Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadee kazanmak mutlu ederdi lafını sevdim onun dışında Umutu 11 yazmak dünyaya tepkidir bu inanılmaz bişey adam varlık gösteremedi bizi iki tane kabzoya mahkum ettti burak ve umut küfürdür bize

Deplasmanda en buyuk rakibinle berabre kaliyorsun.bence gayet guzel sonuc..hamza hocanin bir suru hatasi var yine de neyse.

Biz hep pistteyiz. Hamza mantarları tıkadıkça kaçanlara söyle sen onu.

kardeşim bozuk plak gibi sürekli ayni savunma mekanizmayi kullanma artik.

Hamza saçmalamasa neredeyse hepimiz onun arkasinda durardi ama adam o kadar hata yapti ki insan her gün daha az sempati duymayi başliyor artik.

Büyük maçlardaki saçmasapan hatalari olsun, kritik mevkilere yaptirmadigi transferler olsun, Bilal aşki olsun, Umut aşki olsun, taraftara yaptigi saygisizlik olsun, irkçi laflari olsun adam hata üzere hata yapiyor.

Burasi AK HI SAR degil, GALATASARAY!

Hamza Hamzaoğlu: "Podolski'nin oyunundan ben de memnun değildim. Daha iyi olabilirdi"

Umut ve Bilal'den memnundun dimi canim. Sana sölvsem bir dert sövmesem bir dert. yoruldum.

Sen adam falan değilsin Hamza ! Az önce gördüm yine Podolski'ye sallamış ! Ama suç o Podolski 'de, senin bir tarafını devamlı kurtarmasaydı bugün evinden izleyecektin bu maçı.. Ama merak etme bal bal bir yere kadar, defolup gittiğin günleri de göreceğiz yakında

Hocamız maç sonunda beraberliğin üzüntüsüyle bir 15 sn kadar ayağa kalkamamış ve elindeki şişeyi fırlatmıştır.

GS hocasına yakışan kazanma hırsını tarihe not düşelim.

kardeşim bozuk plak gibi sürekli ayni savunma mekanizmayi kullanma artik.

Hamza saçmalamasa neredeyse hepimiz onun arkasinda durardi ama adam o kadar hata yapti ki insan her gün daha az sempati duymayi başliyor artik.

Büyük maçlardaki saçmasapan hatalari olsun, kritik mevkilere yaptirmadigi transferler olsun, Bilal aşki olsun, Umut aşki olsun, taraftara yaptigi saygisizlik olsun, irkçi laflari olsun adam hata üzere hata yapiyor.

Burasi AK HI SAR degil, GALATASARAY!

Güldürme adamı. Bozuk plak gibi Hamza ya küfür edip duran sizsiniz. Birisi hoooop deyince bozuluyorsunuz.

ırkcılıkta cigir acti pislik

her fırsatta poldiye sallıyor,umut adlı topcu demeye dilimizinv armadigi eleman hakkında tek bir kelamı yok,gelde sövme

yeter lan defooll

Podolski'yi eleştirdi ama Umut'a laf etmedi. Bilal'i çıkarmadı berbat oynarken ama Jose iyi oynarken hep çıkan oldu. Art niyetli.

Hitlerin kayip torunu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ırkcılıkta cigir acti pislik

her fırsatta poldiye sallıyor,umut adlı topcu demeye dilimizinv armadigi eleman hakkında tek bir kelamı yok,gelde sövme

yeter lan defooll
Umuta şanssız deyip duruyor bugün onu konuşmak işine gelmedi bir tane delikanlı basın mensubu çıkıpta Podolskiye sürekli laf söylüyosunuz ama umut bilel performansı ciddi takımı etkiliyo büyük takım oyuncusu gibi değiller diyemedi

Podolski'nin de devamlı ismini vererek eleştirmesi çok yanlış bu arada. Şu kafadan vazgeçsin. Ya tek tek isim versin, ya da hiç isim vermesin.

Güldürme adamı. Bozuk plak gibi Hamza ya küfür edip duran sizsiniz. Birisi hoooop deyince bozuluyorsunuz.

Git bu konuda şampiyon oldugumuz dönemindeki yorumlarimi oku. Hamza hakkinda hep pozitif konuştum. Neden? Çünkü zor şartlarda şampiyon yaptirmişti bizi, hatalarina ragmen payi vardi. Forumun yarisi bile onu eleştirmeye başlamisti ama ben ve bazi üyeler onun hakkinda pozitif konuştuk çünkü kredisi vardi.

Simdi o kredisini tüketti. Savunalacak hali kalmadi.

O yüzden boş boş konuşma

Muhabir Podolski'nin kötü performansını neye bağlıyorsunuz gibi bir şey sordu.

Hoca da Benfica maçında olağanüstü iyi bir performans gösterdi onun yorgunluğu olabilir, normal dedi.

Irkçılık kelimesini ne kadar rahat kullanıyorsunuz.

• Podolski'yi eleştir Umut'a bir şey deme.
  • Denayer sakatlıktan dönünce oynatma ama Burak dönünce hemen oynat.
  • Bilal'i 90 dakika oynat Jose'ye şans verme.

Ballı faşist

Bu adam yıllık 2M Dolar alıyor.

Türkiye çok garip bir ülke.

İmparatorluğunu ilan etmeyi kıl payı kaçırdı. Son dakikada yine ballı bir gol bulabilmemiz içten bile değildi.

gercekten tebrik ediyorum kendisini. her pozisyonda defolu bir kadro kurmayi nasil becerdi valla hayretler icerisindeyim.

sag bekte hala sabri oynuyor, sol bekte carole diye bi düz birini 11 oyuncusu yapti, orta sahada ön liberomuz yok, 1 kanadimiz kirik, forvetimiz yok.

astana faciasi sonrasi toparliyo hamza

benfica deplasmani buyuk bi test olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt