Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk Bilal "abi" lerine ömür boyu 11 de yer garantisi. Galatasaray i futbolda ucuracak Emre ve Yasin sistematik olarak psikolojikman bitirilmesi. Son maclari hasarsiz atlamamiz Hakan in iki kisilik konsantre oynamasi, Sneijderin bile kosmasi. Chedyou nun formu gibi bazi cesitli nedenler. Yerliciyi ama bu td yerlici degil "abici" Bir kac hafta sonra Selcuk+Bilal+Hamit kagnilari ortasahasini görürsek kimse sasirmasin!!

başka bir konuya da yazdım..

terim'in ilk geldiği 1996 senesinin karbon kopyasını yaşıyoruz resmen..

o sezon da sene başında ben dahil bir çok taraftar "o niye oynamıyor, bu neden yok v.s." sürekli kadro tercihlerine sallayıp duruyorduk.. sonra en sövdüğüm adamlar birden efsane top oynamaya başladılar..

bırak iyi oynamayı gelene 6, gidene 5 atmaya başladık.. silindir gibi eziyorduk karşımıza çıkan takımları.. ulan baktım as kadro çıkıyor 6 atıyor, yedekler 5 atıyor, yedeğin yedeği 4 atıyor..

koy götüne dedim hacı, kadro madro hikaye, giren çıkanı aratmıyor, acayip takım olduk..

hamza'ya ben de çok sövdüm, bilen biliyor zaten, ama acayip şekilde 96 ruhunu yakalamak üzere herif.. yeni bir terim doğuyor.. terim'e ilk geldiği sene herkes "şehir kırosu" diyordu.. hamza'dan beter eleştiriliyordu.. dejavu yaşıyorum, tarih resmen tekrar ediyor..

hamza böyle giderse efsane olur..

Fazla abartı olmuş. Bu takım 3-4 sene daha aynı kadroyla oynayacak ve üstelik performansı düzenli olarak artacak oyuncular var mı ki 96'ya benzeyelim? Sonu da ŞL kupası olur artık :D

Bence sadece iki benzerlik var. Hagi-Sneijder ve Taffarel-Muslera.

Jem karacani niye aldirdi onu aciklasin ayrica takimda 1.25 tane forvet var bak 1.5 bile demedim farkinda mi acaba

Unlem işaretini, soru işareti yapalım renkdashlar benfica maçına kadar sonrasini degerlendiririz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o sezon da sene başında ben dahil bir çok taraftar "o niye oynamıyor, bu neden yok v.s." sürekli kadro tercihlerine sallayıp duruyorduk.. sonra en sövdüğüm adamlar birden efsane top oynamaya başladılar..

bırak iyi oynamayı gelene 6, gidene 5 atmaya başladık.. silindir gibi eziyorduk karşımıza çıkan takımları.. ulan baktım as kadro çıkıyor 6 atıyor, yedekler 5 atıyor, yedeğin yedeği 4 atıyor..

koy götüne dedim hacı, kadro madro hikaye, giren çıkanı aratmıyor, acayip takım olduk..

hamza'ya ben de çok sövdüm, bilen biliyor zaten, ama acayip şekilde 96 ruhunu yakalamak üzere herif.. yeni bir terim doğuyor.. terim'e ilk geldiği sene herkes "şehir kırosu" diyordu.. hamza'dan beter eleştiriliyordu.. dejavu yaşıyorum, tarih resmen tekrar ediyor..

Aynı ışığı bende görüyorum. Yaz boyunca ceza alma sebebim olan Hamza harbi efsane olma ihtimali yüksek...

Fazla abartı olmuş. Bu takım 3-4 sene daha aynı kadroyla oynayacak ve üstelik performansı düzenli olarak artacak oyuncular var mı ki 96'ya benzeyelim? Sonu da ŞL kupası olur artık :D

Bence sadece iki benzerlik var. Hagi-Sneijder ve Taffarel-Muslera.

Kadro yapısı olarak haklısın benzemiyor ama Terim'de ilk senesi rezil futbol oynatmış takıma. Ama sonra yaptıkları ortada. Bu işte oraya gidiyor gibi. Hamzacı falan değilim , yanlış anlaşılmasın. Hatta yaz döneminde belki 2-3 kez ceza aldım bu Hamza'ya sövmekten ama bu kadro ile böyle futbol oynatmak cidden başarı...

Bir ara bildiğin tiki taka yaptık...
Ayrıca takımı fizik olarak gayet iyi hazırlamış. 90 dk pres yapıyoruz neredeyse.
En pozitif tarafı kendini geliştiren bir td. İlk geldiği zaman ile şimdinin arasında fark var. İlk geldiği zaman çok ezik bir futbol oynatıyordu ama bu sene özellikle gençler maçından sonra skoru bulana kadar acayip ezici oynuyoruz. Bir kaç eksiği var ama zamanla düzeltecektir eğer böyle giderse. Skoru bulduktan sonra topa hakim olmamız lazım. Transferde yönetime baskı uygulamalı.

Reis ateizm konusu kapandı şirazen kaydı ha seninde:P 96 ruhu geride kaldı, bir daha ne öyle bir jenerasyon yakalayabiliriz ne de o takım ruhu yeniden yakalanır , karamsarım bu konuda 4 sene bir rüyaydı sağolsunlar 2001 sonrasını kabusa dönüştürmeyi başarmıştı o dönem ki zatlar.

Benfica maçını alırsa olmuş demek dicem ha alamassa kötü antrenör diyemeyiz tabiki

Aynı şeyler benim de aklıma geldi. Terim geldiği ilk sene acaip eleştirilmişti. Ne Adanalığı kaldı ne yumurta topukluluğu. Hıncal Uluç 4 senelik kontrat yapıldığı için kuduruyordu. İlk devreyi FB nin 9 puan gerisinde kapatınca, kıyamet kopmuştu. Faruk Süren o zaman sağlam durdu ve kovmadı Terim i.

Sonrasını biliyorsunuz... Son birkaç maçtır takım çok iyi oynuyor. Yeni bir efsane kadro ortaya çıkarsa kimse şaşırmasın. Sabriyle, Bilalle, Burakla, Selçukla.

Abartmaya o kadar bayılıyoruz ki ülkece.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Abartmaya o kadar bayılıyoruz ki ülkece.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Elbet abartmamak lazim da aynı zamanda hakkını yememek lazım

Zor fikstürü iyi atlattı. Takim Astana ve A. Madrid faciasından toparlanmiş gibi. Bence Hamza şimdilik biraz kredi kazandı.

Gidişat iyiye doğru 2-3 maçtır hocaya sövmedim.Umarım daha da iyi olur.Bir daha sinir hastası edip sövdürmez bizleri birde şu evlattır yok takımın abisidir o mevzulardan vazgeçerse başarılı olur.

Son düzenleme:
Daha direkt bir oyuna takımı adapte edebilirse gol yollarında sıkıntı çekmeyiz. Bazen pas çevirmekten golü unutuyor takım.

Hocam adam gibi bir santrafor aldır devre arasında. Sadece Burak ve Umut ile yürümez bu değirmen.

Reis ateizm konusu kapandı şirazen kaydı ha seninde:P 96 ruhu geride kaldı, bir daha ne öyle bir jenerasyon yakalayabiliriz ne de o takım ruhu yeniden yakalanır , karamsarım bu konuda 4 sene bir rüyaydı sağolsunlar 2001 sonrasını kabusa dönüştürmeyi başarmıştı o dönem ki zatlar.

Birebir aynısı olmaz tabi ama çok benziyor..

Sen muhtemelen hatırlamıyorsun ama uefa'yı alan o çok övdüğümüz jenerasyon 1994 senesinde gördüğüm en rezil futbolu izlettirmişti sağolsunlar..

Terim öncesi çoğu satılık listesindeydi ve ana bacı sövüyorduk..

Genede usulende olsa bi yargilanmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt