- 11 Temmuz 2015
- 2.686
- 0
- 496
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan zaten hazır durumdaydı. Önce oyuna Semih Kaya'yı alıp, o mevkiye Hakan Balta'yı kaydırmayı düşündüm. Sonrasında ise hücumcu bir sol bek olarak Olcan'ı tercih ettim
Denayer adinda bir oyuncumuz Sanki yok adam hic bahsetmiyor.
Bu adam yıllık 2M Dolar alıyor.
Türkiye çok garip bir ülke.
Muhabir Podolski'nin kötü performansını neye bağlıyorsunuz gibi bir şey sordu.
Hoca da Benfica maçında olağanüstü iyi bir performans gösterdi onun yorgunluğu olabilir, normal dedi.
Irkçılık kelimesini ne kadar rahat kullanıyorsunuz.
Jose oynadığı hangi maçta Bilal'den daha kötü oynadı da kenarda mesela?
Adam Semih'i düşündüm Carole sakatlanınca diyor. Neden Denayer değil?
Sakat filan demeyin adam iki maçtır 18'deyse nasıl sakat oluyor?
Bazı hocaların böyle enteresan tercihleri oluyor. Benim de katılmadığım bir sürü hareketi var.
Fakat yabancı düşmanlığı, ırkçılık falan çok ağır suçlamalar.
Podolski'ye yabancı diye giydiriyorsa niye Benfica'da müthiş oynadı desin mesela? Söylemek zorunda değil.
Irkçı olsa eleştirir geçer.
Ha Türk oyuncu ağırlıklı kadroyla bir yere gelmeyi istiyor olabilir. Bunu da kendi açısından Türk futboluna katkı olarak da görüyor olabilir.
Bana göre de doğru değil ama ırkçılık çok farklı bir olay.
Bu kadar basite indirgenirse gerçek ırkçılara da iyilik yapılmış oluyor, o da konunun ayrı boyutu. Irkçılık arıyorsak bulabileceğimiz çok yer var forumda da, memlekette de, dünyada da.
Belki haklısın ırkçı demeyelim ama yabancı karşıtı, düşmanı denebilir. Yani racist değil de xenophobic denebilir.