da oynatan ileri düzey taktisyen.

Gerçi bazı taraftarlarda Hamzayı hak ediyorlar. Öyle saça böyle tarak.

kızmayacağım diyorum ama bu bilal wesley yer değişikliği çıldırtıyor beni.alışkanlık haline getirdi bir de ,wesley ciddi bir profesyonel olunca istediğini yaptırıyor adama.adam resmen joker oldu

Sabri,Bilal,Umut gibi rezilleri oynatan bir adamdan ne bekliyorsunuz ki?Ama boş verin o 3 kupa kazandırdı.Yabancı düşmanı!!!!

Dün bazı konularda biraz haksızlık edildiğini düşünüyorum kendisine. Podolski hususunda eleştirmek pek doğru değil. Medyadan gelen soru o yöndeydi. O da Poldi geçen maç iyiydi, bu maç ben de beğenmedim daha iyi olabilirdi dedi. Bunda bir gariplik yok. Öte yandan Sneijder'ı geriye çekerek sertlikten uzaklaştırmaya çalıştı bana göre. Ki 2. yarıda kısmen de olsa topun kontrolümüze geçmesinde etkili oldu bu tercih.

Ama şunu görüyorum ki hoca ile taraftar arasında bir bağ kalmamış. Bu durumun sebebi hocanın kötü performans göstermesinden midir, takımla ilgili tercihlerinden midir yoksa düşük profil bir kariyerinin olmasından mıdır bilinmez. Sebebi de önemli değil zaten. Kötü hocalığından ya da başka bir şeyden önemi yok. Net olarak görülüyor ki taraftar nezdinde bir karşılığı yok Hamzaoğlu'nun. Bu bakımdan sanırım ilk hocamız oldu kendisi. Her hoca bir sempati oluşturabilmişti ama bir ilki başararak bunu başaramayan ilk isim oldu. :)

Bence bundan sonra ağzıyla kuş tutsa birşey değişmez ki tutamaz zaten. Bu yüzden yollar ayrılmalı. İroni falan değil yanlış anlaşılmasın. Sürekli böyle bir ortam içinde olmak onu da taraftarı da gerer ve bize fayda getirmez. Nitekim kazansak da mutlu olamıyor taraftar. Bence bu işi fazla uzatmamak gerek.

Ekleme : Takımda bir çok oyuncu da aynı durumda hoca ile. Onların da taraftar nezdinde vadesi doldu. Bütün yerli oyuncuları sayabiliriz. Diyebilirsiniz ki arada iyi olanlar var ama onlar dahi taraftarı ayrıştırıyor. Birlik oluşturabilmek adına hepsini göndermek en iyisi. :D Kendi taraftarımızın sevmediği bir Galatasaray Futbol Takımı var şu anda. Bunu düzeltmesi gerek yönetimin.

Son düzenleme:
Dün bazı konularda biraz haksızlık edildiğini düşünüyorum kendisine. Podolski hususunda eleştirmek pek doğru değil. Medyadan gelen soru o yöndeydi. O da Poldi geçen maç iyiydi, bu maç ben de beğenmedim daha iyi olabilirdi dedi. Bunda bir gariplik yok. Öte yandan Sneijder'ı geriye çekerek sertlikten uzaklaştırmaya çalıştı bana göre. Ki 2. yarıda kısmen de olsa topun kontrolümüze geçmesinde etkili oldu bu tercih.

Ama şunu görüyorum ki hoca ile taraftar arasında bir bağ kalmamış. Bu durumun sebebi hocanın kötü performans göstermesinden midir, takımla ilgili tercihlerinden midir yoksa düşük profil bir kariyerinin olmasından mıdır bilinmez. Sebebi de önemli değil zaten. Kötü hocalığından ya da başka bir şeyden önemi yok. Net olarak görülüyor ki taraftar nezdinde bir karşılığı yok Hamzaoğlu'nun. Bu bakımdan sanırım ilk hocamız oldu kendisi. Her hoca bir sempati oluşturabilmişti ama bir ilki başararak bunu başaramayan ilk isim oldu. :)

Bence bundan sonra ağzıyla kuş tutsa birşey değişmez ki tutamaz zaten. Bu yüzden yollar ayrılmalı. İroni falan değil yanlış anlaşılmasın. Sürekli böyle bir ortam içinde olmak onu da taraftarı da gerer ve bize fayda getirmez. Nitekim kazansak da mutlu olamıyor taraftar. Bence bu işi fazla uzatmamak gerek.

Ekleme : Takımda bir çok oyuncu da aynı durumda hoca ile. Onların da taraftar nezdinde vadesi doldu. Bütün yerli oyuncuları sayabiliriz. Diyebilirsiniz ki arada iyi olanlar var ama onlar dahi taraftarı ayrıştırıyor. Birlik oluşturabilmek adına hepsini göndermek en iyisi. :D Kendi taraftarımızın sevmediği bir Galatasaray Futbol Takımı var şu anda. Bunu düzeltmesi gerek yönetimin.

Taraftarla bağ kalmaması gayet normal her maç kazandığında adam laf sokma çabasında hangi insan uzaklaşmaz ki ? Bazı futbolcuların daha öncesinde iyi olupta şimdi vurdumduymaz gibi oynamaları da taraftarı kendilerinden soğuttu.

Hocanın Podolskiyi eleştirmesi sorun değil. Zaman zaman hocalar bunu yapar. Ama sen soru geldiğinde Sabri'ye bu takımın hafızası,Umut'u şansız,Burak işte yıldız geldi diye savunma çabalarına girip Podolski ye böyle konuşursan insanlar niyetini sorgular.

Basın açıklamasında diyor ki ;Carole sakatlandığında Semihi alıp Baltayı sola çekecektim,Olcanı aldım (günü kurtardın)Denayer ne işe yarıyor ,adam stoper diye alındı,oyuncu değişikliğinde bile Türkiyenin en mal stoperini oyuna sokmayı düşünüyon

Bu adam Ligin ikinci yarısında Kevin'ı da takıma monte edemeyecek. Görürsünüz. Daha Hamit iyileşecek bir de. Yandı gülüm keten helva.

Ben size söyliyim beyler. Biz zor kurtuluruz bu adamdan. Dün berabere de kaldı, kredisini yükseltti. Sezonu garanti tamamlar. Minimum 2 yıl daha burada hatta.

nie podolskiyi spot altina attin nan HACZETTIN irkcisi

mac boyu dassaklarini yerden toplayan birloya niye laf yok ,ha

uzun süredir gördüğüm tek olumlu tarafı , maçtan sonra elindeki su şişesini galip gelemediği için üzüntüyle sinir karışımı, fırlatıp atmasıydı. son 15 dk top oynayıp galip gelebileciğini düşünmüşsün hoca iyi hoş da , demek ki 45 dk top oynatsan takıma neler olacak.. kaybetmediğimiz iyi oldu , beraberlik iyi sonuç derbide deplasmanda , fakat kazanamadığımıza hakikaten üzüldüm. biraz şanslı olsaydık 2. golü de bulurduk.
fakat hocanın da bu duyguda olması garip geldi. biz üzülürüz kazanamadık diye de hamza hoca ama senin sevinmen lazım 1 puan alabildiği için takımın. üzülüyorsan sorarlar adama , ne oynattın dün bu takıma diye. iyi ki muslera var.

evlatlarını koruyup yabancıları yine ortaya atmış mr. dengeoğlu!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt