Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.686
- 21.760
- 2.783
#defol
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birebir aynısı olmaz tabi ama çok benziyor..
Sen muhtemelen hatırlamıyorsun ama uefa'yı alan o çok övdüğümüz jenerasyon 1994 senesinde gördüğüm en rezil futbolu izlettirmişti sağolsunlar..
Terim öncesi çoğu satılık listesindeydi ve ana bacı sövüyorduk..
Aynı şeyler benim de aklıma geldi. Terim geldiği ilk sene acaip eleştirilmişti. Ne Adanalığı kaldı ne yumurta topukluluğu. Hıncal Uluç 4 senelik kontrat yapıldığı için kuduruyordu. İlk devreyi FB nin 9 puan gerisinde kapatınca, kıyamet kopmuştu. Faruk Süren o zaman sağlam durdu ve kovmadı Terim i.
Sonrasını biliyorsunuz... Son birkaç maçtır takım çok iyi oynuyor. Yeni bir efsane kadro ortaya çıkarsa kimse şaşırmasın. Sabriyle, Bilalle, Burakla, Selçukla.
Terim'in ilk geldiği senede ilk devreyi Fener'in 5 puan önünde kapattık.Senin dediğin Terim'in 2. senesinin ilk yarısı.Onda da 9 değil 6 puan fark yemişiz Fener'den.
Arşivlerimi karıştırdın Uğur?Dediğin doğru olabilir....Ancak maç fazlasıyla fark 9 olmuştu. Gayet iyi hatırlıyorum. Kıyamet kopmuştu.
Terim'in ilk geldiği senede ilk devreyi Fener'in 5 puan önünde kapattık.Senin dediğin Terim'in 2. senesinin ilk yarısı.Onda da 9 değil 6 puan fark yemişiz Fener'den.
küçük bir detay olduğu için ben hatırlatma gereği duymadım, ama doğru.. aynen öyle..
aslında 9 puan fark vardı da, ya ilk yarının son maçında, ya da öyle bir ara 6 ya inmişti.. ikinci yarıya 6 puan ile başladık..
Fakat burada herkesin kabul edeceği püf noktası terim ilk geldiği sene hamza'dan beter sallıyorlardı.. hamza'ya hiç değilse "efendi ama.." diye başlıyorlar..
İlk geldiği sezon 4 yada 5. haftada fenerden 4 yemiştik.. boliç ibnesi ve saffet sancaklı falan gol atmıştı o maçta.. trajik kısmı maç yanlış hatırlamıyorsam ali sami yen'deydi.. samiyen'de 4-0 yenilir yutulur sonuç değildi.. izlerken çıldırmıştım..
O maçtan sonra ciddi ciddi kovulması gündeme geldi..
Futbolcuların durumu ile ilgili de örnek vereyim.. uefa'yı alan ve ergün'le birlikte gelmiş geçmiş en iyi sol bek denen hakan ünsal terim gelene kadar olcan adın muamelesi görüyordu.. 3. senesi falandı ve ben onu sahada görünce çıldırıyordum..
Keza hakan şükür ve arif bile "satın bunları, bitmiş bu adamlar" tarzı tepkilerle karşılaşıyordu.. ben şahsen hakan ve arif'e hiç tepki vermedim ama sahada hakan ünsal ve suat kaya'yı falan görünce tarık çamdal görmüşe dönüyordum..![]()
Niasse'ye ses etmesek olur muydu ki acaba :smile: