Celal Dereli´yi ben burada hakli buluyorum, karsi fikire tahammülünüz yok. Cocuk Hamza Hamzaoglu´nun cok iyi bir TD performansi sergiledigini iddia etmiyor, sadece verilen abartili tepkilerden rahatsiz. Teknik Adamlik sadece kadro dizmek, ve oyuncu secmekten ibaret olsaydi, Pes´ciler, TD profesörü olurdu. Demekki dogrularda yapiyor demek istiyor cocuk, ama sizin verdiginiz tepkiyi, Alman medyasinin Eva Herman´a yaptigi lince benzetiyorum. 3 Reich´in cöküsü ile, aile yapisinin da bozuldugunu söyleyen kadin (Burada aslinda sucu birde Hitler yönetiminin zalimligine veriyordu), sanki Hitlerciymis gibi silindi alman medyasinda...
Ezbere sallandigi, sözlerinin carpitildigi gercegini de unutmayalim... Su asiridan kacmayi bir ögrenelim artik.
-------------------------------------------------------------
Bende Hamza Hamzaoglu´nun kadro konusunda, latincem ile sonuna geldim. Benim uzun süredir elestirdigim, ve endise ile takip ettigim bir konu var. Fenerbahce´de kadiköy derbisi oynuyoruz, ve takimin yas ortalamasi 29.5, bunun üzerine birde direk bastan Olcan´in oyuna girmesi ile, genc diyebilecegimiz tek oyuncu da cikmisti... Olcan´i övsemde, adamin formayi kapsa, ne durumda olacagimizi kestiremiyorum bile... Yas ortalamasi 30 olan bir takim... Hamzaoglu Galatasaray´in gelecegine yatirim yapmaz ise, esas sikinti bu sezon degil, gelecek sezon olacaktir.