Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adami hala abuk zubuk argümanlar ile savunanlar da benim gözümde en az Hamza (hoca) kadar art niyetlidir.

Sneijder'in geriden oyun kurmasında Hamza'ın suçu yok.Selçuk Bilal ikilisi oyun kuramıyor büyük maçlarda mecbur Senijder'i geriye çekiyor.Dikkat edin maça Sneijder ileride başlıyor oyun uzun topa dönünce geriden oyun kuruyor.

Olcan zaten hazır durumdaydı. Önce oyuna Semih Kaya'yı alıp, o mevkiye Hakan Balta'yı kaydırmayı düşündüm. Sonrasında ise hücumcu bir sol bek olarak Olcan'ı tercih ettim

Denayer adinda bir oyuncumuz Sanki yok adam hic bahsetmiyor.

Ya burda en cok seni savunanlardan biriyim eleştiriler dozunda oldukca tabi olabilir ama neden arkadas macta geriye düsene kadar ofansif anlamda reaksiyon gösteremiyoruz illa golmu yiyeceğiz hocam bagzen o kadar cok sacmalıyorsun ki yani delirtiyorsun insanı bagzı inatlarından lütfen vazgec artık vazgec.

Olcan zaten hazır durumdaydı. Önce oyuna Semih Kaya'yı alıp, o mevkiye Hakan Balta'yı kaydırmayı düşündüm. Sonrasında ise hücumcu bir sol bek olarak Olcan'ı tercih ettim

Denayer adinda bir oyuncumuz Sanki yok adam hic bahsetmiyor.

buyur burdan yak

adam bariz ırkcı yav,yabancı topcuyu sevmiyor yok sayıyor haha,semihi alacakmıs denayer kenardayken hahaha

40 yaşındaki Bilal için Jose gibi büyük umutlarla buraya gelmiş, oynadığı her maçta takımın en iyisi olan genç bir çocuğu harcıyorsun ya inşallah iki yakan bir araya gelmez Hamza !

Muhabir Podolski'nin kötü performansını neye bağlıyorsunuz gibi bir şey sordu.

Hoca da Benfica maçında olağanüstü iyi bir performans gösterdi onun yorgunluğu olabilir, normal dedi.

Irkçılık kelimesini ne kadar rahat kullanıyorsunuz.

Jose oynadığı hangi maçta Bilal'den daha kötü oynadı da kenarda mesela?

Adam Semih'i düşündüm Carole sakatlanınca diyor. Neden Denayer değil?

Sakat filan demeyin adam iki maçtır 18'deyse nasıl sakat oluyor?

18_d.jpg

Korkak, fenevli, ırkçı, Bilal-Umut-Sabri fetişisti.. 3 puanı veremedin takımına tüh. Üzgünsündür. Kadromuz yeterliydi değil mi evet evet.. 90 dakika Muslera ile paslaşmamızdan belli.

Celal Dereli´yi ben burada hakli buluyorum, karsi fikire tahammülünüz yok. Cocuk Hamza Hamzaoglu´nun cok iyi bir TD performansi sergiledigini iddia etmiyor, sadece verilen abartili tepkilerden rahatsiz. Teknik Adamlik sadece kadro dizmek, ve oyuncu secmekten ibaret olsaydi, Pes´ciler, TD profesörü olurdu. Demekki dogrularda yapiyor demek istiyor cocuk, ama sizin verdiginiz tepkiyi, Alman medyasinin Eva Herman´a yaptigi lince benzetiyorum. 3 Reich´in cöküsü ile, aile yapisinin da bozuldugunu söyleyen kadin (Burada aslinda sucu birde Hitler yönetiminin zalimligine veriyordu), sanki Hitlerciymis gibi silindi alman medyasinda...

Ezbere sallandigi, sözlerinin carpitildigi gercegini de unutmayalim... Su asiridan kacmayi bir ögrenelim artik.

-------------------------------------------------------------

Bende Hamza Hamzaoglu´nun kadro konusunda, latincem ile sonuna geldim. Benim uzun süredir elestirdigim, ve endise ile takip ettigim bir konu var. Fenerbahce´de kadiköy derbisi oynuyoruz, ve takimin yas ortalamasi 29.5, bunun üzerine birde direk bastan Olcan´in oyuna girmesi ile, genc diyebilecegimiz tek oyuncu da cikmisti... Olcan´i övsemde, adamin formayi kapsa, ne durumda olacagimizi kestiremiyorum bile... Yas ortalamasi 30 olan bir takim... Hamzaoglu Galatasaray´in gelecegine yatirim yapmaz ise, esas sikinti bu sezon degil, gelecek sezon olacaktir.

Jose oynadığı hangi maçta Bilal'den daha kötü oynadı da kenarda mesela?

Adam Semih'i düşündüm Carole sakatlanınca diyor. Neden Denayer değil?

Sakat filan demeyin adam iki maçtır 18'deyse nasıl sakat oluyor?

Bazı hocaların böyle enteresan tercihleri oluyor. Benim de katılmadığım bir sürü hareketi var.

Fakat yabancı düşmanlığı, ırkçılık falan çok ağır suçlamalar.

Podolski'ye yabancı diye giydiriyorsa niye Benfica'da müthiş oynadı desin mesela? Söylemek zorunda değil.

Irkçı olsa eleştirir geçer.

Ha Türk oyuncu ağırlıklı kadroyla bir yere gelmeyi istiyor olabilir. Bunu da kendi açısından Türk futboluna katkı olarak da görüyor olabilir.

Bana göre de doğru değil ama ırkçılık çok farklı bir olay.

Bu kadar basite indirgenirse gerçek ırkçılara da iyilik yapılmış oluyor, o da konunun ayrı boyutu. Irkçılık arıyorsak bulabileceğimiz çok yer var forumda da, memlekette de, dünyada da.

Son düzenleme:
Adam o kadar ırkçı ve evlatçı tavrını aştı ki Bilal gibi bir çöpü 10 numara oynatmak için , Snejderi ortasaha-önlibero oynattı nerdeyse

küfür küfür küfür

Bazı hocaların böyle enteresan tercihleri oluyor. Benim de katılmadığım bir sürü hareketi var.

Fakat yabancı düşmanlığı, ırkçılık falan çok ağır suçlamalar.

Podolski'ye yabancı diye giydiriyorsa niye Benfica'da müthiş oynadı desin mesela? Söylemek zorunda değil.

Irkçı olsa eleştirir geçer.

Ha Türk oyuncu ağırlıklı kadroyla bir yere gelmeyi istiyor olabilir. Bunu da kendi açısından Türk futboluna katkı olarak da görüyor olabilir.

Bana göre de doğru değil ama ırkçılık çok farklı bir olay.

Bu kadar basite indirgenirse gerçek ırkçılara da iyilik yapılmış oluyor, o da konunun ayrı boyutu. Irkçılık arıyorsak bulabileceğimiz çok yer var forumda da, memlekette de, dünyada da.

Belki haklısın ırkçı demeyelim ama yabancı karşıtı, düşmanı denebilir. Yani racist değil de xenophobic denebilir.

Denayer'i oynatmayıp Sabri çöpüne muhtaç etmek neyin kafasıdır anlamıyorum ki !

Belki haklısın ırkçı demeyelim ama yabancı karşıtı, düşmanı denebilir. Yani racist değil de xenophobic denebilir.

Valla ben yabancı düşmanı zenofobik falan olduğuna da katılmıyorum.

Olsa olsa Türk oyunculara gereğinden fazla değer veren bir hoca diyebilirim.

Benim düşüncem bu şekilde.

Al Bilal'ini, Umut'unu, Sabri'ni, Selçuk'unu yallah Akhisara! Orda istediğin gibi at koştur. 11 yerli oynat istersen. İşine nasıl gelirse öyle yap ama GİT!

Bugün için hocayı tebrik ederim.Daha iyi kadrolarla gittiğimiz de oldu Kadıköy'e ama sonuç en fazla beraberlik oldu.

Öne geçmiş ve taraftarı arkasına almış bir Fenerbahçe'ye karşı psikolojik olarak ayakta kalmak kolay değil.En son Terim bunu yapabilmişti.

Olcan değişikliğine ben de anlam veremedim ama adam golü attı ve fena da bindirmeler yapmadı ikinci yarı.Bu açıdan verdiği karar yerindeydi.

Tahmin ettiğim gibi ilk yarı topa sahip olup, Fenerbahçe'yi topun peşinden koşturup yorarak ikinci yarı kontrolü ele almayı planladı.Ben olsam ben de beklerdim ilk yarı.

Rakip kaleye gidememe sorunu ise forvet kaynaklı bir problem.Maalesef ileride topu oyalayabilecek tekniğe sahip bir forvetimiz yok.Devre arası akıllıca yapılacak bir takviye çok şeyi değiştirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt