Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip yorulmuşken bari Jose ve Denayer'i soksaydı çok daha baskı kurardık.
Gol atar mıydık bilemem, o belli olmaz ama en azından bunu yapması gerekirdi.

Kendimizi yormaya gerek yok..
Bal vs. ne olursa olsun yapacak bir şey yok artık..
Böyle devam ederse tebrik edip keyfimize bakarız..

Kadro Secimi Bastan assagıya Fiyaskoydu zaten Herşeyiyle tam sacmalık tı kösede Durması bile Galatasaray Yakısmayan bir hoca Tipi zaten kendisi..Umut Forwete Koyarak Sabriyi bilali oynatarak buraya galibiyet için gelmedigini belli etti kadro secimini gördügümde sasırmamıstım hiç zatn kendisi bunu hep yapıyor futbolculara cesaret vermesi gerekirken futbolcular Buna cesaret veriyor ne motive Etme Ne teknik anlamda Herseyde Vasat kendisini Bişey Zannetmesin Cok sürmez Tepetaklak Olcaksın o koltukta cok oturmayacaksın RAhat ol Hamza..!

Tercihleri falan filan sabaha kadar tartışılır da... Bir şekilde sonuç alıyor arkadaş. İster bal deyin ister başka bir şey...

Ofsayttan gol yedik, penaltımız verilmedi.

Buna rağmen 1 puan.

Hocayı tebrik ederim. Umarım bu sene de şampiyon yapar yani ne diyelim.

Rakip yorulmuşken bari Jose ve Denayer'i soksaydı çok daha baskı kurardık.
Gol atar mıydık bilemem, o belli olmaz ama en azından bunu yapması gerekirdi.

Golde sonra oyuncu değişikliği hakkımız mı vardı sanki. Ama maç başında Sabri ve Umut hamlesi fiyaskoydu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Transfer döneminde üç ilk 11de oynayacak oyuncu alsaydi, diyelim ki Flamini, Kaliniç ve Kono, ve o vasat yerliler yerine bu oyuncular oynatsaydi su an onu elestiren kisiler çok az olacakti. Ama yaptigi saçmasalak hatalar yüzünden çok elestiri aliyor ve elestiriyi hak ediyorda.

Mancini'nin Ceyhun'u vardi, simdi de basimiza Bilal çikti.

Bilal maçı, Hamza Bilal'i seyretti ikinci yarı. Muhteşemdi. Orta sahada 3 pas yapamıyoruz ama Bilal denen adam oyunda, Jose kenarda. Bravo.

Zaten 16 yıldır kazanamıyoruz nedir lan senin ben ulan hemze ulan hemzee seni savunanların da

Bu adam iyi niyetli falan değil. Bu maçta sadece Podolski'nin ismini vererek oyuncu eleştirmesi tek kelime ile rezalettir.

Sürekli Poldi'yi isim vererek kötülerken diğerleri için ağzını açmamasında art niyet var artık.

Kardeş senden bir bok olmayacak bu anlaşıldı.Tamam ballısın kısmetlisin ama insanları canından bezdirdin yeter artık.

Hamza'ya ancak bir şekilde tam destek veririm oda devre atası Forvet aldırırsa...

Yoksa bu forvet hattı ile isterse dünyanın en iyi td'si gelsin nafile...

Son düzenleme:
Dayanılmaz, çekilmez ve haftadan haftaya tüm sempatisini kaybeden bir adam. Oyun takibi veya sahadaki futbolcu analizi falan değil artık bu, bildiğin ihanet. Ya bu adam niye değişiklik yapmaz ben anlamıyorum. Kasıtlı ama nedeni ne be arkadaş ne yani nedeni ne. Ben neden bulamadığım için ihanet ediyor diyorum. Takımın o zaman diliminde değişikliğe ihtiyacı yok falan dese anlarız, kötü teknik direktör deriz adını koyarız. Onu da demiyor, biz de diyoruz teknik direktör bile değilsin. Bildiğin izliyor adam ben anlamadım. Her hafta aynı terane.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt